Edukacija: Stvori svoj brend

Želite svoj biznis, proizvod ili uslugu učiniti prepoznatljivim na tržištu?

Povećati prodaju?

Pozicionirati sebe kao stručnjaka na svom području djelovanja, naći nove klijente ili suradnike, postići utjecaj ili poslovni rast?

Brendiranje vam može pomoći u tome, a kako se brendirati naučit ćete na jednodnevnoj edukaciji “Stvori svoj brend”.

(edukaciju je moguće organizirati i on-line)

 

Što je to brend?

Brend je razlog zbog čega netko bira upravo vas i ono što nudite, iako na tržištu ima na stotine sličnih ponuda.

Brend nije samo vizualni identitet proizvoda ili tvrtke, on uključuje osobnost i vrijednosti brenda, način komunikacije, vizuale, reputaciju i iskustva koje potrošači imaju s vama ili vašim brendom…i još mnogo toga.

 

Brendiranje povećava vrijednost vašeg biznisa, a pomoći će i da vam se otvore mnoga vrata.

Činjenica je da smo spremniji odabrati ili pak platiti više za određene brendove jer ih za nas smatramo vrjednijima i sposobnijima riješiti problem ili želje koji imamo – bili to proizvodi, usluge ili stručnjaci.

Preko 75% iskustva kupovine donosimo na temelju emocija, a tako je i kad ljudi biraju vaš brend.

Vrijeme je da oblikujemo naš brend  kako mi želimo i na način da nam pomaže na našem osobnom i profesionalnom putu do uspjeha.

 

 

“Mislila sam da mi je cilj samo staviti oglas i nuditi proizvod, prodati, ali sad vidim da se prvo trebam fokusirati na posve druge stvari” – sudionica edukacije “Stvori svoj brend”

Što ćete naučiti na edukaciji “Stvori svoj brend” 

– što je brendiranje i kako ga koristiti kako bi se pozicionirali i poboljšali prodaju 

– kako stvoriti svoj brend i brend strategiju na jednostavan način, koristeći kanale koji su za vas najbolji

-definirat ćemo vaše idealne klijente i kako im možete pomoći

– kako i čime se pozicionirati u njihovom umu kao prvi i najbolji izbor

-kako definirati marketinške aktivnosti  koje će vam se isplatiti

-radit ćemo na povećanju motivacije, osnaživanju i povećanju ugode pri brendiranju sebe i svojih tvrtki

…i predstaviti ću vam tip&tricks kako postići bolje rezultate koristeći ono što već imate.

Za koga je ova edukacija?

-za sve vas koji sami radite svoje brendiranje i trebate brze, konkretne i učinkovite upute kako se istaknuti na tržištu i povećati prodaju

– za sve vas koji želite na jednostavan način kreirati svoju efikasnu brend strategiju koja će dati rezultate

 

Zašto sudjelovati na edukaciji “Stvori svoj brend”?

-Komplicirane stvari učim vas na jednostavan i interaktivan način

-Većina sudionika/ca krenula je s promjenama ODMAH nakon edukacije, jer su naučili kako to mogu na jednostavan način

-Radimo na vašim konkretnim primjerima, a ne na izmišljenima 

-Pokazujem vam kako sve što već radite možete raditi na način da postižete puno bolje rezultate

-Ne morate biti marketinški mag da bi sudjelovali i razumjeli, a prednost je ako imate svoj profil na društvenim mrežama, mada nije uvjet.

“Jedna od najboljih odluka koje sam u poslovnom pogledu napravila je bila što sam otišla kod tebe na seminar. Preporučam još jednom!”  Mirjana Miklić, LesArt

ŠTO KAŽU SUDIONICI EDUKACIJE?

Marinu sam upoznala na Konektaonici u Varaždinu na kojoj me oduševila svojim znanjem i pristupom pa sam odlučila doći na njen seminar “Stvori svoj brand”. Seminar je nadišao moja očekivanja u svim aspektima. Bila sam polaznik mnogo radionica i seminara, a Marininu bih zaista stavila kao najbolju. Njezina organizacija i pristup su inovativni i iznimno kvalitetni te daju polazniku puno korisnih informacija i savjeta kako da ostvare svoje poslovne uspjehe. Seminar od 7 sati je preletio u trenu s punom koncentracijom svih sudionika koji su pozorno pratili i aktivno sudjelovali cijelo vrijeme. Hvala Marini na izvrsnoj edukaciji i osobnom pristupu.

Jasna Škiljan
poduzetnica

Na Marininoj radionici sam dobila više nego ikad na bilo kojoj drugoj i to uz opuštenu atmosferu punu podrške. Ja sam osoba koja teško izlazi iz svoje zone komfora, ali mi je bila pružena ruka, koja mi je pomogla prevazići strahove, pogledati svoju situaciju iz svježe perspektive, a uz to sam dobila i bezbroj savjeta i ideja kako poboljšati situaciju. Imala sam puno “aha” momenata i prvi put osjećam, da se stvarno mogu nositi se s izazovima svog posla. Ono, što sam odnijela od Marine, na slovenskom kažemo “neprecenljivo”. Više nego preporučujem svima, koji imaju slične probleme i dvojbe.

Lidija Kreft
poduzetnica

PODACI O EDUKACIJI, CIJENI I PRIJAVAMA

Raspored:  trenutno nema grupne edukacije u planu, kontaktirajte me za individualne 1:1 edukacije/savjetovanja

Svi sudionici/ce ove edukacije dobivaju na poklon:

“Tips & tricks za uspješno vođenje svojih društvenih mreža”.

PRIJAVNICA - Rezerviraj svoje mjesto, stvori svoj brend i postigni poslovni uspjeh

Jer nitko ne može ispričati vašu priču bez vas.

 

ŠTO SUDIONICI/CE KAŽU O EDUKACIJI?

Svima je sve lagano kad gledaju na našu situaciju iz svojih cipela. Ali kad se nađeš u prilici da želiš nešto novo, drugačije, da dobiješ neki novi vjetar u leđa onda ti u takvim trenucima u životu ipak treba učitelj. Netko tko će razumjeti što želiš, netko tko će razumjeti tvoje strahove, dileme, izgovore… Tako se Marina pojavila i u mom životu, da mi bude na trenutak vođa, učitelj, terapeut. Radionica Stvori (osobni) brand je ispunila moja očekivanja, razbistrila mi pogled na to tko sam i koliko vrijedim bez obzira na sve i svakoga. Hvala joj od srca na tome i velika preporuka za neke nove klinceze.

Ljiljana Perkov
poduzetnica

Radionica Stvori svoj brand, Marine Kolar, mi je bila izuzetno korisna i preporučio bih je svima. Uz to što sam saznao pregršt korisnih informacija i savjeta kako pokrenuti i brendirati svoj proizvod ili uslugu, najviše me se dojmio način vođenja radionice. Marina ima veliko znanje, bogato iskustvo i na jedan vrlo interesantan i dinamičan način osviještava i potiče polaznike radionice da počnu prije svega na sebe gledati drugim očima jer prvo moramo sami sebe brendirati kao osobe, vjerodostojne i prepoznatljive, da bi u sljedećim koracima jasnije i jednostavnije mogli odrediti i brendirati našu uslugu/ proizvod. Hvala Marini na predanom prenošenju svoga znanja i iskustva i hvala joj što svojom vjerodostojnošću i prepoznatljivošću u radu inspirira druge da postanu vjerodostojni i prepoznatljivi u svome radu i području djelovanja.

Boris Glumpak
Feštaonica

Marinina edukacija o brendiranju na kojoj sam sudjelovala bila je totalni vjetar u leđa za mene. Nakon podužeg izbivanja iz svog frizerskog salona zbog majčinskih obaveza malo sam se “pogubila” u poslovnome svijetu. Nakon edukacije opet sam prepoznala svoje kvalitete i s ponosom mogu govoriti i pisati o njima. Marina me nakon edukacije i dalje prati i nesebično dijeli savjete. Velika mi je čast biti njezina učenica. Hvala ti draga Marina na tome ❤️

Željka Posavec
poduzetnica
About the author

Certified business, branding & success expert.
Posljednjih 19 godina stvaram uspješne osobne i poslovne priče.
I vaša može biti jedna od njih.

Imate pitanje, prijedlog ili tražite edukatoricu/predavačicu?
Kontaktirajte me na marina@konekta.hr.
Želim vam da ostvarite sve svoje potencijale.
Marina