Loading Događanja

« All Događanja

 • Ovaj događaj je prošao.

20.,21. i 27.6. CH-Q edukacija: Teorija uspjeha. Ostvari svoje osobne i profesionalne potencijale

lipanj 20 @ 09:30 - lipanj 21 @ 16:00

CH-Q metoda (Swiss career qualification program) je međunarodno priznat certifikacijski program upravljanja karijerom i kompetencijama.

Bilo da ste nezaposleni, želite promijeniti karijeru ili tek tražite svoju poslovnu i životnu svrhu jer sami ne znate kamo bi, kroz ovaj proces dobiti ćete bistru sliku kamo želite ići i plan kako ćete do svog cilja doći.

Spremni ste za korak naprijed u vašem osobnom ili poslovnom životu, samo još ne znate točno kamo ili kako?

Ključ uspjeha je naša sposobnost da iz sebe izvučemo, prepoznamo i koristimo ono najbolje, sve naše potencijale – u svim životnim i poslovnim okolnostima. 

Kada smo svjesni svojih potencijala, talenata, ciljeva i utjecaja – možemo ih razvijati i stvarati život ili pak naći/stvoriti posao kakav vjerujemo da zaslužujemo.

Radeći s ljudima primijetila sam obrazac ponašanja koji nam otežava da promjenimo svoj život ili posao na bolje: ne vjerujujemo u sebe i da zaslužujemo bolje, okolina nam ne pruža podršku i ne samo da nam ne pomaže, već nam često i odmaže, ne znamo prepoznati svoje kompetencije i potencijale pa ne znamo u kojem smjeru krenuti, već smo dugo u zoni komfora pa svaka promjena izaziva strah ili pak znamo da je vrijeme za krenuti dalje i spremni smo za to, ali se sve trenutno čino kao totalna zbunjola i trebamo bistru sliku kako bi se uopće usudili krenuti. 

Razumijem. Okolina nas je tijekom odrastanja češće obeshrabrivala nego obrnuto, ali sada smo odrasli ljudi i vrijeme je da svoj život uzmemo u svoje ruke.

CH-Q edukacija će vam pomoći da sebe i svoje kompetencije i mogućnosti napokon vidite pravim očima, da definirate smjer u  kojem želite ići te da isplanirate korake kako do svog cilja doći.

Pridružite nam se na intenzivu «Teorija uspjeha: ostvari svoje osobne i profesionalne potencijale» po CH-Q metodi koji se odvija  20., 21. i 27.6.2020 u hotelu Castellum u Čakovcu.

U sklopu edukacije ćete duboko ispitati svoje osobne i profesionalne potencijale i postaviti temelje svog uspjeha.

Sudjelovanje na CH–Q edukaciji koristiti će vam ako želite raditi na:

 • osobnim temama (gdje sam, tko sam i kamo idem?)
 • poslovnim temama (u čemu sam dobar, kako unaprijediti svoje potencijale, u kojem smjeru želim razvijati svoju karijeru, kakav posao trebam i želim)
 • promjeni koju želite (kako se motivirati, koje su moje opcije, kako upravljati osobnim i profesionalnim kompetencijama da stvorim život i posao kakav želim…)

  Što ćete naučiti na ovoj edukaciji?

 • definirati svoje jake i razvojne strane, saznati svoje osobne i profesionalne vrijednosti i učiniti vidljivima vlastita postignuća i želje.

 • definirati svoje prioritete i vrijednosti

 • naučiti kako planirati realne korake za daljnji osobni i profesionalni razvoj

 • kako prepoznati mogućnosti za daljnje napredovanje i kako postaviti ciljeve tako da ih zapravo i ostvarite

 • saznati u čemu ste do sada griješili predstavljajući se poslodavcima, donatorima i potencijalnim poslovnim partnerima i kako te greške više nikad ne ponoviti

 • kako samostalno vrednovati, utemeljiti i dokumentirati vlastite vještine, kompetencije i kvalifikacije na sustavan način

 • stvorit ćete portfolio koji će objediniti sva vaša osobna i poslovna postignuća te dobiti vrijedne alate koje ćete čitav život moći koristiti u osobnom i poslovnom predstavljanju.

 • kako uočiti, stvoriti i iskoristiti sve mogućnosti koje vam se pružaju

 •  testirat ćete svoje ideje, kreirati akcijski plan i značajno ojačati vlastito samopouzdanje uz stručnu podršku.

 •  vidjet ćete sebe i svoj posao/život kroz potpuno druge naočale te ćete dobiti prijeko potreban vjetar u leđa da se pokrenete.

 • Naučenu metodu moći ćete koristiti kroz život svaki put dok vam zatreba – bilo na osobnom ili profesionalnom planu.

Više o edukaciji, kotizaciji i prijavnica na https://www.konekta.hr/ch-q-edukacija/

Detalji:

Početak:
lipanj 20 @ 09:30
Kraj:
lipanj 21 @ 16:00
Web stranica:
https://www.konekta.hr/ch-q-edukacija/

Lokacija

Hotel castellum Čakovec