Podcast #5 Sanela Dropulić “Ne odustajte od sebe i svojih snova.”

Gošća petog podcasta o uspjehu  s Marinom Kolar “Od A do Žena” je Sanela Dropulić je poduzetnica, futorologinja poduzetništva, direktorica Ženskog poduzetničkog centra, autorica i edukatorica.

Unatoč preprekama koje je prošla poput raspada braka i raka vrata maternice, ne prestaje pozitivno gledati na svijet i inspirirati druge žene i muškarce da ostave svoj trag. Mladim ženama posebno poručuje “Ne odustajte od sebe i svojih snova“.

Jedan zanimljiv i inspirativan podcast čeka da vam uljepša dan. Nađite i izvucite iz sebe tu snagu koju imate i ostvarite svoj potencijal.

U podcastu o uspjehu s Marinom Kolar “Od A do Žena” očekuje vas stvarni put do uspjeha sposobnih žena koje svojim djelima stvaraju pozitivan utjecaj na tuđe živote i zajednicu, žena koje žive svoju životnu i poslovnu svrhu, koje odlično rade svoj posao.

Donosim vam njihove stvarne priče koje nisu bile bez zapreka, njihove uspone i padove i uspjeh koji su postigle. Svaka gošća prenijeti će vam i puno savjeta s područja u kojem je najjača, a koje možete iskoristiti u svom životu i poslovanju. Inspirirajte se, educirajte i – ostvarite svoj potencijal.

Što je podcast? Podcast je audio emisija koju možete slušati bilo kad, a distribuira se putem interneta. Kako možete slušati podcast?

Od Saneline priče i brdo inspiracije za početak vaše bolje osobne i poslovne priče dijeli vas samo jedan klik na PLAY.

Slušajte ga i na Google music play i Apple podcasts.

About the author

Certified business, branding & success expert. Posljednjih 19 godina stvaram uspješne osobne i poslovne priče. I vaša može biti jedna od njih. Imate pitanje, prijedlog ili tražite edukatoricu/predavačicu? Kontaktirajte me na marina@konekta.hr. Želim vam da ostvarite sve svoje potencijale. Marina