Pokreni pravi posao

Razmišljate o pokretanju svog biznisa?

Našli ste se između mnogih ideja no ne znate od kud krenuti?

Ne znate kako svoje ideje pretvoriti u biznis od kojeg možete živjeti?

Želite posao bez šefa koji vas ima na piku, beskrajnih prekovremenih koje nitko ne plaća ili jednostavno smatrate da je s obzirom na vaše kompetencije vrijeme da idete dalje?

U sklopu edukacije “Pokreni pravi posao” razrađujemo vašu poslovnu ideju i gradimo zdrave temelje poslovanja.

Kako bi imali uspješan biznis, nije dovoljno samo željeti biti poduzetnikom niti pak prosječno dobro obavljati svoju djelatnost.

Prije nego otvorite svoj biznis, trebate imati cijelu sliku što, kako i za koga radite kako bi mogli izgraditi profitabilan biznis kojim se ponosite.

Do sada sam pomogla na stotinama poduzetnika i ambicioznih pojedinaca razviti i pokreti uspješan biznis i istaknuti se na tržištu, te to svakako mogu pomoći i vama, 

Uz edukaciju “Pokreni pravi posao” dobivate bistru sliku svoje ideje, ali i bezbroj   “tips and tricks” koji će vam pomoći da puno lakše plivate u moru konkurencije.  

 
Kroz “Pokreni pravi posao” program imati ćete prilike naučiti
 • kako i zašto pokrenuti svoj posao
 • kako izabrati ideju koja će za vas biti najbolja
 • prolazimo detalje pravnih oblike biznisa na temelju čega ćete izabrati onaj koji za vas ima najviše smisla
 • definiramo glavne usluge/proizvode i njihovu vrijednost
 • stvaramo profil vašeg idealnog kupca toliko detaljno da znate o čemu razmišlja i kako donosi odluke.
 • definiramo za vas najbolju strategiju pozicioniranja na tržištu već prezasićenom uslugama i proizvodima
 • naučit ćete kako se autentično brendirati, a da vas vaša ciljana skupina čuje
 • razrađujemo korak po korak i ideju i sve potrebno za vaše poduzetničke temelje, kako bi nakon edukacije znali što nudite, kome točno, na koji način, a da oni to mogu čuti i prepoznati. 
 • Dobiti ćete mnoge alate koje ćete moći koristiti kad god vam zatrebaju u testiranju i uvođenju novih usluga/proizvoda.
 • Ako planirate aplicirati za sredstva za samozapošljavanje, prolazimo plan HZZ-a ako je potrebno. 
Radionica/individualna edukacija je interaktivna, traje 2 dana unutar 6 sati i moguće ju je organizirati osobno ili on-line.

Marina Kolar i publika na poduzetničkoj konektaonici i edukaciji predstavi sebe i svoj biznis u 60 sekundi

Znate li da će svaki drugi biznis propasti do svog petog “rođendana”?

Najčešće se susrećem s ljudima koji imaju jako veliku želju za pokrenuti svoj biznis, ali u tom zanosu ne odrade temelje kako treba misleći da je dovoljno to što jako vole svoju djelatnost i što vjeruju u svoju ideju.

Na žalost – nije.

Kako odradite početak i planiranje imat će veliki utjecaj na to kako ćete poslovati.

Program “Pokreni pravi posao” omogućio mi je da stvorim dobre temelje poslovanja i da se nakon otvaranja Konekte mogu posvetiti uspješnom razvoju i rastu tvrtke, a danas smo zbog njega i ja i mnogi moji klijenti/ice uspješni poduzetnici.

 

 

Sve što na početku propustite napraviti, isplanirati i postaviti kako treba – doći će vam na naplatu kasnije.

Postavite strategiju prije nego što počnete poslovati jer tada se već trebate baviti svojim poslovanjem i prodajom, a ne planiranjem.

Kuća napravljena na klimavim temeljima urušiti će se prije ili poslije, a kroz program “Pokreni pravi posao” stvaramo dobre temelje vašeg poslovanja.

Radeći sa mnom možete biti sigurni da s vama dijelim najefikasnije strategije za pokretanje pravog posla za vas, kao i da rezultati neće izostati – ako i vi odradite svoj dio dogovorenog posla.

 

ISPUNITE INFORMATIVNI UPITNIK ZA EDUKACIJU/SAVJETOVANJE I JAVIT ĆU VAM SE S KONCEPTOM

Program “Pokreni pravi posao” traje 2 dana po 6 sati gdje prolazimo sve bitno za razradu održive poduzetničke ideje, kako bi stvorili biznis od koje možete živjeti.

Ne bavim se pisanjem poslovnih planova umjesto vas, kao ni ispunjavanjem vaše dokumentacije ni registracijom vaših tvrtki.

 

 

Što kažu sudionice edukacije "Pokreni pravi posao"?

 • Dosadašnje edukacije s Marinom Kolar su ostavile vrlo moćan utisak na mene i značile su mi sve na svijetu.
  Iz svake rečenice je više nego evidentno ogromno znanje i iskustvo koje Marina fantastično uspije spustiti na osobu s kojom radi.
  U cijelom procesu programa Pokreni pravi posao kao i individualnim savjetovanjima, potpuno je posvećena tome kako bi olakšala praćenje programa nesmetano i jednostavno, jer i onako si poprilično zbunjen i izgubljen u moru svega.
  Savjeti i primjeri koje daje su zlata vrijedni i nesebično dijeli sva svoja iskustva i materijale.
  Vrlo profesionalna, diskretna i od potpunog povjerenja.
  A meni ono najbitnije kod predavača/edukatora je simpatičnost, prizemnost, jednostavnost i iskrenost koju sam od nje apsolutno dobila.
  Stvarno od srca hvala na svemu, iskustvo koje bih preporučila svima.

  Dubravka Jagarinec
  Atomski uspjeh
 • Najveća vrijednost Marininog individualnog savjetovanja “Pokreni pravi posao” za mene jest to što me doslovce spasilo da ne pokrenem – krivi posao. U divnom ambijentu, gdje na svakom koraku vidite da je mislila na svaku sitnicu koja će učiniti da se osjećate dobrodošlim, Marina je moju prvotnu, grubu, ideju izbrusila do točke u kojoj je sve dobilo smisao, nejasnoće i nesigurnosti su nestale, a ja sam prvi put osjetila slobodu i sreću da kreiram posao kakav sam oduvijek željela, samo nisam znala kako.

  Simona Tošić
 • Oduvijek sam željela pokrenuti svoj posao, spojiti sve znanje i sve obrazovanje koje sam dosad stekla, ali uvijek je tu bila neka bojazan i mnogo neodgovorenih pitanja. Individualno savjetovanje „Pokreni pravi posao“ u Konekti razbistrilo je moje misli i uz sav strah koji je bio prisutan nekoliko godina. Odradile smo odlična individualna savjetovanja, gdje sam izbrusila svoje ideje i spojila ih u djelatnost koja obuhvaća sva moja znanja. Osvijestila sam svoje snage, prednosti, ali i nedostatke na kojima mogu poraditi i dobila vjetar u leđa koji mi je dao hrabrosti da kažem sebi, Jasmina ti to možeš.

  Jasmina Hadela
  Centar za rani razvoj u djetinjstvu
 • Ako imaš ideju ali ne znaš od kud krenuti? Posao ti stagnira? Jednostavno ti treba netko stručan da te uputi što i kako dalje u poslu i životu? Odgovor na sva pitanja je Marina Kolar i Konekta. Zašto? Zato što je Marina veliki stručnjak u svom poslu s dugogodišnjim iskustvom u stvaranju karijera, biznisa i brendova. A još je veća duša od žene, empatična, puna razumijevanja, open minded, strpljiva, jednostavno divna osoba. S njenih edukacija odlazite sigurni što želite raditi i još sigurniji da to možete i postići!! Marina, hvala ti na svemu!

  Marijana Šakić
  Sretno dijete
 • Marina mi je došla u pravi trenutak. Osvojila me svojim profesionalnim pristupom, metodikom rada i pedantnošću. Ne samo da mi je ukazala na moj vlastiti potencijal, već me potaknula na odvažan korak naprijed, posložila moje misli i koncept za buduće poslovanje. To je bilo ono što mi je trebalo i sada se osjećam sigurnom da sam na dobrom putu i da je pravo vrijeme. Toplo preporučujem Marinino mentorstvo kako biste prepoznali vrijednosti koje imate u sebi. Tako mi je drago što sam donijela odluku pridružiti se edukaciji “Pokreni pravi posao” u vrijeme kada su svi prestrašeni i skeptični zbog trenutne situacije pandemije. Draga Marina, vidimo se opet!

  experience to go logo
  Tonkica Grubišić
  Experience To Go
 • Marina je spremna prilagoditi se potrebama klijentice. Osvještava i usmjerava te u svakom tvom potezu prema zadanom cilju. Uvijek vedra i vesela spremana na nove izazove, iznimno je predana radu. Najvažnije je, nikada te ne ostavlja samu i bez rješenja. Cijeli rad i strategija ostaju zapisani. Cijeli proces koji smo prošle meni je važan za daljni poslovni i osobni razvoj. Marina Kolar & Konekta pomogla mi je da jasno vidim svoj cilj i kako mogu bez problema raditi što volim!

  Maja Sabolić
  vlasnica obrta Sana
 • Marina je srdačna i pristupačna, a opet profesionalna. Oduševila me osobnim pristupom i naučila sam toliko od nje da je to jednostavno neprocjenjivo za pokretanje pravog posla. Hvala Marina, na toliko korisnih savjeta i informacija.

  Ivana Šoštarić
 • Marina is one proactive and amazing person and a professional. She has helped me to change my view about career. From her I have learned that I always have to follow my passion. She has also taught me to shift and refocus as many times I need to in order to finish my goals. I would highly recommend her as your coach whether you want to upgrade your business or you just want to find a job. She will help you to build your new plan, she will inspire you with new ideas and she will help you to present yourself better on the “market”.

  Jasna Benčić
  Sudionica edukacije "Pokreni pravi posao"

Želite pokrenuti svoj posao? Napravite to kako treba.

rezervirajte svoj termin na vrijeme

Zbog čega raditi sa mnom?

Unatrag 19 godina provela sam na tisuće sati edukacija i savjetovanja za ambiciozne pojedince, mikro i srednje biznise, ustanove, organizacije, zaposlenike tvrtki i pojedince. 

Predavačica sam na Akademiji za poduzetništvo Pučkog otvorenog učilišta Varaždin, bila sam suradnica u emisiji za poduzetnike NOVA TV “Startaj Hrvatska” za područje prodaje i brendiranja.

Prije pokretanja Konekte, radila sam kao direktorica, voditeljica (EU) projekata (osmišljavanje, pisanje, provedba), voditeljica prodaje za područje Hrvatske, koordinatorica marketinških aktivnosti, trenerica i mentorica.

Sve izazove s kojima se susrećete, ja sam ih već prošla i riješila osobno ili sa svojim klijentima i mogu pomoći i vama da postignete željeni rezultat.

Stalna sam suradnica časopisa Poduzetnik, a bila sam gošća kolumnistica u Časopisu Zaposlena, na portalu Poduzetna i Femisfera.

Pokretačica sam online Akademije “Izgradi uspješan biznis”, programa Poduzetničke konektaonice, organizatorica konferencije “Novo lice poduzetništva” i autorica podcasta o uspjehu.

Certificirana sam edukatorica Swiss career Qualification programa za razvoj kompetencija i karijere (CH-Q metoda).

Do sada sam pomogla stotinama poduzetnika da pokrenu i izgrade uspješan, smislen i profitabilni biznis, a mogu pomoći i vama.

Želite organizirati ovu edukaciju za svoje korisnike?