Nagrade, priznanja, certifikati

Visokomotivirana sam stručnjakinja za razvoj osobnih i profesionalnih potencijala pojedinaca i tvrtki.

Evo koje sam nagrade i priznanja dobila (kao i organizacije koje sam vodila) edukacije i certifikati.

Osim što provodim edukacije za druge, i sama sam do sada prošla preko uistinu mnogo edukacija (radionice, tečajevi, predavanja) na kojima unapređujem svoj rad. Više ih niti ne brojim. Cjeloživotno obrazovanje smatram iznimno bitnim, posebice jer živimo u vremenu u kojem se promjene u poslovanju dešavaju iz dana u dan.

Utrošeno vrijeme, sredstva i trud koji ulažemo u unapređenje sebe i svog rada smatram najboljim ulaganjem.

Teško je reći koje iskustvo mi je bilo najvrijednije, no ponosna sam trenerica (jedna od samo dvije u RH)  Swiss career qualification programa (CH-Q metode), međunarodno priznatog certifikacijskog programa upravljanja karijerom i kompetencijama. Nizozemska CH-Q foundacija mi je dodjelila mi je licencu NL-CHQ03-1114 pod kojom i radim.

Za svoj rad i rezultate dobila sam nagrade i priznanja.

Certifikate i potvrde nekih od edukacija koje sam pohađala nađite u galeriji ispod teksta.

Nagrade i priznanja

Najznačajnija priznanja i nagrade koje bih željela izdvojiti su:

Priznanje za promicanje mirotvorstva, nenasilja i ljudskih prava u lokalnoj zajednici Krunoslav Sukić, dodijelio Centar za mir, nenasilje i ljudska prava iz Osijeka, 2012.

Godišnja nagrada Najvolonteri udruge Zora,  “Najvolonterka 2017. godine”, Udruga Zora, 2017.

Najznačajnije nagrade i priznanja dodijeljene organizacijama koje sam vodila

Državna nagrada za volontiranje, najviše priznanje koje Republika Hrvatska dodjeljuje jednom godišnje za volontiranje, doprinos razvoju volonterstva i razvoj volonterskih aktivnosti – dodijeljena Udruzi Zora i njenom volonterskom programu kojeg sam kreirala, 2011.

Povelja Međimurske županije, dodijelila Međimurska županija udruzi Zora, 2013.

“S radošću Vam upućujem čestitke jer ste ovogodišnja dobitnica Priznanja „Krunoslav Sukić“ za promicanje mirotvorstva, nenasilja i ljudskih prava u lokalnoj zajednici. Ovo Priznanje je izraz zahvalnosti za Vaš već desetogodišnji rad, promišljanje i učenje koji su rezultirali Vašom zaokruženom životnom filozofijom koju uspijevate ostvarivati u vlastitoj zajednici. Primjer ste kako jedna osoba može pokrenuti pozitivne društvene promjene („lavinu“) a kako je ispunjen život osobe koja se zalaže se za najslabije u svojoj zajednici (za romsku manjinu, žene žrtve nasilja, socijalno isključene). Vaš rad i postignuća postaju, zapravo, Vaša biografija, ali i biografijom Vaše zajednice.” 2012.

 

Katarina Kruhonja  Odbor za dodjelu Nagrade i priznanja "Krunoslav Sukić
Dokazi o uspješnom završavanju nekih od edukacija

POTVRDE I CERTIFIKATI