Pokreni pravi posao

Razmišljate o pokretanju svog biznisa?

Našli ste se između mnogih ideja no ne znate od kud krenuti?

Ne znate kako svoje ideje pretvoriti u biznis od kojeg možete živjeti?

Želite posao bez šefa koji vas ima na piku, beskrajnih prekovremenih koje nitko ne plaća ili jednostavno smatrate da je s obzirom na vaše kompetencije vrijeme da idete dalje?

 

Kroz “Pokreni pravi posao” program imati ćete prilike naučiti
 • kako i zašto pokrenuti svoj posao
 • kako izabrati ideju koja će za vas biti najbolja
 • definiramo glavne usluge/proizvode i njihovu vrijednost
 • stvaramo avatar vašeg idealnog kupca.
 • saznat ćete kako se pozicionirati na tržištu već prezasićenom uslugama i proizvodima
 • naučit ćete kako se autentično brendirati, a da vas vaša ciljana skupina čuje
 • razrađujemo korak po korak i ideju i sve potrebno za vaše poduzetničke temelje, kako bi nakon edukacije znali što nudite, kome točno, na koji način, a da oni to mogu čuti i prepoznati. 
 • Dobiti ćete mnoge alate koje ćete moći koristiti kad god vam zatrebaju u testiranju i pokretanju novih aktivnosti.

Ako planirate aplicirati za sredstva za samozapošljavanje, prolazimo plan HZZ-a ako je potrebno. 

Radionica/individualna edukacija je interaktivna, traje 2 dana unutar 6 sati i moguće ju je organizirati osobno ili on-line.

Zbog čega ova edukacija?

Osmislila sam program kad sam brusila svoju poduzetničku ideju, a omogućila mi je da stvorim dobre temelje poslovanja i da se nakon otvaranja Konekte mogu posvetiti uspješnom razvoju i rastu tvrtke.

Znajući da garancija ne postoji i da ćete u jednom trenutku trebati odvažiti se i “skočiti”, kroz ovaj intenziv izrađujemo sve kako bi vaša poslovna ideja bila promišljena, dobro postavljena i izvediva.

Najčešće se susrećem s ljudima koji imaju jako veliku želju za pokrenuti svoj biznis, ali u tom zanosu ne odrade temelje kako treba misleći da je dovoljno to što jako vole svoju djelatnost i što vjeruju u svoju ideju.

Na žalost – nije.

Sve što na početku propustite napraviti, isplanirati i postaviti kako treba – doći će vam na naplatu kasnije.

Postavite strategiju prije nego što počnete poslovati jer tada se već trebate baviti svojim poslovanjem i prodajom, a ne planiranjem.

Planiranje odrađujemo prije.

Kuća napravljena na klimavim temeljima urušiti će se prije ili poslije.

IZGRADI TEMELJ SVOG BUDUĆEG POSLOVANJA.

 

ISPUNI INFORMATIVNI UPITNIK ZA EDUKACIJU/SAVJETOVANJE

 

Što kažu sudionici mojih edukacija?

 • Najveća vrijednost Marininog individualnog savjetovanja “Pokreni pravi posao” za mene jest to što me doslovce spasilo da ne pokrenem – krivi posao. U divnom ambijentu, gdje na svakom koraku vidite da je mislila na svaku sitnicu koja će učiniti da se osjećate dobrodošlim, Marina je moju prvotnu, grubu, ideju izbrusila do točke u kojoj je sve dobilo smisao, nejasnoće i nesigurnosti su nestale, a ja sam prvi put osjetila slobodu i sreću da kreiram posao kakav sam oduvijek željela, samo nisam znala kako.

  Simona Tošić
 • Oduvijek sam željela pokrenuti svoj posao, spojiti svo znanje i svo obrazovanje koje sam dosad stekla, ali uvijek je tu bila neka bojazan i mnogo neodgovorenih pitanja. Individualno savjetovanje „Pokreni pravi posao“ u Konekti razbistrilo je moje misli i uz sav strah koji je bio prisutan nekoliko godina. Odradile smo odlična individualna savjetovanja, gdje sam izbrusila svoje ideje i spojila ih u djelatnost koja obuhvaća sva moja znanja. Osvijestila sam svoje snage, prednosti, ali i nedostatke na kojima mogu poraditi i dobila vjetar u leđa koji mi je dao hrabrosti da kažem sebi, Jasmina ti to možeš.

  Jasmina Hadela
 • Marina je spremna prilagoditi se potrebama klijentice. Osvještava i usmjerava te u svakom tvom potezu prema zadanom cilju. Uvijek vedra i vesela spremana na nove izazove, iznimno je predana radu. Najvažnije je, nikada te ne ostavlja samu i bez rješenja. Cijeli rad i strategija ostaju zapisani. Cijeli proces koji smo prošle meni je važan za daljni poslovni i osobni razvoj. Marina Kolar & Konekta pomogla mi je da jasno vidim svoj cilj i kako mogu bez problema raditi što volim!

  Maja Sabolić
  vlasnica obrta Sana
 • Marinina predavanja i radionice na kojima sam sudjelovala bile su super korisne i poticajne! Svakom problemu i pitanju pristupa individulano s puno razumijevanja i kompetencije. Iskrene preporuke Marininih radionica svima koji su u bilo kakvoj poslovnoj dilemi, Marina će vas sigurno dobro usmjeriti.

  Jasna Lovrec
  OPG Lovrec - Vina Lovrec
 • Radionica kod Marine dala mi je pregršt ideja , motivaciju i potvrdu da sam na pravom putu. Kod nje je svatko dobro došao,💖 jako je dobar analitičar, jasno može prepoznati nečiju viziju i dati savjet. Jednostavna je i na takav način uspijeva objasniti i usmjeriti svakog. Puno hvala Marina!

  Mirjana Miklić
  poduzetnica, LesArt

Želite pokrenuti svoj posao?

rezervirajte svoj termin na vrijeme