Mišljenja o mom radu

Tijekom svog rada surađivala sam sa mnogim tvrtkama, institucijama, organizacijama i ambicioznim pojedincima.

Profesionalnost, organiziranost, produktivnost, pouzdanost i odlične socijalne vještine moje su profesionalne i osobne vrijednosti koje ugrađujem u svaku suradnju, projekt ili edukaciju.

Do sada sam pomogla stotinama poduzetnika i ambicioznih pojedinaca da pokrenu i izgrade uspješan biznis i brend, a isto tako mogu pomoći i vama da postignete željeni uspjeh radeći pametnije, a ne više.

Evo moji suradnici, klijenti i partneri kažu o mom radu i postignutim rezultatima.

Mišljenja o mom radu

Imala sam čast i sreću prisustvovati Marininoj edukaciji. Cijeli koncept ra dionice omogućio je da naučim jako puno u malo vremena, te što je najbitnije, na vlastitim primjerima uvidim što bih mogla poboljšati. Ako želite dosadnu edukaciju u kojoj samo slušate gomilu nabacanih informacija, ovo NIJE radionica za vas. Ako želite dobiti puno korisnih informacija koje možete primijeniti na praktične slučajeve i naučiti kako poboljšati svoju vidljivost na društvenim mrežama, koje mreže i na koje načine najbolje koristiti za svoje poslovanje, što napraviti kako bi plasirali svoj proizvod ili uslugu ka svom ciljnom tržištu i još mnogo toga, onda je ovo svakako za vas. K tome, sam pristup i atmosfera su ugodni i opušteni. Marina veoma suptilno i nenametljivo prenosi svoje veliko znanje, te je iznimno draga i pristupačna osoba. Edukacija mi je pružila prijeko potrebni fokus i preporučujem njene edukacije i za osobni i za poslovni rast. Svakako ću gledati da u bližoj budućnosti prisustvujem na još radionica. Hvala, Marina.

quad safari rijeka logo
Dajana Karoca Mladenić
poduzetnica

Novo lice (ženskog) poduzetništva“ bila je prva od 4 hvalevrijedih Konektinih edukacija kojima sam prisustvovala nakon otvaranja vlastite tvrtke i samostalnog kretanja u poslovne vode. Nakon iste, uslijedilo je predavanje o brendiranju prilikom kojeg sam shvatila da mi treba Marinina dodatna pomoć. Iako sam, nakon 20-tak godina radnog iskustva, mislila da točno znam što i kako trebam, ispostavilo se da si još trebam posložiti neke ključne „lončiće“, jer sam poslovno krenula totalno u drugu branšu naspram one u kojoj sam do tada radila.
Marinina neiscrpna pozitivna energija, njena predanost radu i posvećenost klijentima, sva njena neumorna objašnjavanja jednostavnim „jezikom“ i svo preneseno znanje, definitivno ne može nikog ostaviti ravnodušnim. Nakon višesatnog sjedenja s njom u istoj prostoriji, jednostavno moraš p(r)ogledati na stvari drugačije.
Sretna sam i zahvalna što sam imala priliku upoznati Marinu jer mi je dala veliki vjetar u leđa i objasnila kako „plivati među morskim psima“ u moru konkurencije, te kako opstati i ostati u u svijetu vlastitog biznisa.
Hvala ti, Marina, na svemu!

Mirela Simon
poduzetnica, MG grafik studio

Uz to što sam saznao pregršt korisnih informacija i savjeta kako pokrenuti i brendirati svoj proizvod ili uslugu, najviše me se dojmio način vođenja radionice. Marina ima veliko znanje, bogato iskustvo i na jedan vrlo interesantan i dinamičan način osvještava i potiče polaznike radionice da počnu prije svega na sebe gledati drugim očima jer prvo moramo sami sebe brendirati kao osobe, vjerodostojne i prepoznatljive, da bi u sljedećim koracima jasnije i jednostavnije mogli odrediti i brendirati našu uslugu/ proizvod. U ovom osvještavanju mi je Marinina radionica dala izuzetnu podršku. Hvala Marini na predanom prenošenju svoga znanja i iskustva i hvala joj što svojom vjerodostojnošću i prepoznatljivošću u radu inspirira druge da postanu vjerodostojni i prepoznatljivi u svome radu i području djelovanja.

Boris Glumpak
Feštaonica

Marina je spremna prilagoditi se potrebama klijentice. Osvještava i usmjerava te u svakom tvom potezu prema zadanom cilju. Uvijek vedra i vesela spremana na nove izazove, iznimno je predana radu. Najvažnije je, nikada te ne ostavlja samu i bez rješenja. Cijeli rad i strategija ostaju zapisani. Cijeli proces koji smo prošle meni je važan za daljni poslovni i osobni razvoj. Marina Kolar & Konekta pomogla mi je da jasno vidim svoj cilj i kako mogu bez problema raditi što volim! (individualno poslovno savjetovanje – organizacijski razvoj)

Maja Sabolić
vlasnica obrta, Sana, pomoć mami i bebi.

Oduvijek sam željela pokrenuti svoj posao, spojiti svo znanje i svo obrazovanje koje sam dosad stekla, ali uvijek je tu bila neka bojazan i mnogo neodgovorenih pitanja. Individualno savjetovanje „Pokreni pravi posao“ u Konekti razbistrilo je moje misli i uz sav strah koji je bio prisutan nekoliko godina. Odradile smo odlična individualna savjetovanja, gdje sam izbrusila svoje ideje i spojila ih u djelatnost koja obuhvaća sva moja znanja. Osvijestila sam svoje snage, prednosti, ali i nedostatke na kojima mogu poraditi i dobila vjetar u leđa koji mi je dao hrabrosti da kažem sebi, Jasmina ti to možeš.

Jasmina Hadela
Vlasnica obrta za poboljšanje kvalitete života Life

Na Marininoj radionici sam dobila više nego ikad na bilo kojoj drugoj i to uz opuštenu atmosferu punu podrške. Ja sam osoba koja teško izlazi iz svoje zone komfora, ali mi je bila pružena ruka, koja mi je pomogla prevazići strahove, pogledati svoju situaciju iz svježe perspektive, a uz to sam dobila i bezbroj savjeta i ideja kako poboljšati situaciju. Imala sam puno “aha” momenata i prvi put osjećam, da se stvarno mogu nositi se s izazovima svog posla. Ono, što sam odnijela od Marine, na slovenskom kažemo “neprecenljivo”. Više nego preporučujem svima, koji imaju slične probleme i dvojbe.

Lidija Kreft
obrt Verbalist, Slovenija

U periodu kada više nisam znala kako organizirati tvrtku i srediti komunikacijske kanale koji su bili kaotični, a moje vrijeme na poslu je curilo na nepotrebne zadatke, odlučila sam kontaktirati Marinu. Rad s Marinom pomogao mi je da vratim fokus na ključne i bitne stvari u organizaciji tvrtke. Ukazala mi je kako doći na put u kojem sam i dalje dobar vođa, a i dalje tražim uspješne rezultate svojih kolega koji me cijene i poštuju još više.

Petra Mesarić
Direktorica SmartWay d.o.o., najperspektivnija poduzetnica 2018. godine, nagrada Women In Adria

Marinina edukacija o brendiranju na kojoj sam sudjelovala bila je totalni vjetar u leđa za mene. Nakon podužeg izbivanja iz svog frizerskog salona zbog majčinskih obaveza malo sam se “pogubila” u poslovnome svijetu. Nakon edukacije STVORI (OSOBNI) BREND opet sam nanovo prepoznala svoje kvalitete i s ponosom mogu govoriti i pisati o njima. Marina me nakon edukacije i dalje prati i nesebično dijeli savjete. Velika mi je čast biti njezina učenica. Hvala ti draga Marina na tome.

Željka Posavec
vlasnica salona Artico

Suradnja s Marinom je iskustvo koje me nepovratno i izuzetno pozitivno promijenilo u privatnom i profesionalnom smislu! Uvijek je bila konkretna, jasna, dosljedna i izuzetno nadahnjujuća! Zahvalna sam što sam imala priliku sudjelovati na njezinoj CH-Q edukaciji i raditi s njom na jednom projektu, jer taj period života pamtim kao razdoblje intenzivnog osobnog i profesionalnog razvoja. Hvala, draga Marina!

Ana Tomašek
polaznica CH-Q edukacije

Marina mi je radila individualno savjetovanje u vezi osobnog brendiranja. Izuzetno profesionalna, stručna i ugodna usluga. Maksimalno savjetujem!

Zoran Salopek
poduzetnik i autor knjige "Neboder života" (Planetopija 2019.)

When you finally decide to upgrade yourself and your business, Marina Kolar & Konekta have all answers and methods U will need.

design office ivana reic logo
Ivana Reić
designer

Sjajno iskustvo! Radeći s Marinom stekla sam uvide kako profesionalno napredovati, što je donijelo rezultate. 🙂 Ako želite vjetar u leđa, moja preporuka je da se obratite Marini!

Suzana Gajdek
Suzana Gajdek
poduzetnica

Edukaciju po CH-Q metodi preporučila bih svakome tko želi promjenu u svom profesionalnom životu, a sam ne zna odakle bi krenuo i čime bi se ustvari htio u budućnosti baviti. Metoda je izvrsna jer izvlači iz tebe ono najbolje, sve što ti u stvari jesi, kroz osvještavanje svih tvojih skrivenih potencijala, te daje konkretne smjernice za postavljanje konkretnog cilja, kao i koraka na putu do njegova ostvarenja. A Marina to radi ne samo izuzetno profesionalno nego nadasve entuzijastično, prepoznajući svaku dobru ideju i njezin potencijal. Iz edukacije sam kroz realne smjernice dobila “vjetar u leđa” , vjeru da se sve može kad se hoće! I zato bih uvijek iznova izabrala baš Konektu.

Lana Safner
polaznica CH-Q edukacije "Ostvari svoje osobne i profesionalne potencijale" u Zagrebu

Marinu Kolar upoznala sam tijekom jedne velike prekretnice u svome životu, kada sam završila fakultetsko obrazovanje i krenula u prve poslovne avanture. ada sam sudjelovala i na CH-Q edukaciji, gdje sam dobila jasne putokaze kojim smjerovima ići dalje poslovno. Danas, s nekim odmakom od oko 5 godina, ponosno mogu reći da vodim vlastiti posao s kojim sam jako zadovoljna te ga dobro balansiram s privatnim životom. Marinu prije svega smatram izrazito iskrenom osobom i velikom motivatoricom, ali i dobrom osobom, koja u svakom trenutku prirodno iznosi prave riječi, baš one koje su vam u tom trenutku potrebne. Hvala Marina od srca, želim ti puno uspjeha u daljnjem radu.

Andreja Rambrot
Pisalica, Princeza.hr

I was involved in guding Marina in becoming a CH-Q trainer. She was able to bring participants into an powerful empowerment process. She also showed herself as a determined and goal oriented person with a strong motivation to help weaker people in society. Marina passed the CH-Q trainer assessment, which shows she is able to develop and perform a CH-Q training on her own. In the world of profesional development and process guidance this means she is a top trainer at international level.

Peter van Deursen
Consultatnt / Trainer/ CH-Q trainer / developer

Polaznici, a i mi smo izrazito zadovoljni tvojim načinom predavanja i komunikacijom s korisnicima.

Društvo osoba s tjelesnim invaliditetom Međimurske županije

Preporuke od srca. Topla, prijateljska, inspirativna, a tako bliska svakom pojedinom polazniku. Bravo, bravo… Bez puno filozofije… To morate vidjeti i dozivjeti

Željka Zamuda Štampar
polaznica edukacije Happiness Koncept

One of the best things in work environment is that you are surrounded with people who can immediately understand your words and thoughts. I can say that Marina has a very good sensors to figure out the details and put them in the right place. Among all other things (great educator), she is always accurate, prompt and committed to her work with great sense of humour.

Mario Golenko

Suradnja s Marinom je bila izuzetna na svim projektima. Ima odlične interpersonalne kompetencije: komunicira otvoreno, iskreno i s uvažavanjem, prihvaća prijedloge drugih, pažljivo sluša, kongruentna je u pružanju pozitivnog i konstruktivnog feedback-a. Odlična je u planiranju, organizaciji i provedbi aktivnosti. Ima čvrsto razvijenu radnu etiku, visoko razvijene i postavljene profesionalne vrijednosti što upotpunjava sa profesionalnom predanošću i vlastitom inicijativom.

Andreja Bratinšćak
mag.psih. Graditeljska škola Čakovec, Učenički dom

Svima je sve lagano kad gledaju na našu situaciju iz svojih cipela. Ali kad se nađeš u prilici da želiš nešto novo, drugačije, da dobiješ neki novi vjetar u leđa onda ti u takvim trenucima u životu ipak treba učitelj. Netko tko će razumjeti što želiš, netko tko će razumjeti tvoje strahove, dileme, izgovore… Tako se Marina pojavila i u mom životu, da mi bude na trenutak vođa, učitelj, terapeut. Radionica Stvori (osobni) brand je ispunila moja očekivanja, razbistrila mi pogled na to tko sam i koliko vrijedim bez obzira na sve i svakoga. Hvala joj od srca na tome i velika preporuka za neke nove klinceze. (Edukacija Stvori (osobni) brend)

Ljiljana Perkov
Vlasnica kozmetičkog salona Dora '98

Marina je stručnjak u svom području koji vam na jednostavan način pokazuje kako ostvariti svoje poslovne ciljeve. Najbolja investicija u životu!

Tena Bogutovac brend fotografkinja
Tena Bogutovac
brend fotografkinja

Stvoriti svoj brend jedna je vrlo kompleksna stvar, a koju ste Vi učinili jednostavnom i lako primjenjivom. Od srca preporučujem edukaciju “Stvori svoj brend”. Hvala Vam!

Tena Bogutovac brend fotografkinja
Tena Bogutovac
brend fotografkinja i polaznica edukacije "stvori svoj brend"

Marina je pravi virtuoz i profesionalac! Ugodna, konstruktivna i puna znanja. Daje vjetar u leđa i postaje pravi oslonac u daljnjem radu. Sigurna sam da smo tek na početku divne suradnje!

ponder-concept-logo
Vlatka Zamuda
Ponder Concept

Marina mi je pomogla da preskočim veliku prepreku, tako da mi je pomogla da pronađem sve one potencijale koje nisam vidjela. Nakon edukacije prepreka nije postojala.

design office ivana reic logo
Ivana Reić
Design Office

Draga Marina, hvala ti za svaki tvoj savjet i podršku. Hvala ti za tvoje nesebično dijeljenje znanja i što si stvarno ogroman vjetar u leđa. Znanje koje se dobije na tvojim edukacijama neprocjenjivo je. Za svaku preporuku. Hvala!

royal gym split logo
Ana Stojanović
Royal gym Split

Mi koji se bavimo nekom kreativnom ili umjetničkom djelatnosti smo često slabiji u organizacijskim sposobnostima. Marina je u vrlo kratkom roku shvatila što točno treba mojem poslovanju i otvorila mi oči. Definitivno preporučujem svakom tko je na svom poslovnom ali i osobnom putu dostigao moment u kojem je malo “zapeo” da se s punim povjerenjem obrati Marini. Vrlo je kompetentna, stručna, ima ogromno znanje, a uz to je vrlo srdačna i topla osoba u čijem se društvu osjećate vrlo ugodno. I sad se u punom zamahu sa svježom energijom i vizijom bacam u realizaciju novog plana, korak po korak! Hvala Marina!

kookabee design logo
Melita Kukec
Kookabee design

Za sve one kojima treba pomoć u stvaranju uspješnijeg poslovanja, Marina je definitivno osoba uz koju ćete jedino zažaliti što je niste upoznali ranije 🙂 Moja najbolja poslovna investicija je Marinina akademija, a rezultati njenih lekcija i savjeta su vidljivi odmah! Moj posao raste, ali sada na siguran i stabilan način, a Marina mi je uspjela vratiti entuzijazam i nadu u trenutku kad sam poželjela dići ruke od svega! Veliko hvala.

studio positiva logo
Iva Brnčić
Studio Positiva

Edukacije u Konekti su ispred svog vremena. Interaktivne su, podržavajuće i potiču na samorazvoj. Da je više takvih edukatora sigurna sam da bi došlo do revolucije u poučavanju. Prošla sam u Konekti i individualna savjetovanja i grupne edukacije, a
ono što je sigurno, više nikad ne možete biti isti nakon tih susreta, imate potrebu rasti na svim razinama. Marina svoj posao radi predano, strastveno, a njena znanja i podrška u procesu pravi su blagoslov. Ona čini razliku i svatko tko želi poslovno i osobno napredovati ovdje će dobiti vrijedne i progresivne alate za kreiranje vlastite budućnosti.

Suzana Kolarić Amigdala aromaterapija
Suzana Kolarić
Amigdala aromaterapija

Sudjelovala sam na nekoliko Marininih edukacija koje su mi uvijek bile poticaj da radim na sebi. Kad osoba voli svoj posao i radi ga sa strašću, u vas unese dio te motivacije i volje. Marina je osoba koja tako radi svoj posao. Baš kao što ona kaže, ništa se ne dešava ako stojiš na mjestu i ne izlaziš iz svoje zone komfora. Ako se nađete na raskrsnici i potrebna vam je motivacija i putokaz, definitivno preporučujem Konektu.

Nataša Šparavec
Polaznica edukacija

Marina mi je promijenila u potpunosti pogled na posao kojim se bavim! Bila sam uvjerena da je dovoljno da budem dobra u onome što radim (masaže) i sve ostalo će doći kao rezultat toga! Istina nije mogla biti dalje od toga, a samim time i moje nezadovoljstvo financijama i razvojem posla. Odlučila sam poduzeti nešto i upisati Marininu akademiju i mogu slobodno reći da je to najbolja odluka koju sam mogla donijeti! Uz Marinu sam naučila na koji način moram početi razmišljati kao poduzetnica, koje metode moram početi primjenjivati u svom radu da bi postigla rezultat koji priželjkujem, a na putu učenja konstantno je bila podrška i puna korisnih savjeta koji su pratili gradivo, ali i naše aktualne dileme i probleme. Svojim savjetima uštedjela mi je novce koje bi sigurno uložila u krive stvari i pomogla da ponovo pronađem entuzijazam i podignem svoj posao na viši nivo. Marinina edukacija je životna investicija, a Marina je izuzetno profesionalna i stručna, a opet jako draga i topla osoba za koju se vidi da voli to što radi. Preporuke od sveg srca 🙂

studio positiva logo
Iva Brnčić
Studio Positiva

Surađujem s Marinom više od 15-tak godina i samo mogu reći da su mi njene edukacije stvarno pomogle napraviti velike i pozitivne promjene u životu i pokrenuti se u smjeru u kojem sam htjela ići. Biovrt danas ne bi bio ono što jeste u javnosti bez Marininih odličnih ideja i usmjeravanja. Upravo zahvaljujući njoj pokrenula sam i završila sam brojne projekte, poput moje knjige “Vrtlarenje u skladu s prirodom”. Stoga ako trebate profesionalne edukacije i poslovne savjete koji će stvarno imati učinka da napravite korak u pravom smjeru za vas, Marina&Konekta je najbolji izbor za vas.

biovrt logo
Silvija Kolar-Fodor
Biovrt

Marina is one proactive and amazing person and a professional. She has helped me to change my view about career. From her I have learned that I always have to follow my passion. She has also taught me to shift and refocus as many times I need to in order to finish my goals. I would highly recommend her as your coach whether you want to upgrade your business or you just want to find a job. She will help you to build your new plan, she will inspire you with new ideas and she will help you to present yourself better on the “market”.

Jasna Benčić
sudionica grupne i individualne edukacije

Ova godina počela mi je s Marininom radionicom “Ubrzaj svoj uspjeh”. Stvarno me se dojmilo što je Marina tim detaljem dala i dodatnu vrijednost praktičnom znanju koje sam na edukaciji stekla i time mi uštedjela mjesece provedene u oklijevanju da se uhvatim u koštac sa svim zadacima koje trebam obaviti. Uz svu stručnost i profesionalnost, Marina je i jako zabavna, tako da dobijete najbolje od oba svijeta: konkretne alate, početak ozbiljnog rada na svom cilju na licu mjesta i vjetar u leđa s jedne – te prijateljsku, domaću atmosferu uz puno smijeha s druge strane. Draga Marina, ne mogu napisati bolju preporuku od činjenice da, nakon četiri odslušane grupne edukacije pod tvojim vodstvom, jedva čekam doći na individualno savjetovanje.

Rolanje i koturanje sa Simonom Tošić
Simona Tošić
Rolanje i koturanje sa Simonom Tošić

Na online edukaciji “Stvori svoj brend” naučila sam zaista puno korisnih detalja kako si olakšati poslovanje, kako jednostavnije i lakše prodati svoj proizvod, kako se istaknuti u masi i još mnogo toga. Preporučila bi Marinu svima koji kreću ili su već u poduzetnim vodama, da si olakšaju brendiranje i sve što ide uz to. Marina je stručna u svom poslu i svi je trebamo! 🙂

Eko borovnice Lisjak logo
Jasminka Lisjak
Eko borovnice Lisjak

Edukacija “Stvori svoj brend” koju sam imala čast pohađati bila mi je od velike pomoći. Saznala sam mnogo korisnih informacija vezanih za stvaranje i održavanje svoga branda, bilo osobnog ili poslovnog, marketing na društvenim mrežama i marketing općenito. Posebice mi se svidjelo što je Marina iznimno profesionalna, pristupačna, duhovita i vedra osoba.imala sam prilike naučeno primijeniti i u praksi jer smo na edukaciji obrađivali stvarne primjere, odnosno analizirali smo profile naših projekata i poduzeća. Marinin trud oko klijenata i njihovog uspjeha ne završava samom edukacijom, već se proteže na follow up i pomoć nakon edukacije! Najdivnije od svega mi je to što iz svake Marinine pore izvire ljubav i strast prema onome što radi koji su naprosto zarazni! Iznimno sam zahvalna <3

quad safari rijeka logo
Dajana Mladenić
Quad Safa.Ri

Savršeno odrađena edukacija koja mi je uvelike pomogla u poslovanju. Radili smo individualno za svakoga kako da se bolje prezentira i pozicionira. Naučila nas je kako da prije svega analiziramo sebe i svoje poslovanje, ukazala na greške koje radimo i ako ih ispraviti. Stalnim angažmanom i brigom o sudionicima svojih edukacija Marina pokazuje da je drugačija, svoja i iskrena. Preporučujem, nađite nešto za sebe.

Rolanje i koturanje sa Simonom Tošić
Simona Tošić
Rolanje i koturanje sa Simonom Tošić

Marina Kolar svojim je savjetima osvijetlila put u tunelu današnjeg poslovanja i pokazala postojanje raznih vrata koje vode van, u svjetliju realnost. Svojim profesionalnim radom, zapravo potiče i inspirira našu sigurnost u vlastite ideje, te stvara čvrstu podlogu za koračanja potisnutog samopouzdanja. A što je najbolje? Zaista nevjerojatno te motivira. Nemoguće više ne postoji. A zapravo je jednostavno. Ako oklijevate izabrati Marinu za savjetovanje…nemojte, oklijevanje je gubitak vremena, a njeni savjeti čisti dobitak.

Samir Rizk

Ako imaš ideju ali ne znaš od kud krenuti, posao ti stagnira ili ti jednostavno treba netko stručan da te uputi što i kako dalje u poslu i životu? Odgovor na sva pitanja je Marina Kolar i Konekta. Zašto? Zato što je Marina veliki stručnjak u svom poslu s dugogodišnjim iskustvom u stvaranju karijera, biznisa i brendova. A još je veća duša od žene, empatična, puna razumijevanja, open minded, strpljiva, jednostavno divna osoba. S njenih edukacija odlazite sigurni što želite raditi i još sigurniji da to možete i postići! Marina, hvala ti na svemu!

Marijana Šakić
Mamina domaća kuhinja

Dosadašnje edukacije s Marinom Kolar su ostavile vrlo moćan utisak na mene i značile su mi sve na svijetu. Iz svake rečenice je više nego evidentno ogromno znanje i iskustvo koje Marina fantastično uspije spustiti na osobu s kojom radi. U cijelom procesu programa Pokreni pravi posao kao i individualnim savjetovanjima, potpuno je posvećena tome kako bi olakšala praćenje programa nesmetano i jednostavno, jer i onako si poprilično zbunjen i izgubljen u moru svega. Savjeti i primjeri koje daje su zlata vrijedni i nesebično dijeli sva svoja iskustva i materijale. Vrlo profesionalna, diskretna i od potpunog povjerenja. A meni ono najbitnije kod predavača/edukatora je simpatičnost, prizemnost, jednostavnost i iskrenost koju sam od nje apsolutno dobila. Stvarno od srca hvala na svemu, iskustvo koje bih preporučila svima.

atomski uspjeh logo
Dubravka Jagarinec
Atomski uspjeh

Marina je srdačna i pristupačna, a opet profesionalna. Oduševila me osobnim pristupom i naučila sam toliko od nje da je to jednostavno neprocjenjivo za pokretanje pravog posla. Hvala Marina, na toliko korisnih savjeta i informacija.

Ivana Šoštarić
sudionica edukacije "Pokreni pravi posao"

Ono što me oduševilo kod Marine, osim što je stručna u svom poslu i što daje konkretne, jasne i primjenjive savjete, je da i nakon edukacije “brine” za sve svoje polaznike, prati njihov napredak i uvijek da još poneki dodatni savjet.

Office uredske usluge logo
Irina Malogorski
Office - uredske usluge

S Marinom je tako lako raditi. Zapravo ni ne shvaćaš da radiš, jer Marina upravlja svim skretnicama koje bi me inače izbacile iz kolosijeka, a onda naravno i fokus ode. Za mene koja imam jako puno ideja, solidno znanje i iskustvo, ali slab fokus, Marina i njen način rada su spas i vraćanje na ono što je važno za mene osobno, moju obitelj i moj posao. Veselim se budućem radu s tobom Marina i hvala ti na svemu.

GitaZen logo
Sandra Begović
GitaZen

Od prvog susreta s Marinom i radionice Stvori svoj brend sam napredovala ja, a i moj brend. Od tada sam se potaknuta tim napretkom odlučila konačno odvažiti i pokrenuti još jednu svoju priču. Nastavak suradnje je kroz individualno savjetovanje što meni odgovara, a Marina kad se primi posla ne pušta me. Onda ja vidim koliko se trudi, pa mi neugodno da i ja ne dam sve od sebe pa je napredak zagarantiran. Jako je dobra i u detektiranju “problema”, stvaranju strategije rješavanja koja je po mojim mogućnostima najbolja za mene. Volim još raditi s Marinom jer nikad nemam dojam da me “zavlači” na način – a sljedeći put bi još trebali to i to…. Marina super si, hvala ti puno na strpljenju u radu sa mnom.

kozmetički salon Dora 98 logo
Ljiljana Perkov
Vlasnica kozmetičkog salona Dora '98

Upravo gledam svoje prve rezultate nakon edukacije “Stvori svoj brend”. Draga Marina veliko hvala na savjetima i znanju koje ste podijelili sa mnom. Moja motivacija nikad nije bila veća!

NeuroArt logo
Iva Barić
NeuroArt, kabinet za podršku integriranom razvoju djeteta

“Mala škola poslovnog uspjeha” je bila možda mala, ali velika u poticanju na promjenu kod svojih sudionika, tako i kod mene. Definitely preporučujem praćenje sadržaja drage Marine, jer je svima razumljiv i baš djeluje poticajno i opuštajuće.

Tea Januš
puce.puce blog

Moje preporuke za edukaciju “Stvori svoj brend”. Iako je edukacija bila za više ljudi, Marina je svakom pristupila individualno i svatko od nas je dobio savjete koje možemo odmah i primijeniti. Definitivno najbolje utrošenih 6 sati. Draga Marina, hvala od srca!

Danijela Bijelić Bedeković
Sudionica edukacije "Stvori svoj brend"

Odlična edukacija o brendiranju – vrlo dobro strukturirane informacije, potkrijepljene primjerima iz prakse. Hvala Marini na dosadašnjim savjetima.

Ka-dog logo
Igor Gačeša
Ka-dog škola za pse

Prije nekoliko dana Marina nam je održala online edukaciju putem video konferencije Zoom aplikacijom. Edukacija je trajala dva dana, oko 4 do 5 sati. Zamorno? E, pa nije. Marina je osoba koja raspolaže širokim spektrom znanja i iskustva, tako da u svoja predavanja i edukacije neprestano unosi svježinu, što primjerima iz prakse, energičnim govorom, svojom osobnosti i otvorenim pristupom. Ako tražite osobu koja će Vam na najjednostavniji način objasniti teoriju, metode i dati bezbroj praktičnih ideja i savjeta te s vama kreirati „ono nešto svoje“, na pravom ste mjestu. U njenom vokabularu ne postoji izraz „ne mogu“, za nju to predstavlja izazov i prostor za istraživanjem i stvaranjem novih i jedinstvenih kreacija. Kroz svoja predavanja tu svoju stvaralačku energiju prenosi na vas i u svakom trenutku daje vam priliku da kreirate svoju budućnost u željenom smjeru i isklešete ideju do samog savršenstva. To što se edukacija odvija online, pokazala se kao dodatna prednost, jer sve to možete pratiti iz svog naslonjača u vašoj omiljenoj pidžami, a vjerujte, Marina je ta koja vam ne da zaspati.

Karolina Kraljić
Sudionica online edukacije

Danas sam prvi puta odslušala live edukaciju o brendiranju i oduševljena sam odličnim savjetima i prezentiranjem ❤

Zrinka Mesaroš
Farmasi

Postoje ljudi koji u nama bude emocije koje riječi ne mogu opisati. Upravo to je Marina Kolar, profesionalna i stručna, a opet toliko pristupačna i drugačija od dosadašnjih edukatora. Svoje znanje prenosi bez zadrške i pomaže onima koji se na putu prema uspjehu malo izgube ili se uljuljaju u zonu komfora i teško ih je probuditi. Veliko hvala Marini na svim besplatnim radionica kao i na radionici Stvori svoj Brend. Preporuka svima koji traže sebe i ne znaju kako biti autentični u tome što rade. Zaista je lako kad ti Marina točno po točkama objasni ‘kako’ nešto napraviti i ‘zašto’ ti je upravo to bitno da bi stvorio svoj Brend. Budi i uvijek ostani takva kakva jesi… jer ti si savršeno najbolji edukator.

Hu Helen
Azziris savjetovanje

Definitivno najbolja te stručna u savjetovanju i postavljanju smjernica za odličan biznis i razvoj tvrtke.

Viktorija dizajn logo
Viktorija Herman
Viktorija dizajn

Nakon višegodišnjih edukacija i usavršavanja koje sam do sada polazila moram priznati da je Marina Kolar i edukacija Stvori svoj brend nadmašila sve, najbolje uložen novac do sada. Edukciju koji mogu razumjeti koji su tek na početku ostvarivanju ideja i oni koji su već na tom putu. Marina je izvrsna predavačica, ogromno živo znanje, profesionalna, iznimno srdačna, prirodna, vedra, pozitivna. Nije problem iz Zagreba “potegnuti “do Čakovca zbog kvalitetne edukacije. Hvala Marina.

Odonata eko proizvodi za čišćenje
Meri Aganović
Odonata, eko proizvodi za čišćenje

Marinina edukacija o brendiranju na kojoj sam sudjelovala bila je totalni vjetar u leđa za mene. Nakon podužeg izbivanja iz svog frizerskog salona zbog majčinskih obaveza malo sam se “pogubila” u poslovnome svijetu. Nakon edukacije STVORI (OSOBNI) BREND opet sam nanovo prepoznala svoje kvalitete i s ponosom mogu govoriti i pisati o njima. Marina me nakon edukacije i dalje prati i nesebično dijeli savjete. Velika mi je čast biti njezina učenica. Hvala ti draga Marina na tome ❤

Željka Posavec ex Rodinger
frizerski salon Artico

Odlična predavanja koja jednostavno trebaju doći svi poslušati! Djeluje jako inspirativno, potiče na samostalnost i samopouzdanje. Svakako preporučujem svima koji žele unaprijediti svoj posao ili život i dignuti se ljestvicu više.

Ljekarne rizk logo
Lidija Vuljanić Rizk
Ljekarne Rizk

Odlična osoba. Edukaciju “Stvori svoj brand” je vodila perfektno i puno sam naučio

Marcel Murtezani
sudionik edukacije

Marina, jedna vrlo pozitivna i topla osoba, a Vaši savjeti zlata su vrijedni. Vrijeme utrošeno na edukaciji “Stvori svoj brand” – ODLIČNO! Preporuka svima, nećete pogriješiti!

sva lica platka logo
Rea Čargonja
Sva lica Platka

Prije Marinine Poslovne Akademije sudjelovala sam na jednoj razvikanoj edukaciji sa sličnom tematikom. Iako sam dobila poneki odgovor i na toj edukaciji, Konektina Poslovna Akademija ju je pomela tijekom prvog zoom javljanja. Marina nam je dala sve i još više od toga. Jasne upute u svakom trenutku s naglaskom na to što treba, i najvažnije, KAKO TREBA nešto popraviti. Dala nam je svoje vrijeme, svoje vodstvo i konkretne savjete i upute kroz zadatke svaki tjedan. Kroz aktivnost u Facebook grupi bila je spremna pomoći u bilo koje doba dana i svakako je preporučujem dalje.

seznogym logo
Ivana Štedul
ipl. Psysioth, bacc. therap. Occupp. - SenzoGym d.o.o.

S Marinom Kolar sam surađivala kao polaznica edukacije, individualnog savjetovanja te u sklopu projekta u kojem je educirala projektni tim. U svakoj od uloga je dala sve od sebe, a njena je posebnost ta što najkompliciranije termine prevodi na svima razumljiv jezik, te daje lako primjenjive alate koji brzo polučuju rezultate. Vjerujem da nam je ovo tek početak konkretnije suradnje. Hvala na profesionalnosti i uvijek ugodnoj suradnji.

Elizabeta Milanović Glavica
ravnateljica turističke zajednice "Središnja Podravina"

Marina mi je došla u pravi trenutak. Osvojila me svojim profesionalnim pristupom, metodikom rada i pedantnošću. Ne samo da mi je ukazala na moj vlastiti potencijal, već me potaknula na odvažan korak naprijed, posložila moje misli i koncept za buduće poslovanje. To je bilo ono što mi je trebalo i sada se osjećam sigurnom da sam na dobrom putu i da je pravo vrijeme. Toplo preporučujem Marinino mentorstvo kako biste prepoznali vrijednosti koje imate u sebi. Tako mi je drago što sam donijela odluku pridružiti se edukaciji “Pokreni pravi posao” u vrijeme kada su svi prestrašeni i skeptični zbog trenutne situacije pandemije. Draga Marina, vidimo se opet!

Tonkica Grubišić
Experience To Go

Nakon individualnog savjetovanja s Marinom dobila sam jasne uvide u to što bih mogla napraviti kako bi poboljšala svoje poslovanje. Marina mi je dala jasne i konkretne upute prema kojima sam ja već isti dan počela raditi i već vidim pozitivne rezultate i predivne pomake a savjetovanje smo imale prije samo tjedan dana.
Svima koji tek započinjete svoj biznis ili tek planirate otvoriti nešto svoje od srca vam preporučujem Marinu!

HaRa centar za osobni razvoj logo
Rada Kosanović
HaRa centar

Nakon individualnog savjetovanja stvari su postale jasnije. Zašto ovako, a ne onako. Već prije samog dolaska se pripremamo kako ne bi gubili vrijeme i meni je to bilo važno. Od samog ulaska na savjetovanje vidi se želja i volja da mi pomogne. Konkretno, pripremljeno, organizirano, stručno i ono najvažnije, sa savjetima koji su oblikovani, gotovi i odmah primjenjivi. Doslovno, mogla sam početi raditi u autu na povratku doma. (pod uvjetom da netko drugi vozi) Svaka preporuka i po ono po što sam došla, to sam i dobila. Hvala Marina.

Idejomat logo
Jelena Lopatić Rašić
Idejomat

Želite da za vas odradim edukaciju ili savjetovanje?

Mišljenja o mom radu

Svima je sve lagano kad gledaju na našu situaciju iz svojih cipela. Ali kad se nađeš u prilici da želiš nešto novo, drugačije, da dobiješ neki novi vjetar u leđa onda ti u takvim trenucima u životu ipak treba učitelj. Netko tko će razumjeti što želiš, netko tko će razumjeti tvoje strahove, dileme, izgovore… Tako se Marina pojavila i u mom životu, da mi bude na trenutak vođa, učitelj, terapeut. Radionica Stvori (osobni) brand je ispunila moja očekivanja, razbistrila mi pogled na to tko sam i koliko vrijedim bez obzira na sve i svakoga. Hvala joj od srca na tome i velika preporuka za neke nove klinceze. (Edukacija Stvori (osobni) brend)

kozmetički salon Dora 98 logo
Ljiljana Perkov
Vlasnica kozmetičkog salona Dora '98

Još jednom, i službeno, hvala! 
Meni je rad s tobom kroz CH-Q metodu puno pomogao i sigurno je samo početak za mene osobno i profesionalno.
Hvala na strpljenju i predanosti.
Molim te, nastavi raditi to što  radiš jer svijetu nedostaje profesionalaca i entuzijasta kao što si ti.

Mirjana G.
polaznica CH-Q edukacije 2018.

Marinina predavanja i radionice na kojima sam sudjelovala bile su super korisne i poticajne! Svakom problemu i pitanju pristupa individulano s puno razumijevanja i kompetencije. Iskrene preporuke Marininih radionica svima koji su u bilo kakvoj poslovnoj dilemi, Marina će vas sigurno dobro usmjeriti.

vina lovrec logo
Jasna Lovrec
Vino Lovrec

Sudjelovala sam na Marininim edukacijama prije 10 godina. Smatram da je svojim znanjem, pristupom, bezuvjetnom podrškom, prihvaćanjem različitosti i vještinama pomogla izgraditi grupu mladih ljudi koji su tražili sebe i svoje mjesto pod suncem. U meni je stvorila ljubav prema volonterskom radu, potaknula me na razmišljanje i pretvaranje svojih ambicija, želja i snova u realnost. Svojom je otvorenošću, iskustvom i savjetima pomogla usmjeriti me na životni put na kojem sam danas. Izuzetno otvorena, pristupačna, organizirana i predana svom poslu. Marinine su radionice uvijek bile kreativne, poučne, zabavne, poticale cijelu grupu na više i na bolje, jer je uvijek vjerovala da mi to možemo. Uvijek se s osmijehom na licu sjećam tog perioda života i izuzetno se veselim svakoj budućoj suradnji s njom. Hvala Ti za sve

Nina Horvat
sudionica edukacije za vršnjačke edukatore

Radionica mi je u velikoj mjeri pomogla osvjestiti vlastite vještine i kompetencije te ih na pravilan način verbalizirati.
Pomogla mi je razumjeti što je krivo u mom pristupu (CVu i životopisu), izbjeći stereotipe te dati korisne sugestije na koji način ih sastaviti,  kako bi ‘drugoj strani’ prije svega bili originalni i drugačiji te svakako relevantni.
Stručan i profesionalan pristup temi, u vrlo ugodnoj i opuštenoj atmosferi. Forma male grupe pokazala se idealnom za rad: 
pruža dovoljno vremena za individualan pristup svakoj sudionici, a omogućuje korisnu međusobnu interakciju.
Posebno me se dojmila Vaša izvrsna individualna analiza i priprema dokumentacije svake sudionice te korisne sugestije i preporuke.

Mihaela Beneta Gavranović
polaznica edukacije Business Transformation

Većina sudionika aktivno je sudjelovala postavljajući pitanja, a predavačica je stručno i na temelju vlastitog iskustva rada u udruzi davala vrlo konkretne odgovore. Na temelju reakcije sudionika i povratnih informacija koje smo dobili, predavanje procjenjujemo korisnim te smo zadovoljni sadržajem i načinom na koji je iznesen prisutnima. S obzirom na pozitivno iskustvo i nadalje smo otvoreni za ovakve i slične oblike suradnje.
Predavanje “Udruge – prilike za samo/zapošljavanje” 4.11.2014. u Centru za informiranje i savjetovanje o karijeri Varaždin

Jasenka Hutinski
Predstojnica područnog ureda Varaždin, Hrvatski zavod za zapošljavanje

CH-Q metoda mi se sviđa jer se sastoji od jednostavnih vježbi koje postepeno dovode sudionika do saznanja o sebi, svojim kompetencijama i interesima. Sviđa mi se što je potpuno okrenuta sudioniku, bez gotovih savjeta trenera. Također, drago mi je da na kraju završava portfolijom, jer je to idealna prilika da se napravi reda u vlastitoj dokumentaciji, koliko god se to u početku čini kao zamoran i velik posao. Ova metoda je osvijestila meni samoj moje prednosti, jake strane i interese i pomogla u određivanju daljnjeg tijeka karijere. Dodatno, jako mi se sviđala atmosfera samih radionica, osjećala sam se opušteno i samopouzdano, prihvaćeno i sigurno. Hvala Vam na tom lijepom i vrijednom iskustvu!

Ksenija Ondrašek
sudionica CH-Q edukacije

Preporučujem Marinu za mentoricu bilo da trebate obnoviti poslovanje, pokrenuti poslovanje ili promijeniti svoj stav o vlastitim sposobnostima i kompetencijama. Meni je ona došla kao neočekivana učiteljica ove godine i digla me natrag na noge. Veseli me svaka motivacijska poruka na njezinoj stranici i svaki njezin materijal za dodatno učenje jer me to gura prema naprijed čak i onda kad je najteže. Hvala Marina!

Jasna Benčić
sudionica grupne i individualne edukacije

Iako vec 30g imam iskustva u pohađanju brojnih konvencija, seminara, edukacija vezanih u sadašnjem poslu, dobro je over&over pronaći motivacije stjecati široki spektar znanja,veza jer to te drži da traješ i uživaš u onome što voliš. Došla sam preispitati svoju novu ideju i cilj te otišla nabildana s pozitivnom energijom i zeljom da se uhvatim u koštac. Hvala!

Karmen Kovačević Jambor
Vivona studio za ples i rekreaciju

Marina je pokazala veliki senzibilitet za problematiku, a i inicijativu za širenje informacija i djelovanje u cijeloj županiji. Pokazala je organiziranost i predanost radu, kompetentnost te visoku motiviranost za kvalitetno provođenje projekta. S kolegicom je postignuta izvrsna suradnja, vrlo je susretljiva i marljiva, poštivala je dogovore i rokove. Sve aktivnosti na projektu provedene su prema unaprijed zadanom planu i programu, bez odgoda i naknadnih promjena.

Lidija Vinković
Predstojnica podružnice Obiteljskog centra

Sudeći prema dosadašnjem iskustvu u radu s Marinom Kolar, mogu tvrditi da je osoba od povjerenja, izrazito sposona, marljiva i ukratko – suradnik čiji je doprinos svakom projektu i poslu od neizmjerne važnosti.

Martina Šebrek
Ravnateljica Doma za žrtve obiteljskog nasilja “Sigurna kuća”, 2012.

Tijekom naše suradnje s Marinom Kolar i kroz njene rezultate na lokalnom nivou, vidjeli smo kako postiže jednako dobre rezultate i u timskom i individualnom radu, ima odlično razvijene organizacijske vještine, fokusira se na postizanje ciljeva, ima razvijene liderske vještine i polaže puno truda u osnose u timu.

Mr. sc. Vesna Haluga
tadašnja pročelnica za gospodarstvo, promet i europske integracije u Međimurskoj županiji, danas generalna konzulica Republike Hrvatske u Pečuhu

Marina Kolar je kao trenerica vrlo profesionalna, a u isto vrijeme je i susretljiva, optimistična i vrlo kvalitetno pripremljena. Svakom se korisniku radionice individualno posvećuje s punom pažnjom i mnogo empatije. Daje vrlo kvalitetne povratne informacije o učinjenom te, kad je to potrebno, i korisne savjete. Marinu Kolar mogu preporučiti kao trenericu bilo kojem timu ili grupi.

Tena Kovač
mag. psych, Hrvatski zavod za zapošljavanje

Imam potrebu istaknuti jer se svaka organizacija/stranka prepoznaje po lideru pa tako i vaša, po Marini. Ne samo zaštitni znak organizacije već lider s kojim bi svatko poželio raditi. Bila sam suradnica za evaluaciju njihovog jednogodišnjeg rada, bilo je poučno iskustvo vidjeti kako izgleda timski rad, poštovanje prema svima i pored toga kako ostati lider.

Ružica Mandić
Koordinatorica Udruge žena Vukovar do 2016.

Moje iskustvo rada s Marinom Kolar bilo je vrlo pozitivno. Pokazala se kao osoba koja je uvijek spremna pomoći u rješavanju različitih problema i zadataka vezanih uz posao, te je kao mentorica na vrlo stručan način prenosila svoje znanje. Radeći s njom u svakom sam trenutku znala tko je za što zadužen. S njom je bilo ugodno raditi te je smatram vrlo kompetentnom poslovnom suradnicom.

Ksenija Kocijan
pripravnica u Udruzi Zora, 2015.

Volim primati tvoje poruke ujutro, pravo su osvježenje..
Podsjećaju me i ohrabruju da da ostanem ustrajna u ostvarenju svojih ciljeva..
Za sada uglavnom uspijevam 🙂
Veselim se svakoj tvojoj poruci i idućim radionicama..
Ono što sam naučila na prošloj radionici primjenjivo je u praksi, a to je važno.. 

Helena Đ.
polaznica edukacije "Postavi i ostvari svoj cilj"

Trenerica (Marina) je bila veoma pozitivna, govorila je iz iskustva, veoma entuzijastično te je tu pozitivnu energiju prenijela na sve prisutne. Njezino izlaganje i demonstracija pomogle su mi u budućem radu, posebno znanje i iskustvo koje je prenijela.

Dalibor Kuhta
predsjednik udruge za autizam Pogled

Kontakt je bila Marina Kolar, koja je ostavila odličan dojam na radionici koju smo organzirali za pomoć nezaposlenim ženama Varaždinske županije.

Marin Šipek
Razvojna agencija Sjever-Dan

Marina je besprijekorno realizirala sve stavke programa, te se pojačano angažirala kroz dodatne aktivnosti koje je uvrstila u osnovni program.

Branko Sušec
Ravnatelj Osnovne škole Orehovica, 2011.

Sudjelovanjem na Marininim edukacijama bilo je jako poučno, zabavno i inspirativno. Svaki trening nam je otvarao um i stvarao bolju povezanost među kolegama. Marina je uspješna, stručna, pouzdana voditeljica, i uvijek je spremna pružiti pomoć i podršku svojim kolegama. Uvijek stvara izvrsno ozračje, dobru atmosferu i jako sam ponosna i sretna što sam ju upoznala kao poslovnu kolegicu i prijateljicu.

Sanja Hadela
Sudionica edukacije za voditelje Klubova za zapošljavanje

Marina je stručna, a istovremeno tako topla, pozitivna, domaća, prijateljska.

Monika Hudin
Sudionica edukacije Happiness koncept

Hvala Marina za jučerašnju Konektaonicu i puno korisnih, konkretnih, direktnih i primjenjivih informacija koje sam tamo dobila. Svakako ću doći po još na neku od idućih edukacija. Definitivno preporučujem svim poduzetnicima, bez obzira s čim se bave da posjete Tvoje edukacije jer će sigurno i njima biti od koristi!

kookabee design logo
Melita Kukec
poduzetnica/dizajnerica, Kookabee dizajn, Varaždin

Marina je profesionalna i srdačna osoba. U potpunosti se posveti klijentu, pruža vrijedne informacije te snažno motivira. Sve preporuke, hvala Marina.

Mirjana Vrdoljak
fitoaromaterapeutkinja, Split

Potaknuli ste me da svoje potencijale stavim u funkciju i otvorim novo poglavlje u svom životu.

Tanja Horvat
poduzetnica

Very insightful and helpful information for your company.

Nikola Medved
Mu-Dra, obrt za turizam i usluge, sudionik Poduzetničke konektaonice

Vaš osobni angažman velika je potpora naporima koje ulažemo kako nismo što bolje predstavili našu Županiju i pridonjeli njenom napretku u svim segmentima te kako bismo što kvalitetnije obilježili Europsku godinu volontiranja.

Ivan Perhoč
župan Međimurske županije, 2011.

Marina je stručna, a istovremeno tako topla, pozitivna, domaća, prijateljska.

Monika Hudin
sudionica edukacije

Marina je draga, pozitivna osoba, koja točno zna na kojem području vam treba pomoć. Bilo da se radi o privatnom ili poslovnom polju. Edukacije koje održava daju svakom sudioniku vjetar u leđa. Pomogla mi je individualnim savjetovanjem dati smjernice koje su mi poboljšale poslovni rast.😊
Hvala na edukaciji “ubrzaj svoj uspjeh” koja mi je još više dala motivaciju i hrabrost.
Marinu Kolar Konekta svakako preporučam <3

Nikolina Makovec
Vlasnica Beauty centar Relax

Konacno sam uspjela doci na edukaciju i odusevljena sam. Dosla sam doma zadovoljna, jer sam kvalitetno provela svoje vrijeme (kojeg malo imam), na pitanje drugih da li se isplatilo – Definitno!!!! Edukacija “Ubrzaj svoj uspjeh” preporucam svima!!! I veselim se iducima

Lea Rebrović
poduzetnica

Hvala Marina na odličnoj radionici “Ubrzaj svoj uspjeh”…. odlična edukacija, odlična atmosfera, Marina je vrlo profesionalna a opet jednostavna i pristupačna. Na edukaciji sam dobila ono što sam i htjela, konkretne korake primjene nekih alata u praksi i motivaciju. Svakako bih preporučila Marinine edukacije, bilo da ste poduzetnik ili krecete u poduzetništvo kao odličan način motivacije ali i kao alat osvještavanja.
Hvala Marina!

hobby hizica i nisha logo
Sanja Tot
NISHA & HOBBY Hižica

Jedna od najboljih novogodišnjih odluka ja Marinina radionica ” Ubrzaj svoj uspjeh”. Marina je profesionalna, zanimljiva, jednostavna edukatorica. Želite li raditi na svom profesionalnom razvoju ili ste zapeli na putu ne čekajte već poduzmite prvi korak. Javite se Marini!

Marija Murk
Modina nakit

Nakon višegodišnjih edukacija i usavršavanja koje sam do sada polazila moram priznati da je Marina Kolar I edukacija Stvori svoj brend nadmašila sve, najbolje uložen novac do sada.
Edukciju koji mogu razumjeti koji su tek na početku ostvarivanju ideja i oni koji su već na tom putu.
Marina je izvrsna predavačica, ogromno živo znanje, profesionalna, iznimno srdačna, prirodna, vedra, pozitivna.
Nije problem iz Zagreba “potegnuti “do Čakovca zbog kvalitetne edukacije.
Hvala Marina 🙂

Odonata eko proizvodi za čišćenje
Mejrema Aganović
poduzetnica, Odonata eko proizvodi za čišćenje

Marinu sam upoznala na Konektaonici u Varaždinu na kojoj me oduševila svojim znanjem i pristupom pa sam odlučila doći na njen seminar “Stvori svoj brand”. Seminar je nadišao moja očekivanja u svim aspektima. Bila sam polaznik mnogo radionica i seminara, a Marininu bih zaista stavila kao najbolju. Njezina organizacija i pristup su inovativni i iznimno kvalitetni te daju polazniku puno korisnih informacija i savjeta kako da ostvare svoje poslovne uspjehe. Seminar od 7 sati je preletio u trenu s punom koncentracijom svih sudionika koji su pozorno pratili i aktivno sudjelovali cijelo vrijeme. Hvala Marini na izvrsnoj edukaciji i osobnom pristupu

Vila suncica logo
Jasna Škiljan
Vila Sunčica

Prvi put sam bila na radionici od Marine Kolar “Stvori svoj brand” i jako sam zadovoljna s cijelim konceptom radionice. Dobila sam i više od očekivanog, puno savjeta za vlastitu promociju i veliku podršku za moj daljnji poduzetnički put. Velika preporuka i hvala još jednom za sve. Sigurno se vidimo još. ❤❤❤

Martina Biskupović
poduzetnica, Studio za ljepotu Magic of Life

Sve svoje zadatke obavlja nadasve predano i odgovorno, što se vidi po njenim sve odgovornijim funkcijama u kojima se angažirala tijekom vremena. Radi s entuzijazmom, kreativna je i puna ideja, organizirana, poštuje rokove te je samostalna.

Milana Gašparović
Koordinatorica Grupe Amnesty International Hrvatske, 2009.

Marina Kolar je izuzetno profesionalna, stručna i srdačna tako da je definitivno preporučujem.
Ukoliko započinjete neki biznis, uz Marinine savjete imate bolji niski start! Koji god problem da imate ona će vam svojim iskustvom ponuditi najbolje rješenje.
Svaki puta kada slušam Marinu saznam neku informaciju koja mi otvara nove vidike!

Ljiljana Posavec
coach

Marinina edukacija o brendiranju na kojoj sam sudjelovala bila je totalni vjetar u leđa za mene. Nakon podužeg izbivanja iz svog frizerskog salona zbog majčinskih obaveza malo sam se “pogubila” u poslovnome svijetu. Nakon edukacije STVORI (OSOBNI) BREND opet sam nanovo prepoznala svoje kvalitete i s ponosom mogu govoriti i pisati o njima. Marina me nakon edukacije i dalje prati i nesebično dijeli savjete. Velika mi je čast biti njezina učenica. Hvala ti draga Marina na tome

Željka Posavec
vlasnica frizerskog salona Artico

Sudjelovala sam na njenoj edukaciji koja je bila jako poučna, zanimljiva i koja mi je pokazala stvari na koje nisam ni obraćala pažnju prije , a koje su bitne za poslovanje. I nakon edukacije Marina me i dalje prati u poslovanju, daje savjete, motivira me. Hvala draga Marina veselim se svakoj novoj suradnji i dalje ❤

A.R.M. dizajn logo
Ivana Pozvek
vlasnica brenda ARM dizajn

Marina je uskočila kad je zapelo u odosu s poslodavcem❤️Vrlo precizna sa savjetima, konkretna i naravno od velike pomoći. Hvala

Janja Varga
individualno savjetovanje

Marinina predavanja i radionice na kojima sam sudjelovala bile su super korisne i poticajne! Svakom problemu i pitanju pristupa individualno s puno razumijevanja i kompetencije. Iskrene preporuke Marininih radionica svima koji su u bilo kakvoj poslovnoj dilemi, Marina će vas sigurno dobro usmjeriti.

vina lovrec logo
Jasna Lovrec
Vino Lovrec

Radionica kod Marine dala mi je pregršt ideja , motivaciju i potvrdu da sam na pravom putu. Kod nje je svatko dobro došao,💖 jako je dobar analitičar, jasno može prepoznati nečiju viziju i dati savjet. Jednostavna je i na takav način uspijeva objasniti i usmjeriti svakog. Puno hvala Marina!

lesart
Mirjana Miklić
LesArt

Iako vec 30g imam iskustva u pohađanju brojnih Konvencija,seminara,edukacija vezanih u sadašnjem poslu, dobro je over&over pronaći motivacije stjecati široki spektar znanja,veza jer to te drži da traješ i uživaš u onome što voliš.Došla sam preispitati svoju novu ideju i cilj te otišla nabildana s pozitivnom energijom i zeljom da se uhvatim u koštac.Hvala!

Karmen Kovačević Jambor
vlasnica, Studio Vivona Čakovec

Sudjelovala sam na jučerašnjoj konferenciji Novo lice (ženskog) poduzetništva, koju je organizirala Marina. Fantastična organizacija, toliko pozitivnih misli, inspirativnih priča, energije i motivacije i odlični govornici. Naprosto savršeno. Marina odiše svojom jednostavnošću, otvorenošću i toplinom, te ima individualni pristup svakoj osobi. Definitivno sve preporuke <3

Martina Janković
sudionica konferencije

Zanimljivo i entuzijastično. Svakako preporučujem ženama prije svega. Marina je osoba s kojom stvarno želim surađivati.

Emilija Stručić
Tehnološki park Varaždin

Zašto Marina? Zato jer je autentična i dijeli znanje i dobre vibracije 😊. Hvala na inspirativnom predavanju!

Sanja Ježić
CISOK Varaždin

Marinino veliko znanje, posvećenost i srdačnost su nešto što će dobro doći kako poduzetniku početniku tako i nekome kome je potreban sviježi kick u postojećem poslu.

Nikolina Želežnjak
vlasnica, Aromaterapija Scentic

Preporuke od 💞. Topla, prijateljska, inspirativna, a tako bliska svakom pojedinom polazniku. Bravo,bravo… Bez puno filozofije… To morate vidjeti i dozivjeti.

Željka Štampar Zamuda
sudionica edukacija

Polaznik sam bio Poduzetničke konektaonice. U par točaka jasno je i koncizno dan obrazac predstavljanja (vas osobno, obrta ili firme) koji se može iskoristiti u brojnim situacijama kada je u dvije-tri rečenice potrebno predstaviti sebe – u što kraćoj formi reći što više i reći ono po čemu će vas pamtiti.

Ivan Goran Žunar
poduzetnik

Znanje, iskustvo, ljubaznost i pristuapčnost su odlike kojima opisujem ovu uspješnu mladu damu koja je organiziala predivnu konferenciju “Novo lice (ženskog) poduzetništva”. Ugostila je istinski prave osobe da s nama podijele svoje životno-poslovne priče. Divno sam se provela slušajući i upijajući nove informacije gdje sam u djelovima izlaganja prepoznala sebe i svoju situaciju.
Ekipa cateringa restorana Fortuna nas je sve počastila svojim izvrsnim delicijama.
Zanimljivi selfie kutak bio je pravo osvježenje i odličan podizač samopouzdanja.
Nije izostalo ni uzbuđenja kod podijele tombolskih vrijednih nagrada. Hvala sponzorima!
Veliko hvala Marini i Konekti na ovoj prilici. Smatram da bi trebalo bi biti više ovakvih okupljanja, pogotovo za ciljne skupine poput žene i samozapošljavanje.
Ovakva edukativna i stimulativna konferencijska okupljanja bi trebale biti češća u našoj regiji. U svijetu je to uobičajena praksa.
Zapne li Vam u poslu … svakako preporučam Marinu i Konektu za pravi savjet.

Vlatka Lončarić
sudionica konferencije

Preporuke za Marinina savjetovanja (predavanja) svima koji ne znaju ili misle da ne znaju što bi radili u životu. Ili trebaju samo vjetar u leđa. Hvala na nesebičnom dijeljenju!

Eko borovnice Lisjak logo
Jasminka Lisjak
EKO borovnice Lisjak

Prolazak kroz proces CHQ-a me definitivno dugoročno ojačao u smislu da mi je dao opipljivi i svakodnevno dostupan alat – protfolio u koji ću uvijek moći zaviriti kad ću imati potrebu osnažiti se ili trenutno ‘izbildati’ samopouzdanje. Osim dubokog i detaljnog introspektivnog pogleda prema unutra, benefit je što i sam proces nudi da vas pogledaju i prokomentiraju drugi, izvana. Teško da bismo ikada svojevoljno doveli u takvu ulogu, no saznanja do kojih se dođe su zbilja hvalevrijedna. Sama edukacija je dinamična, zanimljiva, a finalizacija zahtjevna i detaljna, no ovo je jedinstvena prilika da se izradi vlastiti porfolio koji je zbilja konkretan produkt CHQ-a koji nam dugoročno može itekako koristiti, kako na osobnom, tako i profesionalnom planu.

Iva Janežić
sudionica CH-Q edukacije

hvala Vam na predivnoj radionici koju ste održali. Upravo je sudjelovanje u jednoj od Vaših radionica i bio jedan od koraka u postizanju mog cilja, a sad mogu reći i da je dobro postavljen. Motivacija i pozitivna energija koju sam dobila uistinu su bili nadahnjujući i inspirativni te Vam na tome od srca hvala. 

Ivana Tušek
sudionica edukacije

CH-Q edukacija bila je jedno nevjerojatno i prekrasno iskustvo za mene, ali ovo je tek početak mojeg putovanja. Hvala ti što si dio mojeg puta i što si mi pomogla da si potvrdim da je moj život u mojim rukama i da na njegovo oblikovanje utječem jedino ja. Hvala ti što si me ohrabrila da bez zadrške i s ponosom promoviram sebe, ističem svoje vrline i kompetencije te što si me ponukala da intenzivnije radim na svojim, ne manama, već razvojni osobinama, što si me naučila planirati realne korake za moj daljnji profesionalni i osobni razvoj i što si mi dala vjetar u leđa da izađem iz svoje zone komfora.

M.S. - O
sudionica edukacije po CH-Q metodi, 2019.

Marina Kolar, uspješna edukatorica, mentorica, profesionalna savjetnica, žena sa stavom. Moglo bi se još puno toga napisati o toj divnoj ženi. Mene je osvojila svojim strategijama i kompetencijama već na prvom predavanju. Vidimo se opet… Razvijamo biznis dalje.

Marta Andročec
MN Nakit, sudionica Poduzetničke konektaonice

Želite da za vas odradim edukaciju ili savjetovanje?

EDUKACIJE

SAVJETOVANJA

ONLINE AKADEMIJA