Konekta izdala knjigu “Vrtlarenje u skladu s prirodom”

Raduje me što vas mogu obavijestiti – Konekta je izdala prvu knjigu.

Osim što kroz edukacije i savjetovanja pomažem pojedincima i tvrtkama da spoznaju svoju profesionalnu i životnu svrhu, ovaj projekt sam odlučila poduprijeti od samog stvaranja ideje do njegove potpune realizacije – kao izdavačica i urednica.

Knjiga “Vrtlarenje u skladu s prirodom” prva je knjiga o vrtlarenju Silvije Kolar-Fodor, koja je ujedno moja sestra, prijateljica, suradnica i učiteljica. ali je isto tako bila i jedna od mojih prvih klijentica u Konekti.

Zadnjih 6 godina imala je želju napisati knjigu, no sve drugo bilo je prioritetnije tako da ovaj san nikako da dođe na red. Prije nekoliko mjeseci napravile smo ciljeve i strategiju. Danas je njena knjiga «Vrtlarenje u skladu s prirodom» u našim rukama .

Naravno, trebalo je zasukati rukave i od srca zahvaljujem svim članovima tima koji su omogućili da se ovaj plan pretvori u stvarnost u zadanom roku.

U ovoj knjizi sažeto je njeno bogato iskustvo biovrtlarenja koje već godinama nesebično dijeli vrtlarskoj zajednici preko web stranice www.biovrt.com, na predavanjima i radionicama diljem Hrvatske.

Na 174 stranica knjige bogate fotografijama i savjetima saznati ćete mnoge tajne biovrtlarenja koje će vam olakšati uzgoj zdrave hrane za sebe i svoju obitelj.

KNJIGU MOŽETE NARUČITI OD AUTORICE NA SLIJEDEĆOJ POVEZNICI

Od djevojčice koja je satima lutala po šumi Silvija je postala žena koja punim plućima živi svoju misiju – biovrtlarenje. 

Upravo je znatiželja crvić koji ju je godinama tjerao na promatranje, istraživanje, kombiniranje i zapisivanje svih procesa koji su se događali na njenom vrtlarskom putu. 

Veseli me što će vrtlari početnici imati prilike pročitati ovu knjigu i učiti o tlu i vrtlarenju na način koji će im donijeti obilje zdrave hrane, a istovremeno biti lišeni pritiska okoline i straha da „u vrtu neće uzgojiti ništa ako ne pošpricaju otrovima“.

Ova knjiga bit će vrijedna i za sve koji već vrtlare nudeći im mogućnosti da još više spoznaju i unaprijede svoje vrtlarske tehnike.

Knjigu je moguće ovo proljeće nabaviti na mnogim predavanjima i predstavljanjima knjige diljem Hrvatske. 

 

Ne možemo sve sami, a ni ne trebamo. No važno je imati podršku u procesu ostvarenja naših ciljeva, jer cilj bez plana samo je želja…

Da li ćete ostvariti svoj puni potencijal ovisi samo i jedino o vama i vašim izborima. Sa neba nam na nos bez naše akcije sigurno ništa neće pasti

Puštamo s ljubavlju ovu knjigu u ruke svih vrtlara/ica koji će uz tajne za uzgoj zdrave hrane dobiti i uvid u to kako biovrtlarenjem stvoriti sretnije – sebe.

Ako i vi trebate potporu u pronalasku vaše životne i profesionalne svrhe, postavljanju i ostvarivanju svojih ciljeva, pročitajte o edukacijama i savjetovanjima koje provodim.

Želim vam puno radosti u stvaranju i življenju svoje svrhe <3

__________________________________

Želiš pokrenuti svoj posao?

Unaprijediti organizaciju, procedure i produktivnost svog biznisa?

Stvoriti snažan brend, veću vidljivost na tržištu i unaprijediti prodaju?

Usvojiti efikasne strategije poslovanja?

ISPUNI INFORMATIVNI UPITNIK ZA EDUKACIJU/SAVJETOVANJE

Marina Kolar & Konekta logo

Želite knjigu? Naručite je od autorice ovdje.

About the author

Certified business, branding & success expert. Posljednjih 19 godina stvaram uspješne osobne i poslovne priče. I vaša može biti jedna od njih. Imate pitanje, prijedlog ili tražite edukatoricu/predavačicu? Kontaktirajte me na marina@konekta.hr. Želim vam da ostvarite sve svoje potencijale. Marina