Loading Događanja

« Sva Događanja

  • Ovaj događaj je prošao.

Edukacija: Kako motivirati sebe i zaposlenike za postizanje boljih poslovnih rezultata? (27.4. od 18 do 19 h)

27 travnja @ 19:00 - 20:00

Vlasnik ste biznisa ili freelancer i nekako vam se čini da ste zapeli?
Nemate motivacije za obavljanje posla, a ni vaš tim nije baš motiviran, zbog čega ne postižete željene poslovne rezultate?
Sudjelujte na live edukaciji “Kako motivirati sebe i zaposlenike za postizanje boljih poslovnih rezultata?” 27.4. (utorak) na Instagram profilu @marina_konekta od 19 do 20 sati i saznat ćete kako to promijeniti kroz konkretne primjere i savjete.

 

Istraživanja pokazuju da su sretni i motivirani zaposlenici i do 12% produktivniji, a u ova neizvjesna vremena svi tražimo načine da nam biznisi posluju bolje.

Motiviran i zadovoljan zaposlenik (i vlasnik biznisa) radit će učinkovitije, koncentriranije, kreativnije i usmjerenije prema ciljevima čime postižemo i veću konkurentnost na tržištu.

U Instagram live edukaciji ugostit ću Dubravku Jagarinec (Atomski uspjeh) stručnjakinju za prodaju i prodajne procese, life&business coach te NLP i Mindfulness trenericu.

 

Dubravka će s nama podijeliti:
  • na koji način možemo motivirati sebe kao vlasnike biznisa, ali i svoje zaposlenike kako bi postigli bolje poslovne rezultate, povećali prodaju i unaprijedili odnose.
  • kako primjetiti, spriječiti i “liječiti” pad motivacije u tvrtki prije nego se to ozbiljno odrazi na poslovne i prodajne rezultate.
  • tips&tricks koje provjereno funkcioniraju u motiviranju.
  • pitanja koja si kao vlasnik biznisa ili vođa tima možete postaviti kako bi provjerili na kojim područjima možete poboljšati stanje u svom timu.

Za sudjelovanje na live edukaciji zapratite www.instagram.com/marina_konekta/ i pridružite nam se u utorak 27.4. u 19 sati i naučite kako i vi i vaš tim možete postići puno bolje poslovne rezultate.

Za sudjelovanje na live edukaciji zapratite Instagram @marina_konekta i pridružite nam se u utorak 27.4. u 19 sati i naučite kako i vi i vaš tim možete postići puno bolje poslovne rezultate.

ZAPRATI ME ODMAH

Marina Kolar, vlasnica Konekte,  stručnjakinja za razvoj uspješnih biznisa i brendova s 19 godina iskustva i certificirani CH-Q trainer/advisor. Kroz edukacije i savjetovanja pomažem poduzetnicima i ambicioznim pojedincima izgraditi uspješan, smislen i profitabilan biznis kroz programe: Pokreni pravi posao, Stvori svoj brend i online Akademiju “Izgradi uspješan biznis”. Moji klijenti/ce su nakon edukacija/savjetovanja vratili motivaciju, poboljšali organizaciju, odnose, definirali procedure i efikasne poslovne strategije, stvorili snažne brendove, postavili i ostvarili zacrtane ciljeve, povećali vidljivost i prodaju, a samim time i zadovoljstvo osobnim i poslovnim životom.

Detalji:

Datum:
27 travnja
Vrijeme:
19:00 - 20:00

Lokacija

Instagram live

Organizator

Marina Kolar & Konekta