Kako ti mogu pomoći?

Bez obzira jesi li početnica ili iskusna poduzetnica (ili poduzetnik), tek želiš pokrenuti svoj biznis, bez obzira prodaješ li uslugu ili proizvod i u kojoj god djelatnosti da posluješ, kroz edukacije, savjetovanja i mentorske programe mogu ti pomoći:

 • izgraditi uspješan, smislen i profitabilan biznis (i brend) koji ti omogućava dovoljno profita, zadovoljstva i vremena za ono što ti je bitno.
 • stvoriti poduzetnički mindset koji ti pomaže na putu do uspjeha. 
 • zavoljeti prodaju, promociju i prodavati s lakoćom. 
 • raditi manje (i pametnije), a zarađivati više, radeći sa svojim idealnim klijentima.
Evo kako ti mogu pomoći izgraditi tvoj uspješan biznis:

1. BESPLATNE AKTIVNOSTI

Upiši se na moj tjedni newsletter i primaj savjete za izgradnju tvog uspješnog biznisa i brenda. Kod upisa ti na poklon odmah stiže moja e-knjiga “Kako definirati adekvatnu cijenu?” uz koju ćeš shvatiti vrijednost svog rada, gdje se pozicionirati na tržištu i kako definirati adekvatnu cijenu.

Za svakodnevne savjete zaprati me na društvenim mrežama InstagramFacebookLinkedin i TikTok.

Kroz njih s tobom dijelim informacije, dok s klijentima/icama kroz online edukacije, mentorske programe” i savjetovanja stvaramo transformaciju tvog biznisa i prodaje.

2. POKREĆEŠ BIZNIS ILI ŽELIŠ POSLOVNI/PRODAJNI LEVEL UP? - ODMAH DOSTUPNE ONLINE EDUKACIJE

Ako si poduzetnica početnica, uz ove online edukacije stvorit ćeš zdrave temelje za izgradnju svog uspješnog biznisa, bistru sliku tvoje pozicije i najboljeg smjera za tebe te se samopouzdanije otisnuti u svoju poduzetničku avanturu.

Ako si iskusna poduzetnica, ove edukacije će te “pomaknuti s mjesta”, promijeniti mindset i dati ti konkretan plan za level-up tvog biznisa kako bi mogla stvoriti željene poslovne rezultate, uspješnije prodavati i poslovati.

Uz video lekcije i radne listiće prema cilju te vodim korak po korak i u tvom tempu.

 

Za tebe je ako: pokrećeš biznis, mijenjaš karijeru, radiš level-up poslovanja, u burnoutu si, ne znaš u kojem smjeru krenuti.

Za tebe je ako: pokrećeš biznis, razvijaš novu ponudu, radiš level-up poslovanja, želiš povećati prodaju.

Za tebe je ako: pokrećeš biznis, razvijaš novu ponudu, radiš level-up poslovanja, želiš povećati prodaju.

Za tebe je ako: želiš povećati prodaju, bolje se pozicionirati na tržištu, trebaš scenarije i upute da stvoriš efikasan sustav prikupljanja recenzija.

3. ONLINE PROGRAM "RESTARTAJ SVOJ BIZNIS"

„Re/startaj svoj biznis” je online program za poduzetnike/ce koji se žele prestati vrtjeti u krug i stvoriti biznis koji služi njima, a ne oni njemu – bez obzira jeste li tek počeli raditi ili već poslujete neko vrijeme i želite level-up. 

Uz jednostavne lekcije i moje mentorstvo u samo 5 tjedana korak po korak preuzmi uzde svog biznisa u svoje ruke. 

Uđi u novu fazu svog biznisa odterećena i s više vremena, čvrstih temelja poslovanja, bistre glave i bistre poslovne strategije koju ćeš samopouzdano moći ostvariti brže – bez da se beskrajno iscrpljuješ. 

4. ONLINE AKADEMIJA ZA PODUZETNICE I FREELANCERICE "IZGRADI USPJEŠAN BIZNIS"

Akademija je online grupni mentorski program za ambiciozne poduzetnice i freelancerice koje vole svoj posao i od njega žele dobro živjeti, a sada su spremne zasukati rukave kako bi uz konkretne upute i moje mentorstvo izgradile svoj uspješan biznis i brend.

Za koga je Akademija?

 • Za poduzetnice i freelancerice koje prodaju usluge (ili proizvode i usluge) i koje već rade svoju djelatnost.
 • Za tebe, ako u ovom trenutku želiš postići svoj poslovni level-up i odlučna si uložiti svoj fokus i vrijeme kako bi se dobro pozicionirala na tržištu, prodavala s lakoćom i ugodom, radila sa svojim najboljim klijentima i izgradila svoj uspješan biznis i brend.

Trajanje programa: 3 mj mentorskog programa + 3 mj samostalnog korištenja edukacijskom platformom (6 mj).

5. Individualno poslovno savjetovanje za ambiciozne pojedince/ce, freelancere i vlasnice malih biznisa

Rad 1:1 sa mnom omogućuje ti da uz pomoć konkretnih odgovora i savjeta primjenjivih baš za tvoj biznis svoje poslovne ciljeve postigneš brže i uspješnije, bez bacanja vremena, živaca i novaca.

Teme: izgradnja uspješnog biznisa, poslovni zaokret, brendiranje, stvaranje kredibiliteta, povećanje prodaje…

Radimo online (Zoom), pojedinačno po sat vremena u dogovorenom terminu.

Najčešće radim s klijenticama u sklopu jednomjesečnog mentorstva, jednom tjedno, kako bi kombinacijom zajedničkog rada i tvog samostalnog rada na zadacima između susreta napravili efikasne, brze i održive promjene.

Termini: Nakon što ispuniš upitnik, javit ću se na upisani e-mail za dogovor termina.

Što je moguće napraviti u „samo“ sat vremena? Evo što kaže jedna od klijentica:

“Za mene kao poduzetnicu postoji “vrijeme prije Marine” i “vrijeme nakon Marine”. Trenutno s njom kroz individualno savjetovanje radim na razvijanju nove poslovne ideje i nakon svakog susreta s njom ostanem fascinirana kojom lakoćom i efikasnošću u samo 60 minuta rada posložimo moje zavrzlame iz glave i stavimo ih na svoje mjesto. Od neprocijenjive mi je vrijednosti rad s njom, imam puno povjerenje u njenu stručnost i procjene i odgovorno tvrdim (nakon iskustva u radu i sa drugim poznatim stručnjacima) da je ona najbolja poslovna savjetnica za žene u Hrvatskoj! “ Iva Brnčić, serijska poduzetnica

Mogu li ti garantirati rezultate i što je čija odgovornost?

Moj posao je 

– s tobom (na temelju procjene potreba koje imaš) podijeliti alate i strategije za koje garantiram da funkcioniraju, a koje ti mogu uštedjeti brdo vremena, novaca i živaca kao i osjećati se sigurnije i podržano.

– pomoći ti da stvoriš željenu bistrinu i pokazati ti prečace do tvog poslovnog cilja.

– biti ti poslovna savjetnica i mentorica, a ne biti ti terapeut ili osobna asistentica koji je na raspolaganju 0-24. Ako očekuješ takvu vrstu podrške, onda individualno savjetovanje/mentorski rad sa mnom nije za tebe.

Tvoj posao i tvoja odgovornost je

– dobivene savjete i alate primijeniti kako bi postigla željene rezultate, jer ja tvoj dio posla ne mogu odraditi umjesto tebe.

– ako radimo tjedan za tjednom, tvoj posao je odraditi dogovorene zadatke kako bi mogle napredovati..

Ako pak si spremna odraditi svoj dio posla kako bi dobila bistrinu i efikasne strategije/alate za tvoj uspješniji biznis i brend- odlično, krenimo na posao 🙂 

Dostupni termini: TERMINI TRENUTNO NISU DOSTUPNI

Ispuni upitnik za individualni rad  ovdje. 

5. OSTALE SURADNJE

Edukacije za tvrtke i timove na temu uspješnog poslovanja, prodaje i brendiranja; za sudjelovanja na konferencijama, intervjui, suradnje i slično – molim javite mi se na e-mail ili putem kontakt forme ispod teksta. Hvala 🙂

  Pridruži se zajednici poduzetnika i poduzetnica koje su uz moje edukacije i mentorstvo stvorili biznis koji služi njima
  (a ne one njemu).

  Vrijeme je i za tvoj level-up!
  Tatjana Liktar Elez
  Tatjana Liktar ElezArhitektica, Metar Milimetar d.o.o.
  Read More
  Zahvaljujući Akademiji pod vodstvom Marine Kolar, dobila sam veliku motivaciju i brojne alate za unaprijeđenje poslovanja moje firme, ali i podizanje samopouzdanja mene kao poduzetnice. Nakon 5 godina samostalnog rada i dosta tapkanja na mjestu, znam što trebam mijenjati i veselim se novim ciljevima i razvoju poslovanja.
  Monika Novak
  Monika NovakMONO Boutique Marketing
  Read More
  Od upisa do završetka Akademije mogu reći da puno brže i kvalitetnije odrađujem sve svoje poslove, nemam problema s prioritetima i jednostavno puno više uživam u svojem poslu nego li je to bio slučaj ranije. Oduševio me Marinin pristup, način na koji je edukacija osmišljena i svi materijali koje smo dobile.
  Lovrenka Rupčić
  Lovrenka RupčićAgencija Enjoy Dalmatia
  Read More
  Zahvaljujući Akademiji i Marini, od jedne ne-motivirane vlasnice agencije koja puno radi bez vidljivih rezultata, postala sam motivirana osoba koja sada ima određeni (novi) poslovni cilj, zna koje konkretne korake poduzeti i poduzima ih. Pored toga, stekla sam vrlo vrijedno i konkretno znanje, popraćeno velikom količinom dodatnog materijala, koje je odmah primjenjivo u praksi i što je najvažnije, koje vrlo brzo donosi mjerljive, pozitivne rezultate.
  Adrijana Abramović
  Adrijana AbramovićOrganizacijska ordinacija
  Read More
  Budući da je posao koji radim novija djelatnost u našim krajevima, osloboditi se, izaći iz anonimnosti i početi otvoreno pričati kako kao profesionalna organizatorica mogu pomoći ljudima, za mene je bio veliki izazov. To se kroz Akademiju prelomilo i ja sam se oslobodila.
  Jasmina Bratičić
  Jasmina BratičićVlasnica salona Glam
  Read More
  Postavljanje ciljeva nisam nikad tako detaljno radila, odmah nakon Akademije imam već dva postignuta cilja :-). Već u toku Akademije primjetila sam promjene u poslovanju, povećao mi se broj idealnih klijenata, prihodi, prodaja. Uz Marininu pomoć naučila sam voditi svoje društvene mreže na kvalitetan način, kako prodavati više i skuplje tretmane s ciljem da na kraju radim pametnije, a ne više.

  Pozdrav, moje ime je Marina Kolar.
  Pomažem poduzetnicama i poduzetnicima da izgrade uspješan, smislen i profitabilan biznis i brend.

  Zaljubljenica sam u život i prirodu, volim putovati, kupujem više knjiga nego što ih pročitam, glasno se smijem i pred 4 godine udomila sam Lunu, mješanku Border collie-a.

  Unatrag 20 godina radila sam kao direktorica, voditeljica (EU) projekata (osmišljavanje, pisanje, provedba), voditeljica prodaje za područje Hrvatske, koordinatorica marketinških aktivnosti, trenerica i mentorica.

  Predajem brendiranje i prodaju na učilištima, pišem za Časopis Poduzetnik, bila sam suradnica u emisiji za poduzetnike NOVA TV “Startaj Hrvatska” za područje prodaje i brendiranja, predavačica sam na mnogim konferencijama (na primjer “Superprodavač” Poslovnog savjetnika.

  Konektom sam stvorila svoj uspješan biznis i svoju poslovnu, životnu i financijsku slobodu, a sada je red za tvoj level-up 🙂

  Posljednjih 20+ godina stvaram uspješne poslovne priče.  
  I tvoja može biti jedna od njih.
  Marina Kolar