Podcast o uspjehu s Marinom Kolar “Od A do Žena”

Podcast o uspjehu s Marinom Kolar – Od A do Žena 

U podcastu “Od A do Žena” očekuje vas stvarni put do uspjeha sposobnih žena koje svojim djelima stvaraju pozitivan utjecaj na tuđe živote i zajednicu, žena koje žive svoju životnu i poslovnu svrhu, koje odlično rade svoj posao.
Donosim vam njihove stvarne priče koje nisu bile bez zapreka, njihove uspone i padove i uspjeh koji su postigle. Svaka gošća prenijeti će vam i puno savjeta s područja u kojem je najjača, a koje možete iskoristiti u svom životu i poslovanju.
Inspirirajte se, educirajte i – ostvarite svoj potencijal.

Što je podcast?
Podcast je audio emisija koju možete slušati bilo kad, a distribuira se putem interneta. Poput radio emisije, samo što nije na radiju 🙂

Naziv podcast je složenica riječi POD (Playable On Demand) i engleske riječi broadcast.

Plaća li se slušanje?
Slušanje podcasta je besplatno. Osim mog podcasta ima na stotine (uglavno inozemnih) kvalitetnih podcasta, a i u Hrvatskoj se ubrzano razvija podcast scena.

Treba li mi posebna oprema za slušanje podcasta?
Ne. Možete ga slušati na računalu, na smartphoneu, laptopu, u autu…Možete koristiti slušalice ili jednostavno pojačati zvuk na  zvučniku.

Kada slušati podcast?
Ujutro dok pijete kavu, kad šećete psa  zamislite samo koliko audio knjiga i edukativnih podcasta možete preslušati u mjesec dana), na poslu ili kod kuće – gdje i kada želite.

Zbog čega slušati podcast “Od A do Žena”?
Zanimljivi su. Edukativni su. Motivirati će vas. Vidjeti ćete kako su to drugi napravili. Ako mogu drugi, možete i vi 🙂

Kako možete slušati podcast?
Možete ga vrlo jednostavno slušati na mojoj web stranici. Kao što na Youtube pritisnete PLAY na bilo kojem videu, tako i na ovom audio zapisu jednostavno pritisnete play i uživajte.

Na mobitelu skinite app Soundcloud (besplatno na Google play), kliknite Play i slušajte.

Možete skinuti datoteku i slušati ga poput bilo koje druge pjesme koju skinete s interneta (download).

Glazba špice: Bensound.com

Podcast #2 – Lana Velimirović Vukalović

  “Od A do Žena” – podcast o uspjehu s Marinom Kolar Gošća drugog podcasta je Lana Velimirović Vukalović, ravnateljica Pučkog otvorenog učilišta u Varaždinu gdje je prošle godine pokrenula — Pročitaj više

Podcast #1 – Ana Ude “Bitno je da se kotač vrti”

Podcast #1 Ana Ude Gošća prvog podcasta “Od A do Žena” je Ana Ude – poduzetnica, make up artistica, influencerica na području ljepote, mode i lifestyle-a, majka male Eve i — Pročitaj više