Pokreni pravi posao

Edukacijski program “Pokreni pravi posao”

Našli ste se između mnogih ideja no ne znate od kud krenuti?

Želite se otisnuti u poduzetničke vode ali vas je strah?

Imate previše ili premalo ideja ili pak smatrate da su nedovoljno dobre?

Imate ideje, ali tapkate na mjestu?

Nemate podršku, ne znate kako sve ovo izvesti, a da se biznis ne pretvori u fijasko radi kojeg ćete se, uz sve ostalo, zakopati i u brojne dugove?

 

Na ovoj edukaciji naučit ćete i stvorit ono NAJBITNIJE što vam je potrebno da definirate svoju najbolju poduzetničku ideju. I još više od toga.
Naučit ćete:

– kako i zašto pokrenuti svoj posao. Osim onog očitog – da živite od toga. To je samo jedan od mnogih razloga zbog čega se posao pokreće.

– kako izabrati ideju koja će za vas biti najbolja – s obzirom na vaša znanja i vještine. Badava brusite poduzetničku ideju treniranja pasa pomagača, ako ste na primjer alergični na dlaku. I bojite se pasa.  

– za što će vam kupci zapravo željeti platiti. Jer možete imati odličan proizvod, ali pitanje je da li to vaš kupac želi kupiti? Ne da li to može kupiti, već da li to želi?

– kako stvoriti avatar svog ključnog kupca. Tko je vaš ključni kupac, kako on diše, živi, kako se ponaša, čega se boji i što želi? Kada to znate, onda znate kojim putem krenuti.

– kako se pozicionirati na tržištu prezasićenom uslugama i proizvodima. Danas na tržištu postoji više usluga i proizvoda nego što za njih postoji tržište. Ne morate osvojiti cijelo hrvatsko tržište, ali možete naći nišu i pristojno i zadovoljno živjeti. Tržišna niša predstavlja onaj dio kupaca koji imaju potrebu za specifičnim proizvodom ili uslugom, a konkurencija tu potrebu još nije pokrila. 

– kako u svom poslu biti jedinstven/a. Najbitnije je biti autentičan. Posao cvjeta kad su vaš um i srce usklađeni. Kada kopirate druge, ljudi to prepoznaju i to jednostavno ne prolazi.

– kako osmisliti web ili pak facebook stranicu koja prodaje. Odnosno, naučiti ćete kako osmisliti web/facebook stranicu koja najbolje pokazuje tko ste i koju vrijednost nudite kupcima. Ima tu puno tajni o kojima ćemo više pričati na samoj radionici. S obzirom koliko su se pravila marketinga promijenila u zadnjih godinu – dvije, mogli bi cijeli mjesec samo o tome pričati. Ali, eto, pokrit ćemo ono najbitnije.

– kako fanove pretvoriti u kupce. Imati fanove je super, ali lajk ne plaća račune.

– mnoge tajne koje razlikuju «tvrtke» od uspješnih tvrtki. Jer nije dovoljno samo osnovati tvrtku. To može svatko. Možete ih osnovati 10. Ali učiniti da posluju s dobitkom – e,  to je naš cilj.

I na kraju…..
uz moju podršku, naučit ćete kako poslovnu ideju pretvoriti u posao od kojeg možeš živjeti. 

Ako sudionik/ca predaje zahtjev za samozapošljavanje, onda u individualnom djelu nakon edukacije prolazimo zajednički i plan – narativni i financijski. Sve materijale koje u sklopu edukacije obradimo možete iskoristiti za poslovni plan, jer mi to i radimo – definiramo poduzetničku ideju i sve ostalo što vam je potrebno.

Nova grupa kreće 25.5.
Ako napokon želite svoju ideju pretvoriti u posao od kojeg možete živjeti, a usput povući i najmanje 55.000kn nepovratnih sredstava za otvaranje obrta/tvrtke mjere HZZ-a, javite se i rezervirajte svoJe mjesto na vrijeme.

ŽELIM REZERVIRATI SVOJE MJESTO

Zbog čega ova edukacija?

Osmislila sam program kad sam brusila svoju poduzetničku ideju.

Znajući da garancija ne postoji i da ću u jednom trenutku trebati odvažiti se i “skočiti” htjela sam napraviti sve što je u mojoj moći kako bi moja poslovna ideja bila istestirana, dobro postavljena i izvediva.

Najčešće se susrećem s ljudima koji imaju jako veliku želju za pokrenuti svoj biznis ali u tom zanosu ne odrade temelje kako treba misleći da je dovoljno to što jako vole to što žele raditi, što vjeruju u svoju ideju i što je njima sve oko nje jasno. 

Na žalost – nije. Kasnije kad počnu raditi, na naplatu dođe sve što nisu na početku dobro postavili.

Imala sam i sudionike koji su došli na individualno nakon što su otvorili tvrtku, prije ili poslije treba sjesti i odraditi detaljno sve što sam gore navela kako bi izgradili temelj.

PRIDRUŽI SE EDUKACIJI “POKRENI PRAVI POSAO”

Raspored:  25 i 26.5. (subota i nedjelja) & 1.6.2019. (subota), 10 – 17 sati.

4 sata individualnog rada na Skype/mailu (iskoristivo u roku od 1 mjesec nakon završavanja edukacije.)

Cijena edukacijskog intenziva: 2500 kuna

(Moguće platiti i u ratama (do 3), prvom rezervirate svoj dolazak, zadnja do 29.5.)

Popust od 10% za sve sudionike/ce konferencije “Novo lice (ženskog) poduzetništva”  održane 11.4.2019. uz upis koda (u prijavnicu) navedenog na poklon bonu dobivenog u vrećici dobrodošlice.

Lokacija: Konekta, Zasadbreg, 7 km od Čakovca. (Ako nemate prijevoz iz Čakovca, možemo vas povezati s ostalim sudionicima)

Prijave su obavezne i primaju se do popunjenja grupe, a broj sudionika ograničen.

Prijaviti se možete putem ove prijavnice.  

Tko može sudjelovati na mojim edukacijama?

Ova edukacija jednako je korisna i za početnike i za one koji već imaju iskustva ili pak svoju tvrtku.

Za sudjelovanje na mojim edukacijama nije važno koliko imate godina, radnog iskustva, da li ste zaposleni ili nezaposleni, da li razmišljate o pokretanju svog biznisa ili pak u ovom trenutku ni sami ne znate gdje ste.

Ono što vam je potrebno je volja. Spremnost da svoj život i posao/poslovanje promijeniti na bolje.

I razumijevanje da nitko neće poslovni plan napisati umjesto vas. 

Jer to ne može odraditi nitko drugi osim vas. Ne brinite, ja ću biti sa vama.

“Marina je spremna prilagoditi se potrebama klijentice. Osvještava i usmjerava te u svakom tvom potezu prema zadanom cilju. Uvijek vedra i vesela spremana na nove izazove, iznimno je predana radu. Najvažnije je, nikada te ne ostavlja samu i bez rješenja. Cijeli rad i strategija ostaju zapisani. Cijeli proces koji smo prošle meni je važan za daljni poslovni i osobni razvoj. Marina Kolar & Konekta pomogla mi je da jasno vidim svoj cilj i kako mogu bez problema raditi što volim!

Maja Sabolić,  Sana.Pomoć mami i bebi.”

Ako imate kakvih pitanja – pitajte. Ja sam ona koja na edukacijama obično diže ruku ako trebam pojašnjenja. Tako da nemate brige. Znatiželja je odličan prijatelj na putu ka ostvarivanje cilja.

kontaktiraj me

Posljednjih 18 godina razvijam uspješne poslovne ideje (organizacije, tvrtke, projekte), certificirana sam edukatorica Swiss Career Qualification programa za razvoj kompetencija i karijere (CH-Q metoda),  profesionalna savjetnica i stručnjakinja za organizacijski razvoj i razvoj zajednice. 

Čestitam vam što želite promjene u svom životu, a u Konekti ćete saznati kako da ih i realizirate.

 

Vidimo se uskoro!

Marina

Želim pokrenuti svoj posao

About the author

Certificirana edukatorica, profesionalna savjetnica i stručnjakinja za organizacijski razvoj.  Biovrtlarica i zaljubljenica u život i prirodu.