Mišljenja o mom radu

Što moji suradnici, klijenti i partneri kažu o mom radu i postignutim rezultatima?

Tijekom svog rada surađivala sam sa mnogim institucijama, tvrtkama i stručnjacima.

Profesionalnost, organiziranost, produktivnost, pouzdanost i odlične socijalne vještine moje su profesionalne i osobne vrijednosti koje ugrađujem u svaku suradnju, projekt ili edukaciju.

Tijekom svog rada surađivala sam sa mnogim institucijama, tvrtkama i stručnjacima. Profesionalnost, organiziranost, produktivnost, pouzdanost i odlične socijalne vještine moje su profesionalne i osobne vrijednosti koje ugrađujem u svaku suradnju, projekt ili edukaciju. Evo što drugi misle o mom radu.

Izvor: https://www.konekta.hr/wp-admin/post.php?post=616&action=edit&lang=hr

© 2018 Konekta, Marina Kolar

Mišljenja o mom radu

Suradnja s Marinom je iskustvo koje me nepovratno i izuzetno pozitivno promijenilo u privatnom i profesionalnom smislu! Uvijek je bila konkretna, jasna, dosljedna i izuzetno nadahnjujuća! Zahvalna sam što sam imala priliku sudjelovati na njezinoj CH-Q edukaciji i raditi s njom na jednom projektu, jer taj period života pamtim kao razdoblje intenzivnog osobnog i profesionalnog razvoja. Hvala, draga Marina!

Ana Tomašek
polaznica CH-Q edukacije

Marina je spremna prilagoditi se potrebama klijentice. Osvještava i usmjerava te u svakom tvom potezu prema zadanom cilju. Uvijek vedra i vesela spremana na nove izazove, iznimno je predana radu. Najvažnije je, nikada te ne ostavlja samu i bez rješenja. Cijeli rad i strategija ostaju zapisani. Cijeli proces koji smo prošle meni je važan za daljni poslovni i osobni razvoj. Marina Kolar & Konekta pomogla mi je da jasno vidim svoj cilj i kako mogu bez problema raditi što volim! (individualno poslovno savjetovanje – organizacijski razvoj)

Maja Sabolić
vlasnica obrta, Sana, pomoć mami i bebi.

Sjajno iskustvo! Radeći s Marinom stekla sam uvide kako profesionalno napredovati, što je donijelo rezultate. 🙂 Ako želite vjetar u leđa, moja preporuka je da se obratite Marini!

Suzana Gajdek
poduzetnica

Edukaciju po CH-Q metodi preporučila bih svakome tko želi promjenu u svom profesionalnom životu, a sam ne zna odakle bi krenuo i čime bi se ustvari htio u budućnosti baviti. Metoda je izvrsna jer izvlači iz tebe ono najbolje, sve što ti u stvari jesi, kroz osvještavanje svih tvojih skrivenih potencijala, te daje konkretne smjernice za postavljanje konkretnog cilja, kao i koraka na putu do njegova ostvarenja. A Marina to radi ne samo izuzetno profesionalno nego nadasve entuzijastično, prepoznajući svaku dobru ideju i njezin potencijal. Iz edukacije sam kroz realne smjernice dobila “vjetar u leđa” , vjeru da se sve može kad se hoće! I zato bih uvijek iznova izabrala baš Konektu.

Lana Safner
polaznica CH-Q edukacije "Ostvari svoje osobne i profesionalne potencijale" u Zagrebu

I was involved in guding Marina in becoming a CH-Q trainer. She was able to bring participants into an powerful empowerment process. She also showed herself as a determined and goal oriented person with a strong motivation to help weaker people in society. Marina passed the CH-Q trainer assessment, which shows she is able to develop and perform a CH-Q training on her own. In the world of profesional development and process guidance this means she is a top trainer at international level.

Peter van Deursen
Consultatnt / Trainer/ CH-Q trainer / developer

Marinina edukacija o brendiranju na kojoj sam sudjelovala bila je totalni vjetar u leđa za mene. Nakon podužeg izbivanja iz svog frizerskog salona zbog majčinskih obaveza malo sam se “pogubila” u poslovnome svijetu. Nakon edukacije STVORI (OSOBNI) BREND opet sam nanovo prepoznala svoje kvalitete i s ponosom mogu govoriti i pisati o njima. Marina me nakon edukacije i dalje prati i nesebično dijeli savjete. Velika mi je čast biti njezina učenica. Hvala ti draga Marina na tome.

Željka Posavec
vlasnica salona Artico

When you finally decide to upgrade yourself and your business, Marina Kolar & Konekta have all answers and methods U will need.

Ivana Reić
designer

Polaznici, a i mi smo izrazito zadovoljni tvojim načinom predavanja i komunikacijom s korisnicima.

Društvo osoba s tjelesnim invaliditetom Međimurske županije

Preporuke od srca. Topla, prijateljska, inspirativna, a tako bliska svakom pojedinom polazniku. Bravo, bravo… Bez puno filozofije… To morate vidjeti i dozivjeti

Željka Zamuda Štampar
polaznica edukacije Happiness Koncept

Suradnja s Marinom je bila izuzetna na svim projektima. Ima odlične interpersonalne kompetencije: komunicira otvoreno, iskreno i s uvažavanjem, prihvaća prijedloge drugih, pažljivo sluša, kongruentna je u pružanju pozitivnog i konstruktivnog feedback-a. Odlična je u planiranju, organizaciji i provedbi aktivnosti. Ima čvrsto razvijenu radnu etiku, visoko razvijene i postavljene profesionalne vrijednosti što upotpunjava sa profesionalnom predanošću i vlastitom inicijativom.

Andreja Bratinšćak
mag.psih. Graditeljska škola Čakovec, Učenički dom

Marinu Kolar upoznala sam tijekom jedne velike prekretnice u svome životu. Radile smo zajedno, a tada sam sudjelovala i na CH-Q edukaciji, gdje sam dobila jasne putokaze kojim smjerovima ići dalje poslovno. Danas, s nekim odmakom od oko 5 godina, ponosno mogu reći da vodim vlastiti posao s kojim sam jako zadovoljna te ga dobro balansiram s privatnim životom.
Marinu prije svega smatram izrazito iskrenom osobom i velikom motivatoricom, ali i dobrom osobom, koja u svakom trenutku prirodno iznosi prave riječi, baš one koje su vam u tom trenutku potrebne.

Andreja Rambrot
Vlasnica obrta Pisalica

Svima je sve lagano kad gledaju na našu situaciju iz svojih cipela. Ali kad se nađeš u prilici da želiš nešto novo, drugačije, da dobiješ neki novi vjetar u leđa onda ti u takvim trenucima u životu ipak treba učitelj. Netko tko će razumjeti što želiš, netko tko će razumjeti tvoje strahove, dileme, izgovore… Tako se Marina pojavila i u mom životu, da mi bude na trenutak vođa, učitelj, terapeut. Radionica Stvori (osobni) brand je ispunila moja očekivanja, razbistrila mi pogled na to tko sam i koliko vrijedim bez obzira na sve i svakoga. Hvala joj od srca na tome i velika preporuka za neke nove klinceze. (Edukacija Stvori (osobni) brend)

Ljiljana Perkov
Vlasnica kozmetičkog salona Dora '98

Još jednom, i službeno, hvala! 
Meni je rad s tobom kroz CH-Q metodu puno pomogao i sigurno je samo početak za mene osobno i profesionalno.
Hvala na strpljenju i predanosti.
Molim te, nastavi raditi to što  radiš jer svijetu nedostaje profesionalaca i entuzijasta kao što si ti.

Mirjana G.
polaznica CH-Q edukacije 2018.

Marinina predavanja i radionice na kojima sam sudjelovala bile su super korisne i poticajne! Svakom problemu i pitanju pristupa individulano s puno razumijevanja i kompetencije. Iskrene preporuke Marininih radionica svima koji su u bilo kakvoj poslovnoj dilemi, Marina će vas sigurno dobro usmjeriti.

Jasna Lovrec
Vino Lovrec

One of the best things in work environment is that you are surrounded with people who can immediately understand your words and thoughts. I can say that Marina has a very good sensors to figure out the details and put them in the right place. Among all other things (great educator), she is always accurate, prompt and committed to her work with great sense of humour.

Mario Golenko

Sudjelovala sam na Marininim edukacijama prije 10 godina. Smatram da je svojim znanjem, pristupom, bezuvjetnom podrškom, prihvaćanjem različitosti i vještinama pomogla izgraditi grupu mladih ljudi koji su tražili sebe i svoje mjesto pod suncem. U meni je stvorila ljubav prema volonterskom radu, potaknula me na razmišljanje i pretvaranje svojih ambicija, želja i snova u realnost. Svojom je otvorenošću, iskustvom i savjetima pomogla usmjeriti me na životni put na kojem sam danas. Izuzetno otvorena, pristupačna, organizirana i predana svom poslu. Marinine su radionice uvijek bile kreativne, poučne, zabavne, poticale cijelu grupu na više i na bolje, jer je uvijek vjerovala da mi to možemo. Uvijek se s osmijehom na licu sjećam tog perioda života i izuzetno se veselim svakoj budućoj suradnji s njom. Hvala Ti za sve

Nina Horvat
sudionica edukacije za vršnjačke edukatore

Radionica mi je u velikoj mjeri pomogla osvjestiti vlastite vještine i kompetencije te ih na pravilan način verbalizirati.
Pomogla mi je razumjeti što je krivo u mom pristupu (CVu i životopisu), izbjeći stereotipe te dati korisne sugestije na koji način ih sastaviti,  kako bi ‘drugoj strani’ prije svega bili originalni i drugačiji te svakako relevantni.
Stručan i profesionalan pristup temi, u vrlo ugodnoj i opuštenoj atmosferi. Forma male grupe pokazala se idealnom za rad: 
pruža dovoljno vremena za individualan pristup svakoj sudionici, a omogućuje korisnu međusobnu interakciju.
Posebno me se dojmila Vaša izvrsna individualna analiza i priprema dokumentacije svake sudionice te korisne sugestije i preporuke.

Mihaela Beneta Gavranović
polaznica edukacije Business Transformation

Većina sudionika aktivno je sudjelovala postavljajući pitanja, a predavačica je stručno i na temelju vlastitog iskustva rada u udruzi davala vrlo konkretne odgovore. Na temelju reakcije sudionika i povratnih informacija koje smo dobili, predavanje procjenjujemo korisnim te smo zadovoljni sadržajem i načinom na koji je iznesen prisutnima. S obzirom na pozitivno iskustvo i nadalje smo otvoreni za ovakve i slične oblike suradnje.
Predavanje “Udruge – prilike za samo/zapošljavanje” 4.11.2014. u Centru za informiranje i savjetovanje o karijeri Varaždin

Jasenka Hutinski
Predstojnica područnog ureda Varaždin, Hrvatski zavod za zapošljavanje

Iako vec 30g imam iskustva u pohađanju brojnih konvencija, seminara, edukacija vezanih u sadašnjem poslu, dobro je over&over pronaći motivacije stjecati široki spektar znanja,veza jer to te drži da traješ i uživaš u onome što voliš. Došla sam preispitati svoju novu ideju i cilj te otišla nabildana s pozitivnom energijom i zeljom da se uhvatim u koštac. Hvala!

Karmen Kovačević Jambor
Vivona studio za ples i rekreaciju

Marina je pokazala veliki senzibilitet za problematiku, a i inicijativu za širenje informacija i djelovanje u cijeloj županiji. Pokazala je organiziranost i predanost radu, kompetentnost te visoku motiviranost za kvalitetno provođenje projekta. S kolegicom je postignuta izvrsna suradnja, vrlo je susretljiva i marljiva, poštivala je dogovore i rokove. Sve aktivnosti na projektu provedene su prema unaprijed zadanom planu i programu, bez odgoda i naknadnih promjena.

Lidija Vinković
Predstojnica podružnice Obiteljskog centra

Sudeći prema dosadašnjem iskustvu u radu s Marinom Kolar, mogu tvrditi da je osoba od povjerenja, izrazito sposona, marljiva i ukratko – suradnik čiji je doprinos svakom projektu i poslu od neizmjerne važnosti.

Martina Šebrek
Ravnateljica Doma za žrtve obiteljskog nasilja “Sigurna kuća”, 2012.

Sve svoje zadatke obavlja nadasve predano i odgovorno, što se vidi po njenim sve odgovornijim funkcijama u kojima se angažirala tijekom vremena. Radi s entuzijazmom, kreativna je i puna ideja, organizirana, poštuje rokove te je samostalna.

Milana Gašparović
Koordinatorica Grupe Amnesty International Hrvatske, 2009.

Tijekom naše suradnje s Marinom Kolar i kroz njene rezultate na lokalnom nivou, vidjeli smo kako postiže jednako dobre rezultate i u timskom i individualnom radu, ima odlično razvijene organizacijske vještine, fokusira se na postizanje ciljeva, ima razvijene liderske vještine i polaže puno truda u osnose u timu.

Mr. sc. Vesna Haluga
tadašnja pročelnica za gospodarstvo, promet i europske integracije u Međimurskoj županiji, danas generalna konzulica Republike Hrvatske u Pečuhu

Marina Kolar je kao trenerica vrlo profesionalna, a u isto vrijeme je i susretljiva, optimistična i vrlo kvalitetno pripremljena. Svakom se korisniku radionice individualno posvećuje s punom pažnjom i mnogo empatije. Daje vrlo kvalitetne povratne informacije o učinjenom te, kad je to potrebno, i korisne savjete. Marinu Kolar mogu preporučiti kao trenericu bilo kojem timu ili grupi.

Tena Kovač
mag. psych, Hrvatski zavod za zapošljavanje

Imam potrebu istaknuti jer se svaka organizacija/stranka prepoznaje po lideru pa tako i vaša, po Marini. Ne samo zaštitni znak organizacije već lider s kojim bi svatko poželio raditi. Bila sam suradnica za evaluaciju njihovog jednogodišnjeg rada, bilo je poučno iskustvo vidjeti kako izgleda timski rad, poštovanje prema svima i pored toga kako ostati lider.

Ružica Mandić
Koordinatorica Udruge žena Vukovar do 2016.

Moje iskustvo rada s Marinom Kolar bilo je vrlo pozitivno. Pokazala se kao osoba koja je uvijek spremna pomoći u rješavanju različitih problema i zadataka vezanih uz posao, te je kao mentorica na vrlo stručan način prenosila svoje znanje. Radeći s njom u svakom sam trenutku znala tko je za što zadužen. S njom je bilo ugodno raditi te je smatram vrlo kompetentnom poslovnom suradnicom.

Ksenija Kocijan
pripravnica u Udruzi Zora, 2015.

Volim primati tvoje poruke ujutro, pravo su osvježenje..
Podsjećaju me i ohrabruju da da ostanem ustrajna u ostvarenju svojih ciljeva..
Za sada uglavnom uspijevam 🙂
Veselim se svakoj tvojoj poruci i idućim radionicama..
Ono što sam naučila na prošloj radionici primjenjivo je u praksi, a to je važno.. 

Helena Đ.
polaznica edukacije "Postavi i ostvari svoj cilj"

Vaš osobni angažman velika je potpora naporima koje ulažemo kako nismo što bolje predstavili našu Županiju i pridonjeli njenom napretku u svim segmentima te kako bismo što kvalitetnije obilježili Europsku godinu volontiranja.

Ivan Perhoč
župan Međimurske županije, 2011.

Trenerica (Marina) je bila veoma pozitivna, govorila je iz iskustva, veoma entuzijastično te je tu pozitivnu energiju prenijela na sve prisutne. Njezino izlaganje i demonstracija pomogle su mi u budućem radu, posebno znanje i iskustvo koje je prenijela.

Dalibor Kuhta
predsjednik udruge za autizam Pogled

Kontakt je bila Marina Kolar, koja je ostavila odličan dojam na radionici koju smo organzirali za pomoć nezaposlenim ženama Varaždinske županije.

Marin Šipek
Razvojna agencija Sjever-Dan

Marina je besprijekorno realizirala sve stavke programa, te se pojačano angažirala kroz dodatne aktivnosti koje je uvrstila u osnovni program.

Branko Sušec
Ravnatelj Osnovne škole Orehovica, 2011.

Sudjelovanjem na Marininim edukacijama bilo je jako poučno, zabavno i inspirativno. Svaki trening nam je otvarao um i stvarao bolju povezanost među kolegama. Marina je uspješna, stručna, pouzdana voditeljica, i uvijek je spremna pružiti pomoć i podršku svojim kolegama. Uvijek stvara izvrsno ozračje, dobru atmosferu i jako sam ponosna i sretna što sam ju upoznala kao poslovnu kolegicu i prijateljicu.

Sanja Hadela
Sudionica edukacije za voditelje Klubova za zapošljavanje

Marina je stručna, a istovremeno tako topla, pozitivna, domaća, prijateljska.

Monika Hudin
Sudionica edukacije Happiness koncept