VIDEO EDUKACIJA: Napravi svoju detaljnu osobnu i poslovnu analizu i kreni u pravom smjeru

Trebaš jasnu sliku svog sljedećeg koraka, bilo da tražiš novi/bolji posao, pokrećeš biznis ili želiš level-up svog biznisa, lansiraš proizvod/uslugu ili pak jednostavno još ne znaš u kojem smjeru bi najbolje bilo krenuti i ne želiš riskirati s krivom odlukom?

Najlakši i najefikasniji način da u samo nekoliko sati definiraš svoju startnu poziciju, izbistriš svoj smjer, prepoznaš svoje mogućnosti i kreiraš svoj akcijski plan je upravo analiza „Napravi svoju detaljnu osobnu i poslovnu analizu i kreni u pravom smjeru“.

Bilo da sam s klijentima radila na pokretanju biznisa, traženju novog životnog/poslovnog smjera ili pak smo stvarali level-up njihovog biznisa, proces s kojim uvijek počinjem sve procese je – analiza.

Zbog toga sam osmislila online edukaciju „Napravi osobnu i poslovnu analizu i kreni u pravom smjeru“ uz koju svatko može izraditi svoju analizu koja će vam i na području osobnih i poslovnih planova rasvijetliti polazište, sve opcije i naredne korake, tako da krenete u najboljem smjeru za vas.

Edukacija sadrži
• video lekcije (ukupno trajanje 1,5 h podijeljeno u kratke lekcije) 
• e-knjigu s radnim listićima na 72 stranice 
• 172 pitanja koja će vam pomoći da napravite analizu stvarno kako treba
• primjeri osobne i poslovne analize koji će vam pomoći da ne zapnete
• primjeri akcijskog plana 
• 30 ideja za prilike za vlasnike biznisa koje odmah možete koristiti.

NARUČI SVOJ PRIMJERAK EDUKACIJE SADA I KRENI

 

Uspješni ljudi ne donose riskantne poteze poput kretanja u akciju bez ikakve analize, što ih može koštati vremena, grešaka i novca, posebno kad se radi o njihovom biznisu ili životu.

Na let balonom nikad ne biste krenuli bez da niste provjerili imate li svu potrebnu opremu kao i bez da provjerite vremensku prognozu, zar ne?

 
Prolistaj prvih 7 stranica e-knjige i pogledaj koje sve teme vas čekaju u ovoj edukaciji.

Cijena: 499kn

Format: video edukacija (1,5h) na online platformi (pristup dobivate zauvijek) + pdf e-knjiga

NARUČI SVOJ PRIMJERAK EDUKACIJE SADA I KRENI

Nakon što ispunite upitnik, na e-mail ćete primiti ponudu, a nakon plaćanja na e-mail vam šaljem podatke za pristup edukaciji.

 

Budi iskrena prema sebi

Koliko vremena, truda i novaca bacaš na isprobavanje i učenje na svojim greškama?
Koliko vremena stojiš jer se osjećaš da si zapela i ne znaš u kojem smjeru bi za tebe bilo najbolje krenuti?
Ne bi li željela da te netko korak po korak, uz pomoć pitanja i primjera vodi do tvog rješenja?

 

Upravo zbog toga sam kreirala proces ove online edukacije kroz koju te vodim kroz video lekcije, dajem ti 172 pitanja koja će ti pomoći da uistinu obradiš sve (na što nisi ni mislila niti se toga sjetili), a primjeri ti daju mogućnost da ne zapneš.
30 prilika za vlasnike biznisa koje odmah možeš koristiti pokazali su se neprocjenjivima mojim klijentima jer čak i u trenutku kad se osjećaš da si zapela i da ne znaš što je u ovom trenu najbolje za tvoj biznis ili život – moja analiza pokazat će ti da ipak imaš pregršt ideja koje možeš napraviti i krenuti u pravom smjeru odmah.

NARUČI SVOJ PRIMJERAK EDUKACIJE SADA I KRENI
Ova analiza savršena je za tebe ako:
• želiš pokrenuti svoj biznis
• uvodiš novi proizvod ili uslugu
• želiš promijeniti karijeru
• želiš izbistriti mjesto gdje se nalaziš i saznati koje opcije imaš
• želiš definirati koje su opcije za level-up tvog biznisa 

 

Zamisli, koristiš je sad kad želiš izbistriti svoj smjer, koristiš je kasnije kad razvijaš svoju poslovnu ideju, koristiš je kasnije s timom kad želite stvoriti level-up tvog biznisa, koristiš je početkom svake godine kad si postavljaš svoje godišnje prioritete, koristiš je kad krećeš s razvojem novog proizvoda ili usluge… ZAUVIJEK i GODINAMA, a platila si je samo jednom i to 499 kuna.

 

“Radila sam već analize, ali moram priznati, ne na ovako detaljan način. Izbistrila sam svoje osobne i poslovne startne pozicije, a za uslugu koji uskoro pokrećem već je spreman akcijski plan prioriteta :). Jako su mi bile korisne i predložene prilike za vlasnike biznisa i evo, jednu sam već ostvarila.” Ana Kovačić, poduzetnica u nastajanju

 

Iskoristi prilike i kreni u pravom smjeru odmah.
Fokusiraj se na prioritete i ubrzaj svoj uspjeh.

NARUČI SVOJ PRIMJERAK EDUKACIJE SADA I KRENI

Koliko dugo imam pristup ovoj edukaciji?
Zbog toga što ZNAM da ćeš ovu analizu koristiti još puno puta jednom kad je napraviš i dobiješ svoje rezultate, ovo je moja jedina video edukacija koja ti ostaje trajno.

Mogu li je raditi sama za svoj biznis?
Možeš je raditi sama za sebe osobno, sama za sebe poslovno, sama za sebe kao vlasnica biznisa, sa svojim timom u svrhu razvoja biznisa i poboljšanja timskog ozračja…koliko puta želiš, gdje god želiš i kako želiš.

Hoće li ova analiza funkcionirati za mene?
Ova analiza kreirana je da funkcionira za tebe bilo da si osoba koja traži (bolji) posao, pokrećeš svoj biznis, vlasnik/ca si biznisa koja želi level-up ili pak zajedno s timom prolazite proces restrukturiranja, rasta, uvođenja novih proizvoda, usluga ili projekata.
Da, ovo je analiza koju sam i ja uvijek radila (i još radim) za sebe, s timom, kao i kad smo pisali i provodili (EU) projekte.

Kada je mogu početi koristiti?
Odmah po vidljivoj uplati dobit ćeš svoju lozinku za pristup te možeš početi s gledanjem video lekcija odmah, koristeći radne listiće koje bi bilo najbolje da isprintaš i rješavaš u realnom vremenu.

Koliko će mi vremena trebati da je napravim?
Ovisno o tome kakav proces prolaziš, trebat će ti nekoliko sati da napraviš stvarno detaljnu analizu koja ti može dati bistar smjer.
Ako ćeš stavljati šture i neodređene odgovore da čim prije završiš, to ti neće biti baš od pomoći.

NARUČI SVOJ PRIMJERAK EDUKACIJE SADA I KRENI

Ni u životu ni u biznisu nema smisla gubiti vrijeme na bauljanje kad možemo jasno vidjeti gdje smo i odmah poduzeti svoje prve korake u pravom smjeru, zar ne? Upravo će ti ova analiza korak po korak razbistriti cijelu sliku tako da možeš realno sagledati gdje si trenutno osobno i poslovno (ili pak tvoj biznis) i u kojem smjeru bi odmah bilo najpametnije krenuti.

Ja garantiram da s tobom dijelim metodu koja funkcionira, a ti naravno sebi moraš garantirati da ćeš odvojiti vrijeme i napraviti je kako treba.

 

Klikni ovdje i naruči online analizu.
Znaš da trebaš brzo, jednostavno i lakše rješenje da dođeš do svog cilja.

NARUČI SVOJ PRIMJERAK EDUKACIJE SADA I KRENI

Osvijestila sam svoje slabosti, ali i snage. Definirala sam prilike iz kojih mogu poduzeti konkretne korake i akcije. Naučila sam kako napraviti akcijski plan i sve to staviti na papir, što prije nikad nisam 🙂

Danka Grabar

Prelistaj prvih 7 stranica e-knjige i saznaj što te sve čeka u edukaciji

Napravi svoju detaljnu osobnu i poslovnu analizu i kreni u pravom smjeru