Edukacije u najavi

Priključi se edukaciji, nađi svoju životnu i poslovnu svrhu i put koji će te napokon odvesti tamo gdje želiš i zaslužuješ biti.

edukacije u najavi

*Edukacije i savjetovanja organizacija, tvrtki i pojedinaca/ki - uz prethodnu rezervaciju termina kroz cijelu godinu
Grupne edukacije nastavljaju se u rujnu 2018. Do tada, možete rezervirati svoj termin indivudualne edukacije "Pokreni pravi posao", "Postavi i ostvari cilj", pripreme za natječaje za zapošljavanje ili za individualno savjetovanje, radionice, teambuilding, organizacijski razvoj.

Upišite se na newsletter kako bi dobivali besplatne savjete i obavijesti o edukacijama. Obavijesti ćete dobivati 1-3 puta mjesečno. Vaši podaci sa mnom su sigurni. U svakom trenutku možete promjeniti svoje mišljenje i odjaviti se sa liste tako da kliknete link za odjavu u podnožju e-biltena ili me kontaktirati na marina@konekta.hr kako bi vas odjavila sa liste. Vaše informacije ću čuvati i neću dijeliti sa nikim osim (automatski) sa Mailchimp platformom koju koristim za slanje e-biltena. Kada upišete svoju e-mail adresu slažete se da vam mogu povremeno slati informacije.

About the author

Certificirana edukatorica, profesionalna savjetnica i stručnjakinja za organizacijski razvoj.  Biovrtlarica i zaljubljenica u život i prirodu.