E-KNJIGA: Recenzije i osvrti – kako ih zatražiti, dobiti i koristiti u svrhu pozicioniranja i povećanja prodaje?

Želiš povećati prodaju i bolje se pozicionirati? 

U tome ti mogu pomoći kvalitetne recenzije za tvoj rad, proizvod ili uslugu.

Imaš li ih dovoljno ili ih još uvijek ne tražiš jer ti je neugodno?

Ne znaš što napisati, za koju platformu ih tražiti ili što s njima, pa taj zadatak stalno odgađaš?

 

Što kad bi ti rekla da više nikad ne moraš muku mučiti s tim što napisati, kako tražiti recenziju, kako podsjetiti klijenta, kako adekvatno odgovoriti, kako reagirati na lošu ili lažnu recenziju?

Znam koliko mojih klijenata muku muči s recenzijama, zbog čega sam i kreirala rješenje za sve vas: e-knjigu “Recenzije i osvrti: Kako ih zatražiti, dobiti i koristiti u svrhu pozicioniranja i povećanja prodaje” na čak 72 stranice koja nudi gotove scenarije pomoću kojih ćeš samopouzdano, bez nelagode i odgađanja odmah moći tražiti (i dobivati) kvalitetne recenzije.

Naučit ćeš kako ih pretvoriti u najbolji alat za povećanje povjerenja, poboljšanje pozicioniranja i stvoriti sustav koji može raditi za tebe dok spavaš.

Odmah, uz puno primjera i bez učenja na vlastitim greškama.

Kao i mnoge moje klijentice koje su pročitale i koriste ovu e-knjigu i scenarije, već za nekoliko dana i ti možeš imati kvalitetne recenzije koje će za tvoju prodaju raditi čudesa.

Kroz ovu e-knjigu, radne listiće i gotove scenarije na čak 72 stranice pomoći ću vam da korak po korak stvorite efikasan sustav prikupljanja recenzija, da dobijete prve recenzije kao i da dobijete kvalitetne recenzije koje će za vašu prodaju raditi čudesa.

NARUČI SVOJ PRIMJERAK KNJIGE SADA I KRENI

Odličan vodič koji opisuje sve moguće situacije i daje odmah primjenjiva rješenja.
Sada je i mojim klijenticama puno lakše napisati recenziju jer samo odgovaraju na konkretna pitanja i ne trebaju razbijati glavu o tome što da napišu, od kud da počnu i kako da sastave nešto smisleno (jer upravo zbog navedenog su prije neke odustale ili odgađale pisanje recenzije).

Suazana Kolarić hipno i aromaterapeut
Suzana Kolarić, Hipno&aromaterapeut
Amigdala

„Nakon čitanja e-knjige „Recenzije i osvrti“ u samo sedam dana (za praktički dva-tri sata rada) moja tvrtka je dobila čak pet izvrsnih recenzija i nekoliko osvrta, što je bitno povećalo moj kredibilitet u očima postojećih i potencijalnih klijenata.“

Ana Bertić, stručnjakinja za razvoj turističkih destinacija i manifestacija
Time4Tales d.o.o.

Ova e-knjiga je savršen alat za tebe ako:

  • prodaješ svoj rad, proizvode ili usluge
  • želiš imati puno kvalitetnih recenzija koje će omogućiti potencijalnim kupcima da donesu odluku o kupnji
  • ne tražiš recenzije jer ne znaš kako ih točno zatražiti (ili ti je neugodno), pa taj zadatak stalno odgađaš
  • želiš naučiti kako dobivene recenzije iskoristiti kao najbolji alat za promociju, pozicioniranje i rast prodaje (koji radi za tebe dok ti spavaš)

    E knjiga “Recenzije i osvrti” nudi ti rješenje po principu „ključ u ruke“ – čekaju te već gotovi scenariji i radni listići koje odmah možeš koristiti (poput kako tražiti recenziju, kako podsjetiti klijenta, kako adekvatno odgovoriti, kako reagirati na lošu ili lažnu recenziju…)

    Stvori dugoročan sustav prikupljanja recenzija za svoj biznis koji će za tvoju prodaju raditi čudesa

    Samopouzdano, bez nelagode i odgađanja možeš odmah tražiti (i dobiti) kvalitetne recenzije (i prestati propuštati prodajne prilike).

Format: e-knjiga u pdf formatu, 72 stranice
Cijena e-knjige: 350 kuna
NARUČI SVOJ PRIMJERAK KNJIGE SADA I KRENI

Nakon što ispuniš narudžbenicu, na e-mail ćeš primiti ponudu, a nakon plaćanja na e-mail šaljem link za skidanje tvog primjerka pdf verziju e-knjige.

Platiš jednom, koristiš zauvijek za povećanje prodaje.

Zvuči odlično, zar ne?