Mišljenja o mom radu

Tijekom svog rada surađivala sam sa mnogim institucijama, tvrtkama i stručnjacima.

Profesionalnost, organiziranost, produktivnost, pouzdanost i odlične socijalne vještine moje su profesionalne i osobne vrijednosti koje ugrađujem u svaku suradnju, projekt ili edukaciju.

Evo što drugi misle o mom radu.

(Gdje sam radila i za koga sam sve provodila edukacije i savjetovanja možete pročitati OVDJE. )

Tijekom svog rada surađivala sam sa mnogim institucijama, tvrtkama i stručnjacima. Profesionalnost, organiziranost, produktivnost, pouzdanost i odlične socijalne vještine moje su profesionalne i osobne vrijednosti koje ugrađujem u svaku suradnju, projekt ili edukaciju. Evo što drugi misle o mom radu.

Izvor: https://www.konekta.hr/wp-admin/post.php?post=616&action=edit&lang=hr

© 2018 Konekta, Marina Kolar

Mišljenja o mom radu

Suradnja s Marinom je iskustvo koje me nepovratno i izuzetno pozitivno promijenilo u privatnom i profesionalnom smislu! Uvijek je bila konkretna, jasna, dosljedna i izuzetno nadahnjujuća! Zahvalna sam što sam imala priliku sudjelovati na njezinoj CH-Q edukaciji i raditi s njom na jednom projektu, jer taj period života pamtim kao razdoblje intenzivnog osobnog i profesionalnog razvoja. Hvala, draga Marina!

Ana Tomašek
polaznica CH-Q edukacije

Marina je spremna prilagoditi se potrebama klijentice. Njezin dolazak u moj dom svaki put bi podigao intenzitet kreativne energije. Osvještava i usmjerava te u svakom tvom potezu prema zadanom cilju. Uvijek vedra i vesela spremana na nove izazove, iznimno je predana radu. Najvažnije je, nikada te ne ostavlja samu i bez rješenja. Cijeli rad i strategija ostaju zapisani. Cijeli proces koji smo prošle meni je važan za daljni poslovni i osobni razvoj. (individualno poslovno savjetovanje.)

Maja Sabolić
vlasnica obrta, Sana, pomoć mami i bebi.

Sjajno iskustvo! Radeći s Marinom stekla sam uvide kako profesionalno napredovati, što je donijelo rezultate. 🙂 Ako želite vjetar u leđa, moja preporuka je da se obratite Marini!

Suzana Gajdek
poduzetnica

Marina je pokazala veliki senzibilitet za problematiku, a i inicijativu za širenje informacija i djelovanje u cijeloj županiji. Pokazala je organiziranost i predanost radu, kompetentnost te visoku motiviranost za kvalitetno provođenje projekta. S kolegicom je postignuta izvrsna suradnja, vrlo je susretljiva i marljiva, poštivala je dogovore i rokove. Sve aktivnosti na projektu provedene su prema unaprijed zadanom planu i programu, bez odgoda i naknadnih promjena.

Lidija Vinković
Predstojnica podružnice Obiteljskog centra

Suradnja s Marinom je bila izuzetna na svim projektima. Ima odlične interpersonalne kompetencije: komunicira otvoreno, iskreno i s uvažavanjem, prihvaća prijedloge drugih, pažljivo sluša, kongruentna je u pružanju pozitivnog i konstruktivnog feedback-a. Odlična je u planiranju, organizaciji i provedbi aktivnosti. Ima čvrsto razvijenu radnu etiku, visoko razvijene i postavljene profesionalne vrijednosti što upotpunjava sa profesionalnom predanošću i vlastitom inicijativom.

Andreja Bratinšćak
mag.psih. Graditeljska škola Čakovec, Učenički dom

Sve svoje zadatke obavlja nadasve predano i odgovorno, što se vidi po njenim sve odgovornijim funkcijama u kojima se angažirala tijekom vremena. Radi s entuzijazmom, kreativna je i puna ideja, organizirana, poštuje rokove te je samostalna.

Milana Gašparović
Koordinatorica Grupe Amnesty International Hrvatske, 2009.

Sudeći prema dosadašnjem iskustvu u radu s Marinom Kolar, mogu tvrditi da je osoba od povjerenja, izrazito sposona, marljiva i ukratko – suradnik čiji je doprinos svakom projektu i poslu od neizmjerne važnosti.

Martina Šebrek
Ravnateljica Doma za žrtve obiteljskog nasilja “Sigurna kuća”, 2012.

Marinu Kolar upoznala sam tijekom jedne velike prekretnice u svome životu. Radile smo zajedno, a tada sam sudjelovala i na CH-Q edukaciji, gdje sam dobila jasne putokaze kojim smjerovima ići dalje poslovno. Danas, s nekim odmakom od oko 5 godina, ponosno mogu reći da vodim vlastiti posao s kojim sam jako zadovoljna te ga dobro balansiram s privatnim životom.
Marinu prije svega smatram izrazito iskrenom osobom i velikom motivatoricom, ali i dobrom osobom, koja u svakom trenutku prirodno iznosi prave riječi, baš one koje su vam u tom trenutku potrebne.

Andreja Rambrot
Vlasnica obrta Pisalica

One of the best things in work environment is that you are surrounded with people who can immediately understand your words and thoughts. I can say that Marina has a very good sensors to figure out the details and put them in the right place. Among all other things (great educator), she is always accurate, prompt and committed to her work with great sense of humour.

Mario Golenko

Tijekom naše suradnje s Marinom Kolar i kroz njene rezultate na lokalnom nivou, vidjeli smo kako postiže jednako dobre rezultate i u timskom i individualnom radu, ima odlično razvijene organizacijske vještine, fokusira se na postizanje ciljeva, ima razvijene liderske vještine i polaže puno truda u osnose u timu.

Mr. sc. Vesna Haluga
tadašnja pročelnica za gospodarstvo, promet i europske integracije u Međimurskoj županiji, danas generalna konzulica Republike Hrvatske u Pečuhu

Marina Kolar je kao trenerica vrlo profesionalna, a u isto vrijeme je i susretljiva, optimistična i vrlo kvalitetno pripremljena. Svakom se korisniku radionice individualno posvećuje s punom pažnjom i mnogo empatije. Daje vrlo kvalitetne povratne informacije o učinjenom te, kad je to potrebno, i korisne savjete. Marinu Kolar mogu preporučiti kao trenericu bilo kojem timu ili grupi.

Tena Kovač
mag. psych, Hrvatski zavod za zapošljavanje

Imam potrebu istaknuti jer se svaka organizacija/stranka prepoznaje po lideru pa tako i vaša, po Marini. Ne samo zaštitni znak organizacije već lider s kojim bi svatko poželio raditi. Bila sam suradnica za evaluaciju njihovog jednogodišnjeg rada, bilo je poučno iskustvo vidjeti kako izgleda timski rad, poštovanje prema svima i pored toga kako ostati lider.

Ružica Mandić
Koordinatorica Udruge žena Vukovar do 2016.

I was involved in guding Marina in becoming a CH-Q trainer. She was able to bring participants into an powerful empowerment process. She also showed herself as a determined and goal oriented person with a strong motivation to help weaker people in society. Marina passed the CH-Q trainer assessment, which shows she is able to develop and perform a CH-Q training on her own. In the world of profesional development and process guidance this means she is a top trainer at international level.

Peter van Deursen
Consultatnt / Trainer/ CH-Q trainer / developer

Većina sudionika aktivno je sudjelovala postavljajući pitanja, a predavačica je stručno i na temelju vlastitog iskustva rada u udruzi davala vrlo konkretne odgovore. Na temelju reakcije sudionika i povratnih informacija koje smo dobili, predavanje procjenjujemo korisnim te smo zadovoljni sadržajem i načinom na koji je iznesen prisutnima. S obzirom na pozitivno iskustvo i nadalje smo otvoreni za ovakve i slične oblike suradnje.
Predavanje “Udruge – prilike za samo/zapošljavanje” 4.11.2014. u Centru za informiranje i savjetovanje o karijeri Varaždin

Jasenka Hutinski
Predstojnica područnog ureda Varaždin, Hrvatski zavod za zapošljavanje

Sudjelovala sam na Marininim edukacijama prije 10 godina. Smatram da je svojim znanjem, pristupom, bezuvjetnom podrškom, prihvaćanjem različitosti i vještinama pomogla izgraditi grupu mladih ljudi koji su tražili sebe i svoje mjesto pod suncem. U meni je stvorila ljubav prema volonterskom radu, potaknula me na razmišljanje i pretvaranje svojih ambicija, želja i snova u realnost. Svojom je otvorenošću, iskustvom i savjetima pomogla usmjeriti me na životni put na kojem sam danas. Izuzetno otvorena, pristupačna, organizirana i predana svom poslu. Marinine su radionice uvijek bile kreativne, poučne, zabavne, poticale cijelu grupu na više i na bolje, jer je uvijek vjerovala da mi to možemo. Uvijek se s osmijehom na licu sjećam tog perioda života i izuzetno se veselim svakoj budućoj suradnji s njom. Hvala Ti za sve

Nina Horvat
sudionica edukacije za vršnjačke edukatore

Moje iskustvo rada s Marinom Kolar bilo je vrlo pozitivno. Pokazala se kao osoba koja je uvijek spremna pomoći u rješavanju različitih problema i zadataka vezanih uz posao, te je kao mentorica na vrlo stručan način prenosila svoje znanje. Radeći s njom u svakom sam trenutku znala tko je za što zadužen. S njom je bilo ugodno raditi te je smatram vrlo kompetentnom poslovnom suradnicom.

Ksenija Kocijan
pripravnica u Udruzi Zora, 2015.

Vaš osobni angažman velika je potpora naporima koje ulažemo kako nismo što bolje predstavili našu Županiju i pridonjeli njenom napretku u svim segmentima te kako bismo što kvalitetnije obilježili Europsku godinu volontiranja.

Ivan Perhoč
župan Međimurske županije, 2011.

Trenerica (Marina) je bila veoma pozitivna, govorila je iz iskustva, veoma entuzijastično te je tu pozitivnu energiju prenijela na sve prisutne. Njezino izlaganje i demonstracija pomogle su mi u budućem radu, posebno znanje i iskustvo koje je prenijela.

Dalibor Kuhta
predsjednik udruge za autizam Pogled

Kontakt je bila Marina Kolar, koja je ostavila odličan dojam na radionici koju smo organzirali za pomoć nezaposlenim ženama Varaždinske županije.

Marin Šipek
Razvojna agencija Sjever-Dan

Marina je besprijekorno realizirala sve stavke programa, te se pojačano angažirala kroz dodatne aktivnosti koje je uvrstila u osnovni program.

Branko Sušec
Ravnatelj Osnovne škole Orehovica, 2011.

Sudjelovanjem na Marininim edukacijama bilo je jako poučno, zabavno i inspirativno. Svaki trening nam je otvarao um i stvarao bolju povezanost među kolegama. Marina je uspješna, stručna, pouzdana voditeljica, i uvijek je spremna pružiti pomoć i podršku svojim kolegama. Uvijek stvara izvrsno ozračje, dobru atmosferu i jako sam ponosna i sretna što sam ju upoznala kao poslovnu kolegicu i prijateljicu.

Sanja Hadela
Sudionica edukacije za voditelje Klubova za zapošljavanje