Podcast #3 – Tatjana Barat “Kako uspjeti kad su svi izgledi protiv tebe?”

“Lako je uspjeti kad imaš podršku” – misle mnogi.
No, što ako podršku nemaš?
Ne samo da je nemaš, nego ti ljudi oko tebe otežavaju?
Kad povjeruješ da stvarno nikad ništa neće biti od tebe?

Kako se s ovim scenarijem borila i izborila Tatjana Barat, mlada profesorica, novinarka i književnica poslušajte u novoj epizodi podcasta o uspjehu “Od A do Žena”.
Tatjana je imala stvarno težak put koji ju je doveo do ove jeseni kada proživljava najljepše i najuspješnije trenutke u svom životu.

U podcastu o uspjehu s Marinom Kolar “Od A do Žena” očekuje vas stvarni put do uspjeha sposobnih žena koje svojim djelima stvaraju pozitivan utjecaj na tuđe živote i zajednicu, žena koje žive svoju životnu i poslovnu svrhu, koje odlično rade svoj posao. Donosim vam njihove stvarne priče koje nisu bile bez zapreka, njihove uspone i padove i uspjeh koji su postigle. Svaka gošća prenijeti će vam i puno savjeta s područja u kojem je najjača, a koje možete iskoristiti u svom životu i poslovanju. Inspirirajte se, educirajte i – ostvarite svoj potencijal. Što je podcast? Podcast je audio emisija koju možete slušati bilo kad, a distribuira se putem interneta.

Kako možete slušati podcast?
Od priče kako je Tatjana postala neustrašiva žena i zbog čega ni vi nikad ne biste smjeli odustati od sebe, dijeli vas samo jedan klik na PLAY.

 

   

About the author

Certified business, branding & success expert. Posljednjih 19 godina stvaram uspješne osobne i poslovne priče. I vaša može biti jedna od njih. Imate pitanje, prijedlog ili tražite edukatoricu/predavačicu? Kontaktirajte me na marina@konekta.hr. Želim vam da ostvarite sve svoje potencijale. Marina