Mišljenja o mom radu

Tijekom svog rada surađivala sam sa mnogim tvrtkama, institucijama, organizacijama i ambicioznim pojedincima.

Profesionalnost, organiziranost, produktivnost, pouzdanost i odlične socijalne vještine moje su profesionalne i osobne vrijednosti koje ugrađujem u svaku suradnju, projekt ili edukaciju.

Do sada sam pomogla stotinama poduzetnika i ambicioznih pojedinaca da pokrenu i izgrade uspješan biznis i brend, a isto tako mogu pomoći i vama da postignete željeni uspjeh radeći pametnije, a ne više.

Evo moji suradnici, klijenti i partneri kažu o mom radu i postignutim rezultatima.

Mišljenja o mom radu

 • Imala sam čast i sreću prisustvovati Marininoj edukaciji. Cijeli koncept ra dionice omogućio je da naučim jako puno u malo vremena, te što je najbitnije, na vlastitim primjerima uvidim što bih mogla poboljšati. Ako želite dosadnu edukaciju u kojoj samo slušate gomilu nabacanih informacija, ovo NIJE radionica za vas. Ako želite dobiti puno korisnih informacija koje možete primijeniti na praktične slučajeve i naučiti kako poboljšati svoju vidljivost na društvenim mrežama, koje mreže i na koje načine najbolje koristiti za svoje poslovanje, što napraviti kako bi plasirali svoj proizvod ili uslugu ka svom ciljnom tržištu i još mnogo toga, onda je ovo svakako za vas. K tome, sam pristup i atmosfera su ugodni i opušteni. Marina veoma suptilno i nenametljivo prenosi svoje veliko znanje, te je iznimno draga i pristupačna osoba. Edukacija mi je pružila prijeko potrebni fokus i preporučam njene edukacije i za osobni i za poslovni rast. Svakako ću gledati da u bližoj budućnosti prisustvujem na još radionica. Hvala, Marina

  Dajana Karoca Mladenić
  poduzetnica
 • Novo lice (ženskog) poduzetništva“ bila je prva od 4 hvalevrijedih Konektinih edukacija kojima sam prisustvovala nakon otvaranja vlastite tvrtke i samostalnog kretanja u poslovne vode. Nakon iste, uslijedilo je predavanje o brendiranju prilikom kojeg sam shvatila da mi treba Marinina dodatna pomoć. Iako sam, nakon 20-tak godina radnog iskustva, mislila da točno znam što i kako trebam, ispostavilo se da si još trebam posložiti neke ključne „lončiće“, jer sam poslovno krenula totalno u drugu branšu naspram one u kojoj sam do tada radila.
  Marinina neiscrpna pozitivna energija, njena predanost radu i posvećenost klijentima, sva njena neumorna objašnjavanja jednostavnim „jezikom“ i svo preneseno znanje, definitivno ne može nikog ostaviti ravnodušnim. Nakon višesatnog sjedenja s njom u istoj prostoriji, jednostavno moraš p(r)ogledati na stvari drugačije.
  Sretna sam i zahvalna što sam imala priliku upoznati Marinu jer mi je dala veliki vjetar u leđa i objasnila kako „plivati među morskim psima“ u moru konkurencije, te kako opstati i ostati u u svijetu vlastitog biznisa.
  Hvala ti, Marina, na svemu!

  Mirela Simon
  poduzetnica, MG grafik studio
 • Radionica Stvori svoj brand, Marine Kolar, mi je bila izuzetno korisna i preporučio bih je svima. Uz to što sam saznao pregršt korisnih informacija i savjeta kako pokrenuti i brendirati svoj proizvod ili uslugu, najviše me se dojmio način vođenja radionice. Marina ima veliko znanje, bogato iskustvo i na jedan vrlo interesantan i dinamičan način osviještava i potiče polaznike radionice da počnu prije svega na sebe gledati drugim očima jer prvo moramo sami sebe brendirati kao osobe, vjerodostojne i prepoznatljive, da bi u sljedećim koracima jasnije i jednostavnije mogli odrediti i brendirati našu uslugu/ proizvod.. Sve polazi od nas samih, sve i završava sa nama samima. Afirmativno gledati na sebe, isticati svoje sposobnosti, svoje vrline, znanja i vještine, je općenito bitno za našu sreću i kvalitetan život. Brendirajući sami sebe, ujedno brendiramo i sve čime se bavimo i što radimo. U ovom osviještavanju mi je Marinina radionica dala izuzetnu podršku. Hvala Marini na predanom prenošenju svoga znanja i iskustva i hvala joj što svojom vjerodostojnošću i prepoznatljivošću u radu inspirira druge da postanu vjerodostojni i prepoznatljivi u svome radu i području djelovanja.

  Boris Glumpak
  Feštaonica
 • Marina je spremna prilagoditi se potrebama klijentice. Osvještava i usmjerava te u svakom tvom potezu prema zadanom cilju. Uvijek vedra i vesela spremana na nove izazove, iznimno je predana radu. Najvažnije je, nikada te ne ostavlja samu i bez rješenja. Cijeli rad i strategija ostaju zapisani. Cijeli proces koji smo prošle meni je važan za daljni poslovni i osobni razvoj. Marina Kolar & Konekta pomogla mi je da jasno vidim svoj cilj i kako mogu bez problema raditi što volim! (individualno poslovno savjetovanje – organizacijski razvoj)

  Maja Sabolić
  vlasnica obrta, Sana, pomoć mami i bebi.
 • Oduvijek sam željela pokrenuti svoj posao, spojiti svo znanje i svo obrazovanje koje sam dosad stekla, ali uvijek je tu bila neka bojazan i mnogo neodgovorenih pitanja. Individualno savjetovanje „Pokreni pravi posao“ u Konekti razbistrilo je moje misli i uz sav strah koji je bio prisutan nekoliko godina. Odradile smo odlična individualna savjetovanja, gdje sam izbrusila svoje ideje i spojila ih u djelatnost koja obuhvaća sva moja znanja. Osvijestila sam svoje snage, prednosti, ali i nedostatke na kojima mogu poraditi i dobila vjetar u leđa koji mi je dao hrabrosti da kažem sebi, Jasmina ti to možeš.

  Jasmina Hadela
  Vlasnica obrta za poboljšanje kvalitete života Life
 • Na Marininoj radionici sam dobila više nego ikad na bilo kojoj drugoj i to uz opuštenu atmosferu punu podrške. Ja sam osoba koja teško izlazi iz svoje zone komfora, ali mi je bila pružena ruka, koja mi je pomogla prevazići strahove, pogledati svoju situaciju iz svježe perspektive, a uz to sam dobila i bezbroj savjeta i ideja kako poboljšati situaciju. Imala sam puno “aha” momenata i prvi put osjećam, da se stvarno mogu nositi se s izazovima svog posla. Ono, što sam odnijela od Marine, na slovenskom kažemo “neprecenljivo”. Više nego preporučujem svima, koji imaju slične probleme i dvojbe.

  Lidija Kreft
  obrt Verbalist, Slovenija
 • U periodu kada više nisam znala kako organizirati tvrtku i srediti komunikacijske kanale koji su bili kaotični, a moje vrijeme na poslu je curilo na nepotrebne zadatke, odlučila sam kontaktirati Marinu. Rad s Marinom pomogao mi je da vratim fokus na ključne i bitne stvari u organizaciji tvrtke. Ukazala mi je kako doći na put u kojem sam i dalje dobar vođa, a i dalje tražim uspješne rezultate svojih kolega koji me cijene i poštuju još više.

  Petra Mesarić
  Direktorica SmartWay d.o.o., najperspektivnija poduzetnica 2018. godine, nagrada Women In Adria
 • Marinina edukacija o brendiranju na kojoj sam sudjelovala bila je totalni vjetar u leđa za mene. Nakon podužeg izbivanja iz svog frizerskog salona zbog majčinskih obaveza malo sam se “pogubila” u poslovnome svijetu. Nakon edukacije STVORI (OSOBNI) BREND opet sam nanovo prepoznala svoje kvalitete i s ponosom mogu govoriti i pisati o njima. Marina me nakon edukacije i dalje prati i nesebično dijeli savjete. Velika mi je čast biti njezina učenica. Hvala ti draga Marina na tome.

  Željka Posavec
  vlasnica salona Artico
 • Suradnja s Marinom je iskustvo koje me nepovratno i izuzetno pozitivno promijenilo u privatnom i profesionalnom smislu! Uvijek je bila konkretna, jasna, dosljedna i izuzetno nadahnjujuća! Zahvalna sam što sam imala priliku sudjelovati na njezinoj CH-Q edukaciji i raditi s njom na jednom projektu, jer taj period života pamtim kao razdoblje intenzivnog osobnog i profesionalnog razvoja. Hvala, draga Marina!

  Ana Tomašek
  polaznica CH-Q edukacije
 • Marina mi je radila individualno savjetovanje u vezi osobnog brendiranja. Izuzetno profesionalna, stručna i ugodna usluga. Maksimalno savjetujem!

  Zoran Salopek
  poduzetnik i autor knjige "Neboder života" (Planetopija 2019.)
 • When you finally decide to upgrade yourself and your business, Marina Kolar & Konekta have all answers and methods U will need.

  Ivana Reić
  designer
 • Sjajno iskustvo! Radeći s Marinom stekla sam uvide kako profesionalno napredovati, što je donijelo rezultate. 🙂 Ako želite vjetar u leđa, moja preporuka je da se obratite Marini!

  Suzana Gajdek
  poduzetnica
 • Edukaciju po CH-Q metodi preporučila bih svakome tko želi promjenu u svom profesionalnom životu, a sam ne zna odakle bi krenuo i čime bi se ustvari htio u budućnosti baviti. Metoda je izvrsna jer izvlači iz tebe ono najbolje, sve što ti u stvari jesi, kroz osvještavanje svih tvojih skrivenih potencijala, te daje konkretne smjernice za postavljanje konkretnog cilja, kao i koraka na putu do njegova ostvarenja. A Marina to radi ne samo izuzetno profesionalno nego nadasve entuzijastično, prepoznajući svaku dobru ideju i njezin potencijal. Iz edukacije sam kroz realne smjernice dobila “vjetar u leđa” , vjeru da se sve može kad se hoće! I zato bih uvijek iznova izabrala baš Konektu.

  Lana Safner
  polaznica CH-Q edukacije "Ostvari svoje osobne i profesionalne potencijale" u Zagrebu
 • Marinu Kolar upoznala sam tijekom jedne velike prekretnice u svome životu. Radile smo zajedno, a tada sam sudjelovala i na CH-Q edukaciji, gdje sam dobila jasne putokaze kojim smjerovima ići dalje poslovno. Danas, s nekim odmakom od oko 5 godina, ponosno mogu reći da vodim vlastiti posao s kojim sam jako zadovoljna te ga dobro balansiram s privatnim životom.
  Marinu prije svega smatram izrazito iskrenom osobom i velikom motivatoricom, ali i dobrom osobom, koja u svakom trenutku prirodno iznosi prave riječi, baš one koje su vam u tom trenutku potrebne.

  Andreja Rambrot
  Pisalica, Princeza.hr
 • I was involved in guding Marina in becoming a CH-Q trainer. She was able to bring participants into an powerful empowerment process. She also showed herself as a determined and goal oriented person with a strong motivation to help weaker people in society. Marina passed the CH-Q trainer assessment, which shows she is able to develop and perform a CH-Q training on her own. In the world of profesional development and process guidance this means she is a top trainer at international level.

  Peter van Deursen
  Consultatnt / Trainer/ CH-Q trainer / developer
 • Polaznici, a i mi smo izrazito zadovoljni tvojim načinom predavanja i komunikacijom s korisnicima.

  Društvo osoba s tjelesnim invaliditetom Međimurske županije
 • Preporuke od srca. Topla, prijateljska, inspirativna, a tako bliska svakom pojedinom polazniku. Bravo, bravo… Bez puno filozofije… To morate vidjeti i dozivjeti

  Željka Zamuda Štampar
  polaznica edukacije Happiness Koncept
 • One of the best things in work environment is that you are surrounded with people who can immediately understand your words and thoughts. I can say that Marina has a very good sensors to figure out the details and put them in the right place. Among all other things (great educator), she is always accurate, prompt and committed to her work with great sense of humour.

  Mario Golenko
 • Suradnja s Marinom je bila izuzetna na svim projektima. Ima odlične interpersonalne kompetencije: komunicira otvoreno, iskreno i s uvažavanjem, prihvaća prijedloge drugih, pažljivo sluša, kongruentna je u pružanju pozitivnog i konstruktivnog feedback-a. Odlična je u planiranju, organizaciji i provedbi aktivnosti. Ima čvrsto razvijenu radnu etiku, visoko razvijene i postavljene profesionalne vrijednosti što upotpunjava sa profesionalnom predanošću i vlastitom inicijativom.

  Andreja Bratinšćak
  mag.psih. Graditeljska škola Čakovec, Učenički dom
 • Svima je sve lagano kad gledaju na našu situaciju iz svojih cipela. Ali kad se nađeš u prilici da želiš nešto novo, drugačije, da dobiješ neki novi vjetar u leđa onda ti u takvim trenucima u životu ipak treba učitelj. Netko tko će razumjeti što želiš, netko tko će razumjeti tvoje strahove, dileme, izgovore… Tako se Marina pojavila i u mom životu, da mi bude na trenutak vođa, učitelj, terapeut. Radionica Stvori (osobni) brand je ispunila moja očekivanja, razbistrila mi pogled na to tko sam i koliko vrijedim bez obzira na sve i svakoga. Hvala joj od srca na tome i velika preporuka za neke nove klinceze. (Edukacija Stvori (osobni) brend)

  Ljiljana Perkov
  Vlasnica kozmetičkog salona Dora '98

Želite da za vas odradim edukaciju ili savjetovanje?

Mišljenja o mom radu

 • Svima je sve lagano kad gledaju na našu situaciju iz svojih cipela. Ali kad se nađeš u prilici da želiš nešto novo, drugačije, da dobiješ neki novi vjetar u leđa onda ti u takvim trenucima u životu ipak treba učitelj. Netko tko će razumjeti što želiš, netko tko će razumjeti tvoje strahove, dileme, izgovore… Tako se Marina pojavila i u mom životu, da mi bude na trenutak vođa, učitelj, terapeut. Radionica Stvori (osobni) brand je ispunila moja očekivanja, razbistrila mi pogled na to tko sam i koliko vrijedim bez obzira na sve i svakoga. Hvala joj od srca na tome i velika preporuka za neke nove klinceze. (Edukacija Stvori (osobni) brend)

  Ljiljana Perkov
  Vlasnica kozmetičkog salona Dora '98
 • Još jednom, i službeno, hvala! 
  Meni je rad s tobom kroz CH-Q metodu puno pomogao i sigurno je samo početak za mene osobno i profesionalno.
  Hvala na strpljenju i predanosti.
  Molim te, nastavi raditi to što  radiš jer svijetu nedostaje profesionalaca i entuzijasta kao što si ti.

  Mirjana G.
  polaznica CH-Q edukacije 2018.
 • Marinina predavanja i radionice na kojima sam sudjelovala bile su super korisne i poticajne! Svakom problemu i pitanju pristupa individulano s puno razumijevanja i kompetencije. Iskrene preporuke Marininih radionica svima koji su u bilo kakvoj poslovnoj dilemi, Marina će vas sigurno dobro usmjeriti.

  Jasna Lovrec
  Vino Lovrec
 • Sudjelovala sam na Marininim edukacijama prije 10 godina. Smatram da je svojim znanjem, pristupom, bezuvjetnom podrškom, prihvaćanjem različitosti i vještinama pomogla izgraditi grupu mladih ljudi koji su tražili sebe i svoje mjesto pod suncem. U meni je stvorila ljubav prema volonterskom radu, potaknula me na razmišljanje i pretvaranje svojih ambicija, želja i snova u realnost. Svojom je otvorenošću, iskustvom i savjetima pomogla usmjeriti me na životni put na kojem sam danas. Izuzetno otvorena, pristupačna, organizirana i predana svom poslu. Marinine su radionice uvijek bile kreativne, poučne, zabavne, poticale cijelu grupu na više i na bolje, jer je uvijek vjerovala da mi to možemo. Uvijek se s osmijehom na licu sjećam tog perioda života i izuzetno se veselim svakoj budućoj suradnji s njom. Hvala Ti za sve

  Nina Horvat
  sudionica edukacije za vršnjačke edukatore
 • Radionica mi je u velikoj mjeri pomogla osvjestiti vlastite vještine i kompetencije te ih na pravilan način verbalizirati.
  Pomogla mi je razumjeti što je krivo u mom pristupu (CVu i životopisu), izbjeći stereotipe te dati korisne sugestije na koji način ih sastaviti,  kako bi ‘drugoj strani’ prije svega bili originalni i drugačiji te svakako relevantni.
  Stručan i profesionalan pristup temi, u vrlo ugodnoj i opuštenoj atmosferi. Forma male grupe pokazala se idealnom za rad: 
  pruža dovoljno vremena za individualan pristup svakoj sudionici, a omogućuje korisnu međusobnu interakciju.
  Posebno me se dojmila Vaša izvrsna individualna analiza i priprema dokumentacije svake sudionice te korisne sugestije i preporuke.

  Mihaela Beneta Gavranović
  polaznica edukacije Business Transformation
 • Većina sudionika aktivno je sudjelovala postavljajući pitanja, a predavačica je stručno i na temelju vlastitog iskustva rada u udruzi davala vrlo konkretne odgovore. Na temelju reakcije sudionika i povratnih informacija koje smo dobili, predavanje procjenjujemo korisnim te smo zadovoljni sadržajem i načinom na koji je iznesen prisutnima. S obzirom na pozitivno iskustvo i nadalje smo otvoreni za ovakve i slične oblike suradnje.
  Predavanje “Udruge – prilike za samo/zapošljavanje” 4.11.2014. u Centru za informiranje i savjetovanje o karijeri Varaždin

  Jasenka Hutinski
  Predstojnica područnog ureda Varaždin, Hrvatski zavod za zapošljavanje
 • CH-Q metoda mi se sviđa jer se sastoji od jednostavnih vježbi koje postepeno dovode sudionika do saznanja o sebi, svojim kompetencijama i interesima. Sviđa mi se što je potpuno okrenuta sudioniku, bez gotovih savjeta trenera. Također, drago mi je da na kraju završava portfolijom, jer je to idealna prilika da se napravi reda u vlastitoj dokumentaciji, koliko god se to u početku čini kao zamoran i velik posao. Ova metoda je osvijestila meni samoj moje prednosti, jake strane i interese i pomogla u određivanju daljnjeg tijeka karijere. Dodatno, jako mi se sviđala atmosfera samih radionica, osjećala sam se opušteno i samopouzdano, prihvaćeno i sigurno. Hvala Vam na tom lijepom i vrijednom iskustvu!

  Ksenija Ondrašek
  sudionica CH-Q edukacije
 • Preporučam Marinu za mentoricu bilo da trebate obnoviti poslovanje, pokrenuti poslovanje ili promijeniti svoj stav o vlastitim sposobnostima i kompetencijama. Meni je ona došla kao neočekivana učiteljica ove godine i digla me natrag na noge. Veseli me svaka motivacijska poruka na njezinoj stranici i svaki njezin materijal za dodatno učenje jer me to gura prema naprijed čak i onda kad je najteže. Hvala Marina!

  Jasna Benčić
  sudionica grupne i individualne edukacije
 • Iako vec 30g imam iskustva u pohađanju brojnih konvencija, seminara, edukacija vezanih u sadašnjem poslu, dobro je over&over pronaći motivacije stjecati široki spektar znanja,veza jer to te drži da traješ i uživaš u onome što voliš. Došla sam preispitati svoju novu ideju i cilj te otišla nabildana s pozitivnom energijom i zeljom da se uhvatim u koštac. Hvala!

  Karmen Kovačević Jambor
  Vivona studio za ples i rekreaciju
 • Marina je pokazala veliki senzibilitet za problematiku, a i inicijativu za širenje informacija i djelovanje u cijeloj županiji. Pokazala je organiziranost i predanost radu, kompetentnost te visoku motiviranost za kvalitetno provođenje projekta. S kolegicom je postignuta izvrsna suradnja, vrlo je susretljiva i marljiva, poštivala je dogovore i rokove. Sve aktivnosti na projektu provedene su prema unaprijed zadanom planu i programu, bez odgoda i naknadnih promjena.

  Lidija Vinković
  Predstojnica podružnice Obiteljskog centra
 • Sudeći prema dosadašnjem iskustvu u radu s Marinom Kolar, mogu tvrditi da je osoba od povjerenja, izrazito sposona, marljiva i ukratko – suradnik čiji je doprinos svakom projektu i poslu od neizmjerne važnosti.

  Martina Šebrek
  Ravnateljica Doma za žrtve obiteljskog nasilja “Sigurna kuća”, 2012.
 • Tijekom naše suradnje s Marinom Kolar i kroz njene rezultate na lokalnom nivou, vidjeli smo kako postiže jednako dobre rezultate i u timskom i individualnom radu, ima odlično razvijene organizacijske vještine, fokusira se na postizanje ciljeva, ima razvijene liderske vještine i polaže puno truda u osnose u timu.

  Mr. sc. Vesna Haluga
  tadašnja pročelnica za gospodarstvo, promet i europske integracije u Međimurskoj županiji, danas generalna konzulica Republike Hrvatske u Pečuhu
 • Marina Kolar je kao trenerica vrlo profesionalna, a u isto vrijeme je i susretljiva, optimistična i vrlo kvalitetno pripremljena. Svakom se korisniku radionice individualno posvećuje s punom pažnjom i mnogo empatije. Daje vrlo kvalitetne povratne informacije o učinjenom te, kad je to potrebno, i korisne savjete. Marinu Kolar mogu preporučiti kao trenericu bilo kojem timu ili grupi.

  Tena Kovač
  mag. psych, Hrvatski zavod za zapošljavanje
 • Imam potrebu istaknuti jer se svaka organizacija/stranka prepoznaje po lideru pa tako i vaša, po Marini. Ne samo zaštitni znak organizacije već lider s kojim bi svatko poželio raditi. Bila sam suradnica za evaluaciju njihovog jednogodišnjeg rada, bilo je poučno iskustvo vidjeti kako izgleda timski rad, poštovanje prema svima i pored toga kako ostati lider.

  Ružica Mandić
  Koordinatorica Udruge žena Vukovar do 2016.
 • Moje iskustvo rada s Marinom Kolar bilo je vrlo pozitivno. Pokazala se kao osoba koja je uvijek spremna pomoći u rješavanju različitih problema i zadataka vezanih uz posao, te je kao mentorica na vrlo stručan način prenosila svoje znanje. Radeći s njom u svakom sam trenutku znala tko je za što zadužen. S njom je bilo ugodno raditi te je smatram vrlo kompetentnom poslovnom suradnicom.

  Ksenija Kocijan
  pripravnica u Udruzi Zora, 2015.
 • Volim primati tvoje poruke ujutro, pravo su osvježenje..
  Podsjećaju me i ohrabruju da da ostanem ustrajna u ostvarenju svojih ciljeva..
  Za sada uglavnom uspijevam 🙂
  Veselim se svakoj tvojoj poruci i idućim radionicama..
  Ono što sam naučila na prošloj radionici primjenjivo je u praksi, a to je važno.. 

  Helena Đ.
  polaznica edukacije "Postavi i ostvari svoj cilj"
 • Trenerica (Marina) je bila veoma pozitivna, govorila je iz iskustva, veoma entuzijastično te je tu pozitivnu energiju prenijela na sve prisutne. Njezino izlaganje i demonstracija pomogle su mi u budućem radu, posebno znanje i iskustvo koje je prenijela.

  Dalibor Kuhta
  predsjednik udruge za autizam Pogled
 • Kontakt je bila Marina Kolar, koja je ostavila odličan dojam na radionici koju smo organzirali za pomoć nezaposlenim ženama Varaždinske županije.

  Marin Šipek
  Razvojna agencija Sjever-Dan
 • Marina je besprijekorno realizirala sve stavke programa, te se pojačano angažirala kroz dodatne aktivnosti koje je uvrstila u osnovni program.

  Branko Sušec
  Ravnatelj Osnovne škole Orehovica, 2011.
 • Sudjelovanjem na Marininim edukacijama bilo je jako poučno, zabavno i inspirativno. Svaki trening nam je otvarao um i stvarao bolju povezanost među kolegama. Marina je uspješna, stručna, pouzdana voditeljica, i uvijek je spremna pružiti pomoć i podršku svojim kolegama. Uvijek stvara izvrsno ozračje, dobru atmosferu i jako sam ponosna i sretna što sam ju upoznala kao poslovnu kolegicu i prijateljicu.

  Sanja Hadela
  Sudionica edukacije za voditelje Klubova za zapošljavanje
 • Marina je stručna, a istovremeno tako topla, pozitivna, domaća, prijateljska.

  Monika Hudin
  Sudionica edukacije Happiness koncept
 • Hvala Marina za jučerašnju Konektaonicu i puno korisnih, konkretnih, direktnih i primjenjivih informacija koje sam tamo dobila. Svakako ću doći po još na neku od idućih edukacija. Definitivno preporučujem svim poduzetnicima, bez obzira s čim se bave da posjete Tvoje edukacije jer će sigurno i njima biti od koristi!

  Melita Kukec
  poduzetnica/dizajnerica, Kookabee dizajn, Varaždin
 • Marina je profesionalna i srdačna osoba. U potpunosti se posveti klijentu, pruža vrijedne informacije te snažno motivira. Sve preporuke, hvala Marina.

  Mirjana Vrdoljak
  fitoaromaterapeutkinja, Split
 • Potaknuli ste me da svoje potencijale stavim u funkciju i otvorim novo poglavlje u svom životu.

  Tanja Horvat
  poduzetnica
 • Very insightful and helpful information for your company.

  Nikola Medved
  Mu-Dra, obrt za turizam i usluge, sudionik Poduzetničke konektaonice
 • Vaš osobni angažman velika je potpora naporima koje ulažemo kako nismo što bolje predstavili našu Županiju i pridonjeli njenom napretku u svim segmentima te kako bismo što kvalitetnije obilježili Europsku godinu volontiranja.

  Ivan Perhoč
  župan Međimurske županije, 2011.
 • Marina je stručna, a istovremeno tako topla, pozitivna, domaća, prijateljska.

  Monika Hudin
  sudionica edukacije
 • Marina je draga, pozitivna osoba, koja točno zna na kojem području vam treba pomoć. Bilo da se radi o privatnom ili poslovnom polju. Edukacije koje održava daju svakom sudioniku vjetar u leđa. Pomogla mi je individualnim savjetovanjem dati smjernice koje su mi poboljšale poslovni rast.😊
  Hvala na edukaciji “ubrzaj svoj uspjeh” koja mi je još više dala motivaciju i hrabrost.
  Marinu Kolar Konekta svakako preporučam <3

  Nikolina Makovec
  Vlasnica Beauty centar Relax
 • Konacno sam uspjela doci na edukaciju i odusevljena sam. Dosla sam doma zadovoljna, jer sam kvalitetno provela svoje vrijeme (kojeg malo imam), na pitanje drugih da li se isplatilo – Definitno!!!! Edukacija “Ubrzaj svoj uspjeh” preporucam svima!!! I veselim se iducima

  Lea Rebrović
  poduzetnica
 • Hvala Marina na odličnoj radionici “Ubrzaj svoj uspjeh”…. odlična edukacija, odlična atmosfera, Marina je vrlo profesionalna a opet jednostavna i pristupačna.
  Na edukaciji sam dobila ono što sam i htjela, konkretne korake primjene nekih alata u praksi i motivaciju.
  Svakako bih preporučila Marinine edukacije, bilo da ste poduzetnik ili krecete u poduzetništvo kao odličan način motivacije ali i kao alat osvještavanja.
  Hvala Marina!

  Sanja Tot
  NISHA & HOBBY Hižica
 • Jedna od najboljih novogodišnjih odluka ja Marinina radionica ” Ubrzaj svoj uspjeh”. Marina je profesionalna, zanimljiva, jednostavna edukatorica. Želite li raditi na svom profesionalnom razvoju ili ste zapeli na putu ne čekajte već poduzmite prvi korak. Javite se Marini!

  Marija Murk
  Modina nakit
 • Nakon višegodišnjih edukacija i usavršavanja koje sam do sada polazila moram priznati da je Marina Kolar I edukacija Stvori svoj brend nadmašila sve, najbolje uložen novac do sada.
  Edukciju koji mogu razumjeti koji su tek na početku ostvarivanju ideja i oni koji su već na tom putu.
  Marina je izvrsna predavačica, ogromno živo znanje, profesionalna, iznimno srdačna, prirodna, vedra, pozitivna.
  Nije problem iz Zagreba “potegnuti “do Čakovca zbog kvalitetne edukacije.
  Hvala Marina 🙂

  Mejrema Aganović
  poduzetnica, Odonata eko proizvodi za čišćenje
 • Marinu sam upoznala na Konektaonici u Varaždinu na kojoj me oduševila svojim znanjem i pristupom pa sam odlučila doći na njen seminar “Stvori svoj brand”. Seminar je nadišao moja očekivanja u svim aspektima. Bila sam polaznik mnogo radionica i seminara, a Marininu bih zaista stavila kao najbolju. Njezina organizacija i pristup su inovativni i iznimno kvalitetni te daju polazniku puno korisnih informacija i savjeta kako da ostvare svoje poslovne uspjehe. Seminar od 7 sati je preletio u trenu s punom koncentracijom svih sudionika koji su pozorno pratili i aktivno sudjelovali cijelo vrijeme. Hvala Marini na izvrsnoj edukaciji i osobnom pristupu

  Jasna Škiljan
  Vila Sunčica
 • Prvi put sam bila na radionici od Marine Kolar “Stvori svoj brand” i jako sam zadovoljna s cijelim konceptom radionice. Dobila sam i više od očekivanog, puno savjeta za vlastitu promociju i veliku podršku za moj daljnji poduzetnički put. Velika preporuka i hvala još jednom za sve. Sigurno se vidimo još. ❤❤❤

  Martina Biskupović
  poduzetnica, Studio za ljepotu Magic of Life
 • Sve svoje zadatke obavlja nadasve predano i odgovorno, što se vidi po njenim sve odgovornijim funkcijama u kojima se angažirala tijekom vremena. Radi s entuzijazmom, kreativna je i puna ideja, organizirana, poštuje rokove te je samostalna.

  Milana Gašparović
  Koordinatorica Grupe Amnesty International Hrvatske, 2009.
 • Marina Kolar je izuzetno profesionalna, stručna i srdačna tako da je definitivno preporučujem.
  Ukoliko započinjete neki biznis, uz Marinine savjete imate bolji niski start! Koji god problem da imate ona će vam svojim iskustvom ponuditi najbolje rješenje.
  Svaki puta kada slušam Marinu saznam neku informaciju koja mi otvara nove vidike!

  Ljiljana Posavec
  coach
 • Marinina edukacija o brendiranju na kojoj sam sudjelovala bila je totalni vjetar u leđa za mene. Nakon podužeg izbivanja iz svog frizerskog salona zbog majčinskih obaveza malo sam se “pogubila” u poslovnome svijetu. Nakon edukacije STVORI (OSOBNI) BREND opet sam nanovo prepoznala svoje kvalitete i s ponosom mogu govoriti i pisati o njima. Marina me nakon edukacije i dalje prati i nesebično dijeli savjete. Velika mi je čast biti njezina učenica. Hvala ti draga Marina na tome

  Željka Posavec
  vlasnica frizerskog salona Artico
 • Sudjelovala sam na njenoj edukaciji koja je bila jako poučna, zanimljiva i koja mi je pokazala stvari na koje nisam ni obraćala pažnju prije , a koje su bitne za poslovanje. I nakon edukacije Marina me i dalje prati u poslovanju, daje savjete, motivira me. Hvala draga Marina veselim se svakoj novoj suradnji i dalje ❤

  Ivana Pozvek
  vlasnica brenda ARM dizajn
 • Marina je uskočila kad je zapelo u odosu s poslodavcem❤️Vrlo precizna sa savjetima, konkretna i naravno od velike pomoći. Hvala

  Janja Varga
  individualno savjetovanje
 • Marinina predavanja i radionice na kojima sam sudjelovala bile su super korisne i poticajne! Svakom problemu i pitanju pristupa individulano s puno razumijevanja i kompetencije. Iskrene preporuke Marininih radionica svima koji su u bilo kakvoj poslovnoj dilemi, Marina će vas sigurno dobro usmjeriti.

  Jasna Lovrec
  Vino Lovrec
 • Radionica kod Marine dala mi je pregršt ideja , motivaciju i potvrdu da sam na pravom putu. Kod nje je svatko dobro došao,💖 jako je dobar analitičar, jasno može prepoznati nečiju viziju i dati savjet. Jednostavna je i na takav način uspijeva objasniti i usmjeriti svakog. Puno hvala Marina!

  Mirjana Miklić
  LesArt
 • Iako vec 30g imam iskustva u pohađanju brojnih Konvencija,seminara,edukacija vezanih u sadašnjem poslu, dobro je over&over pronaći motivacije stjecati široki spektar znanja,veza jer to te drži da traješ i uživaš u onome što voliš.Došla sam preispitati svoju novu ideju i cilj te otišla nabildana s pozitivnom energijom i zeljom da se uhvatim u koštac.Hvala!

  Karmen Kovačević Jambor
  vlasnica, Studio Vivona Čakovec
 • Sudjelovala sam na jučerašnjoj konferenciji Novo lice (ženskog) poduzetništva, koju je organizirala Marina. Fantastična organizacija, toliko pozitivnih misli, inspirativnih priča, energije i motivacije i odlični govornici. Naprosto savršeno. Marina odiše svojom jednostavnošću, otvorenošću i toplinom, te ima individualni pristup svakoj osobi. Definitivno sve preporuke <3

  Martina Janković
  sudionica konferencije
 • Zanimljivo i entuzijastično. Svakako preporučujem ženama prije svega. Marina je osoba s kojom stvarno želim surađivati.

  Emilija Stručić
  Tehnološki park Varaždin
 • Zašto Marina? Zato jer je autentična i dijeli znanje i dobre vibracije 😊. Hvala na inspirativnom predavanju!

  Sanja Ježić
  CISOK Varaždin
 • Marinino veliko znanje, posvećenost i srdačnost su nešto što će dobro doći kako poduzetniku početniku tako i nekome kome je potreban sviježi kick u postojećem poslu.

  Nikolina Želežnjak
  vlasnica, Aromaterapija Scentic
 • Preporuke od 💞. Topla, prijateljska, inspirativna, a tako bliska svakom pojedinom polazniku. Bravo,bravo… Bez puno filozofije… To morate vidjeti i dozivjeti.

  Željka Štampar Zamuda
  sudionica edukacija
 • Polaznik sam bio Poduzetničke konektaonice. U par točaka jasno je i koncizno dan obrazac predstavljanja (vas osobno, obrta ili firme) koji se može iskoristiti u brojnim situacijama kada je u dvije-tri rečenice potrebno predstaviti sebe – u što kraćoj formi reći što više i reći ono po čemu će vas pamtiti.

  Ivan Goran Žunar
  poduzetnik
 • Znanje, iskustvo, ljubaznost i pristuapčnost su odlike kojima opisujem ovu uspješnu mladu damu koja je organiziala predivnu konferenciju “Novo lice (ženskog) poduzetništva”. Ugostila je istinski prave osobe da s nama podijele svoje životno-poslovne priče. Divno sam se provela slušajući i upijajući nove informacije gdje sam u djelovima izlaganja prepoznala sebe i svoju situaciju.
  Ekipa cateringa restorana Fortuna nas je sve počastila svojim izvrsnim delicijama.
  Zanimljivi selfie kutak bio je pravo osvježenje i odličan podizač samopouzdanja.
  Nije izostalo ni uzbuđenja kod podijele tombolskih vrijednih nagrada. Hvala sponzorima!
  Veliko hvala Marini i Konekti na ovoj prilici. Smatram da bi trebalo bi biti više ovakvih okupljanja, pogotovo za ciljne skupine poput žene i samozapošljavanje.
  Ovakva edukativna i stimulativna konferencijska okupljanja bi trebale biti češća u našoj regiji. U svijetu je to uobičajena praksa.
  Zapne li Vam u poslu … svakako preporučam Marinu i Konektu za pravi savjet.

  Vlatka Lončarić
  sudionica konferencije
 • Preporuke za Marinina savjetovanja (predavanja) svima koji ne znaju ili misle da ne znaju što bi radili u životu. Ili trebaju samo vjetar u leđa. Hvala na nesebičnom dijeljenju!

  Jasminka Lisjak
  EKO borovnice Lisjak
 • Prolazak kroz proces CHQ-a me definitivno dugoročno ojačao u smislu da mi je dao opipljivi i svakodnevno dostupan alat – protfolio u koji ću uvijek moći zaviriti kad ću imati potrebu osnažiti se ili trenutno ‘izbildati’ samopouzdanje. Osim dubokog i detaljnog introspektivnog pogleda prema unutra, benefit je što i sam proces nudi da vas pogledaju i prokomentiraju drugi, izvana. Teško da bismo ikada svojevoljno doveli u takvu ulogu, no saznanja do kojih se dođe su zbilja hvalevrijedna. Sama edukacija je dinamična, zanimljiva, a finalizacija zahtjevna i detaljna, no ovo je jedinstvena prilika da se izradi vlastiti porfolio koji je zbilja konkretan produkt CHQ-a koji nam dugoročno može itekako koristiti, kako na osobnom, tako i profesionalnom planu.

  Iva Janežić
  sudionica CH-Q edukacije
 • hvala Vam na predivnoj radionici koju ste održali. Upravo je sudjelovanje u jednoj od Vaših radionica i bio jedan od koraka u postizanju mog cilja, a sad mogu reći i da je dobro postavljen. Motivacija i pozitivna energija koju sam dobila uistinu su bili nadahnjujući i inspirativni te Vam na tome od srca hvala. 

  Ivana Tušek
  sudionica edukacije
 • CH-Q edukacija bila je jedno nevjerojatno i prekrasno iskustvo za mene, ali ovo je tek početak mojeg putovanja. Hvala ti što si dio mojeg puta i što si mi pomogla da si potvrdim da je moj život u mojim rukama i da na njegovo oblikovanje utječem jedino ja. Hvala ti što si me ohrabrila da bez zadrške i s ponosom promoviram sebe, ističem svoje vrline i kompetencije te što si me ponukala da intenzivnije radim na svojim, ne manama, već razvojni osobinama, što si me naučila planirati realne korake za moj daljnji profesionalni i osobni razvoj i što si mi dala vjetar u leđa da izađem iz svoje zone komfora.

  M.S. - O
  sudionica edukacije po CH-Q metodi, 2019.
 • Marina Kolar, uspješna edukatorica, mentorica, profesionalna savjetnica, žena sa stavom. Moglo bi se još puno toga napisati o toj divnoj ženi. Mene je osvojila svojim strategijama i kompetencijama već na prvom predavanju. Vidimo se opet… Razvijamo biznis dalje.

  Marta Andročec
  MN Nakit, sudionica Poduzetničke konektaonice

Želite da za vas odradim edukaciju ili savjetovanje?

EDUKACIJE

SAVJETOVANJA

ONLINE AKADEMIJA