Napravi svoju Staklenku sreće

Početkom godine više nego ikad, do nas dolazi pregršt savjeta kako si uljepšati život, biti zahvalniji…kako se lakše držati svojih odluka i na kraju krajeva – biti sretan. Ovu ideju predložila je Elizabeth Gilbert (autorica knjige Jedi, moli, voli), a radi se o najjednostavnijoj – staklenci sreće.

Uzmite bilo koju veću staklenku koju imate u kući (brzo pojedite sve krastavce koji su ostali od novogodišnje proslave 🙂 )

I to je to.

Moja “Staklenka sreće” je spremna.

Svaku večer, na kraju dana,  na papirić zapisujemo nešto vrijedno spomena, nešto na čemu smo zahvalni, neku misao koja nas je razveselila, pohvalu samoj sebi…

Svaki dan možemo izdvojiti nešto lijepo, čak i na najgori dan. I kad mislimo da nemamo na čemu biti zahvalni i da se nije desilo ništa lijepo  – vjerojatno je ipak bilo takvih trenutaka i ovime ih osvještavamo.

Svaki put kada se ih želite prisjetiti, ohrabriti, inspirirati ili razveseliti – samo zagrabite u staklenku i pročitajte papirić-dva.

Sreću čine male stvari poput ove <3
About the author

Certificirana edukatorica, profesionalna savjetnica i stručnjakinja za organizacijski razvoj.  Biovrtlarica i zaljubljenica u život i prirodu.