Pokreni pravi posao

Edukacijski program “Pokreni pravi posao”

Našli ste se između mnogih ideja no ne znate od kud krenuti?

Želite se otisnuti u poduzetničke vode ali vas je strah?

Imate previše ili premalo ideja ili pak smatrate da su nedovoljno dobre?

Imate ideje, ali tapkate na mjestu?

Nemate podršku, ne znate kako sve ovo izvesti, a da se biznis ne pretvori u fijasko radi kojeg ćete se, uz sve ostalo, zakopati i u brojne dugove?

Rezerviraj svoj termin za individualni intenziv “POKRENI PRAVI POSAO” ove godine promjeni…SVE!

Na ovoj edukaciji naučit ćete i stvorit ono NAJBITNIJE što vam je potrebno da definirate svoju najbolju poduzetničku ideju.
I još više od toga.

Naučit ćete:

– kako i zašto pokrenuti svoj posao. 

– kako izabrati ideju koja će za tebe biti najbolja 

– za što će ti kupci zapravo željeti platiti. 

– kako stvoriti avatar svog ključnog kupca. 

– kako se pozicionirati na tržištu prezasićenom uslugama i proizvodima. 

kako u svom poslu biti jedinstven/a. 

– kako osmisliti web stranicu koja prodaje. 

– kako fanove pretvoriti u kupce. 

– mnoge tajne koje razlikuju «tvrtke» od uspješnih tvrtki. 

I na kraju…..
uz moju podršku, naučit ćeš kako poslovnu ideju pretvoriti u posao od kojeg možeš živjeti. 

Ako sudionik/ca predaje zahtjev za samozapošljavanje, onda prolazimo zajednički i plan – narativni i financijski. Sve materijale koje u sklopu edukacije obradimo možete iskoristiti za poslovni plan, jer mi to i radimo – definiramo poduzetničku ideju i sve ostalo što vam je potrebno.

Program “Pokreni pravi posao u Konekti provodim kao grupni  individualni rad. Nova grupa kreće krajem travnja, a individualne edukacije provodim kroz cijelu godinu.
Ako napokon želite svoju ideju pretvoriti u posao od kojeg možete živjeti, a usput povući i najmanje 55.000kn nepovratnih sredstava za otvaranje obrta/tvrtke mjere HZZ-a, javite se i rezervirajte svoj termin.

Sve ovisi o tebi. Vrijeme je.

Edukacijski proces sastoji se od  4 jednodnevne radionice  u periodu od mjesec dana  te 4 sata individualnog rada na Skype/mailu (iskoristivo u roku od 1 mjesec nakon završavanja edukacije.)

Zbog čega ova edukacija?

Osmislila sam program kad sam brusila svoju poduzetničku ideju.

Znajući da garancija ne postoji i da ću u jednom trenutku trebati odvažiti se i “skočiti” htjela sam napraviti sve što je u mojoj moći kako bi moja poslovna ideja bila istestirana, dobro postavljena i izvediva.

Najčešće se susrećem s ljudima koji imaju jako veliku želju za pokrenuti svoj biznis ali u tom zanosu ne odrade temelje kako treba misleći da je dovoljno to što jako vole to što žele raditi, što vjeruju u svoju ideju i što je njima sve oko nje jasno. 

Na žalost – nije. Kasnije kad počnu raditi, na naplatu dođe sve što nisu na početku dobro postavili.

Imala sam i sudionike koji su došli na individualno nakon što su otvorili tvrtku, prije ili poslije treba sjesti i odraditi detaljno sve što sam gore navela kako bi izgradili temelj.

Tko može sudjelovati na mojim edukacijama?

Ova edukacija jednako je korisna i za početnike i za one koji već imaju iskustva ili pak svoju tvrtku.

Za sudjelovanje na mojim edukacijama nije važno koliko imate godina, radnog iskustva, da li ste zaposleni ili nezaposleni, da li razmišljate o pokretanju svog biznisa ili pak u ovom trenutku ni sami ne znate gdje ste.

Ono što vam je potrebno je volja. Spremnost da svoj život i posao/poslovanje promijeniti na bolje.

I razumijevanje da nitko neće poslovni plan napisati umjesto vas. 

Jer to ne može odraditi nitko drugi osim vas. Ne brinite, ja ću biti sa vama.

“Marina je spremna prilagoditi se potrebama klijentice. Osvještava i usmjerava te u svakom tvom potezu prema zadanom cilju. Uvijek vedra i vesela spremana na nove izazove, iznimno je predana radu. Najvažnije je, nikada te ne ostavlja samu i bez rješenja. Cijeli rad i strategija ostaju zapisani. Cijeli proces koji smo prošle meni je važan za daljni poslovni i osobni razvoj. Marina Kolar & Konekta pomogla mi je da jasno vidim svoj cilj i kako mogu bez problema raditi što volim!

Maja Sabolić,  Sana.Pomoć mami i bebi.”

Ako imate kakvih pitanja – pitajte. Ja sam ona koja na edukacijama obično diže ruku ako trebam pojašnjenja. Tako da nemate brige. Znatiželja je odličan prijatelj na putu ka ostvarivanje cilja.

kontaktiraj me

Posljednjih 18 godina razvijam uspješne poslovne ideje (organizacije, tvrtke, projekte), certificirana sam edukatorica Swiss Career Qualification programa za razvoj kompetencija i karijere (CH-Q metoda),  profesionalna savjetnica i stručnjakinja za organizacijski razvoj i razvoj zajednice. 

Čestitam vam što želite promjene u svom životu, a u Konekti ćete saznati kako da ih i realizirate.

 

Vidimo se uskoro!

Marina

Pitaj bez obaveze

Želiš rezervirati svoj termin ili imaš pitanje?

About the author

Certificirana edukatorica, profesionalna savjetnica i stručnjakinja za organizacijski razvoj.  Biovrtlarica i zaljubljenica u život i prirodu.