Predavanje “USUDI SE. POKRENI SE. Kako ostvariti svoje osobne i profesionalne potencijale?” Čakovec – Varaždin – Koprivnica – Ivanec

USUDI SE. POKRENI SE.

Kako ostvariti svoje osobne i profesionalne potencijale?

 

Potencijal je kombinacija je naših kompetencija, sveg onog što mi jesmo i što možemo i želimo postići u životu.
Kada smo svjesni svojih talenata, ciljeva i utjecaja – možemo ih razvijati i stvarati život ili pak naći/stvoriti posao kakav vjerujemo da zaslužujemo.

Ako osjećate da vam “nešto iznutra” govori da vaš život ili posao trenutno nije ono što biste željeli, a nikako da se pokrenete i odvažite na promjenu, dođite na predavanje u Čakovec, Varaždin, Koprivnicu ili Ivanec i saznajte kako ostvariti svoje potencijale.

“Crv nezadovoljstva” koji nam se povremeno javlja u životu ili na poslu nije tako loša stvar kao što mislimo. To je jednostavno naš unutarnji pokazatelj da je vrijeme da nešto promijenimo odnosno unaprijedimo. 

Obično ga možete prepoznati po osjećaju da ste “zapeli”, a znate da možete i želite dati više, kad želite promjenu, ali ne znate od kud i kamo krenuti, kad sve znate u teoriji, ali se ne usudite napraviti taj prvi korak…

VARAŽDIN 23.2. (subota, 17 sati) Galerija Ajngel, Ljudevita Gaja 15 – POPUNJENO

ČAKOVEC 26.2. (utorak, 18 sati) Knjižnica “Nikola Zrinski», Trg Republike 4 – POPUNJENO

KOPRIVNICA 27.2. (srijeda, 16 sati) Poduzetnički inkubator (coworking dvorana), Dravska 17– POPUNJENO

IVANEC 11.3. (ponedjeljak, 18 sati) Gradska vijećnica grada Ivanca (dvorana za sastanke) u suradnji s Poslovnom zonom Ivanec d.o.o., Trg hrvatskih Ivanovaca 9B– POPUNJENO

O predavačici: Marina Kolar, vlasnica obrta za edukaciju i savjetovanje Konekta, certificirana edukatorica Swiss career Qualification programa za razvoj kompetencija i karijere (CH-Q metoda), profesionalna savjetnica i stručnjakinja za organizacijski razvoj.

Vjerujem da svaka osoba može naći ili stvoriti posao u kojem može ostvariti sve svoje potencijale.
S obzirom da glavninu svog efikasnog vremena svaki dan provodimo na poslu, on značajno utječe na ne/kvalitetu našeg života – naše odnose, zdravlje, osjećaj uspješnosti.
Ključ uspjeha je sposobnost da prepoznamo, izvučemo i koristimo ono najbolje od sebe, a to su svi naši osobni i profesionalni potencijali.

Trajanje događaja: sat i pol

 1. Rezerviraj svoje mjesto na vrijeme na http://bit.ly/2RD1Nd7
 2. Uživaj u predavanju
 3. Bar nešto od toga što si čula primijeni u svom životu 🙂

USUDI SE. POKRENI SE. Saznaj kako ostvariti svoje potencijale.

Nauči kako upravljati svojom karijerom i kompetencijama s CH-Q metodom – Švicarskim modelom upravljanja karijerom i kompetencijama. Nova grupa edukacije po CH-Q metodi počinje 16.3. VIŠE.

 

Dobrodošli.

 

Sudionice o predavanju

 • Zašto Marina? Zato jer je autentična i dijeli znanje i dobre vibracije ?. Hvala na inspirativnom predavanju!

  Sanja Ježić
  Centar za infomiranje i savjetovanje o karijeri, HZZ
 • Zanimljivo i entuzijastično. Svakako preporučujem ženama prije svega. Marina je osoba s kojom stvarno želim surađivati.al content area

  Emilija Stručić
  Tehnološki park Varaždin
 • Dala sam otkaz nakon 19 godina u osiguranju i u otvaranju sam obrta. Dio pokretača kotača si i ti. Uvelike je doprinjelo tvoje predavanje i sad on-line edukacija. Hvala.

  D.Ž.
 • Otišla sam zadovoljna. Potaknuta sam na nove izazove i doći ću opet.

  Marija Mraz
  predsjednica udruge Bolje sutra
KONTAKTIRAJ ME

[recaptcha]

About the author

Certified business, branding & success expert. Posljednjih 19 godina stvaram uspješne osobne i poslovne priče. I vaša može biti jedna od njih. Imate pitanje, prijedlog ili tražite edukatoricu/predavačicu? Kontaktirajte me na marina@konekta.hr. Želim vam da ostvarite sve svoje potencijale. Marina