SAVJETOVANJA KOJA MIJENJAJU ŽIVOT I POSLOVANJE.

Provodim vrhunsku edukaciju i individualna savjetovanja za ambiciozne pojedince i tvrtke koji žele uspjeh.

Želite izgraditi uspješan biznis?

Unaprijediti organizaciju, procedure i produktivnost?

Stvoriti snažan brend, veću vidljivost na tržištu i unaprijediti prodaju?

Usvojiti efikasne strategije poslovanja?

Ili pak tek želite svoju ideju pretvoriti u biznis od kojeg možete živjeti?

Dobrodošli. 

Moje ime je Marina Kolar i stručnjakinja sam za razvoj uspješnih, smislenih i profitabilnih biznisa, brendova i karijera. 

Ako u ovom trenutku nemate dovoljno vidljivosti, klijenata, vremena i profita – vrijeme je da nešto promijenite. 

Može se i drugačije. To vam mogu potvrditi na vlastitom primjeru, ali i na primjeru stotina klijenata s kojima sam radila.

Efikasne strategije za poboljšanje vidljivosti, prodaje i poboljšanje poslovanja, fokus na bitno, vraćena motivacija i komplicirane stvari objašnjene na jednostavan način, samo su neke od stvari koje dobivate u radu sa mnom.

Naučite raditi pametnije, a ne više.

 

Glavni programi savjetovanja koje za vas provodim su: 

 • Analiza (za pojedince, sastanak u trajanju od 90 minuta. Na sastanku (osobno ili online) radimo analizu situacije. Na temelju analize dobivate feedback/smjernice o konkretnim aktivnostima koje možete poduzeti.)
 • Individualno savjetovanje za pojedince i tvrtke
 • Pokreni pravi posao
 • Stvori svoj brend/customer experience
 • Izgradi uspješan biznis
 • Ostvari svoje osobne i profesionalne potencijale (CH-Q metoda)
 • Postavi i ostvari cilj
 • Ubrzaj svoj uspjeh
 • In-house savjetovanja za tvrtke u svrhu poboljšanja poslovanja, prodaje i odnosa.

Individualan rad moguće je provesti osobno i online.


Zbog čega individualno savjetovanje?

Za razliku od grupnih edukacija, na individualnom savjetovanju ili edukaciji posvećujem se samo vama i vašim potrebama.
Prije savjetovanja uz vaš input pripremit ću se kako bih vam ponudila najbolje strategije, a proces kreiram prema vašoj specifičnoj potrebi.
U pravilu, zbog takvog pristupa i potpore, imate mogućnost napredovati puno brže.

KLIJENTI/CE o mom radu

 • Marina mi je radila individualno savjetovanje u vezi osobnog brendiranja. Izuzetno profesionalna, stručna i ugodna usluga. Maksimalno savjetujem!

  Zoran Salopek
  poduzetnik i autor knjige "Neboder života" (Planetopija 2019.)
 • U periodu kada više nisam znala kako organizirati tvrtku i srediti komunikacijske kanale koji su bili kaotični, a moje vrijeme na poslu je curilo na nepotrebne zadatke, odlučila sam kontaktirati Marinu. Rad s Marinom pomogao mi je da vratim fokus na ključne i bitne stvari u organizaciji tvrtke. Ukazala mi je kako doći na put u kojem sam i dalje dobar vođa, a i dalje tražim uspješne rezultate svojih kolega koji me cijene i poštuju još više.

  Petra Mesarić
  Direktorica SmartWay d.o.o., najperspektivnija poduzetnica 2018. godine, nagrada Women In Adria
 • Od svih osoba koje sam upoznala zadnjih 5 godina, bez imalo preuveličavanja mogu reći da je Marina Kolar najznačajnija. Predanost poslu, entuzijazam i podrška koju pruža svojim klijentima su nestvarni. Njeni savjeti su zlata vrijedni i neprocjenjiva su korist svim poduzetnicima koji traže učinkovite smjernice u poboljšanju svog poslovanja; bilo da ga žele postaviti na zdrave temelje, ispraviti učinjene pogreške ili učinkovitije upravljati resursima.

  dr.sc. Vesna Bosanac
  nutricionistkinja, autorica knjige "Prehrana mladih sportaša"
 • Na Marininoj radionici sam dobila više nego ikad na bilo kojoj drugoj i to uz opuštenu atmosferu punu podrške. Ja sam osoba koja teško izlazi iz svoje zone komfora, ali mi je bila pružena ruka, koja mi je pomogla prevazići strahove, pogledati svoju situaciju iz svježe perspektive, a uz to sam dobila i bezbroj savjeta i ideja kako poboljšati situaciju. Imala sam puno “aha” momenata i prvi put osjećam, da se stvarno mogu nositi se s izazovima svog posla. Ono, što sam odnijela od Marine, na slovenskom kažemo “neprecenljivo”. Više nego preporučujem svima, koji imaju slične probleme i dvojbe.

  Lidija Kreft
  prevoditeljica, Slovenija
 • S Marinom Kolar sam surađivala kao polaznica edukacije, individualnog savjetovanja te u sklopu projekta u kojem je educirala projektni tim. U svakoj od uloga je dala sve od sebe, a njena je posebnost ta što najkompliciranije termine prevodi na svima razumljiv jezik, te daje lako primjenjive alate koji brzo polučuju rezultate.

  Elizabeta Milanović Glavica
  ravnateljica Turističke zajednice područja Središnja Podravina
 • Marina mi je pomogla da jasno vidim svoj cilj i kako mogu bez problema raditi što volim.

  Maja Sabolić
  CEO, Sana pomoć mami i bebi.
 • Oduvijek sam željela pokrenuti svoj posao, spojiti svo znanje i svo obrazovanje koje sam dosad stekla, ali uvijek je tu bila neka bojazan i mnogo neodgovorenih pitanja. Individualno savjetovanje „Pokreni pravi posao“ u Konekti razbistrilo je moje misli i uz sav strah koji je bio prisutan nekoliko godina. Odradile smo odlična individualna savjetovanja, gdje sam izbrusila svoje ideje i spojila ih u djelatnost koja obuhvaća sva moja znanja. Osvijestila sam svoje snage, prednosti, ali i nedostatke na kojima mogu poraditi i dobila vjetar u leđa koji mi je dao hrabrosti da kažem sebi, Jasmina ti to možeš.

  Jasmina Hadela
  Vlasnica obrta za poboljšanje kvalitete života Life
 • Moja najbolja poslovna investicija je Marinina akademija “Izgradi uspješan biznis”, a rezultati njenih lekcija i savjeta su vidljivi odmah! Moj posao raste, ali sada na siguran i stabilan način, a Marina mi je uspjela vratiti entuzijazam i nadu u trenutku kad sam poželjela dići ruke od svega.

  Iva Brnčić
  Studio Positiva
 • Marina je profesionalna i srdačna osoba. U potpunosti se posveti klijentu, pruža vrijedne informacije te snažno motivira. Sve preporuke, hvala Marina.

  Mirjana Vrdoljak
  fitoaromaterapeutkinja, Split
 • Hvala Marina za jučerašnju Konektaonicu i puno korisnih, konkretnih, direktnih i primjenjivih informacija koje sam tamo dobila. Svakako ću doći po još na neku od idućih edukacija. Definitivno preporučujem svim poduzetnicima, bez obzira s čim se bave da posjete Tvoje edukacije jer će sigurno i njima biti od koristi!

  Melita Kukec
  poduzetnica/dizajnerica, Kookabee dizajn, Varaždin
 • When you finally decide to upgrade yourself and your business, Marina Kolar & Konekta have all answers and methods U will need

  Ivana Reić
  CEO, Design Office
 • Potaknuli ste me da svoje potencijale stavim u funkciju i otvorim novo poglavlje u svom životu.

  Tanja Horvat
  poduzetnica
 • Marina je stručna, a istovremeno tako topla, pozitivna, domaća, prijateljska.

  Monika Hudin
  sudionica edukacije
 • Molim te, nastavi raditi to što radiš jer svijetu nedostaje profesionalaca i entuzijasta kao što si ti.

  Mirjana Grbac
  sudionica CH-Q edukacije
 • Za mene koja imam jako puno ideja, solidno znanje i iskustvo, ali slab fokus, Marina i njen način rada su spas i vraćanje na ono što je važno za mene osobno, moju obitelj i moj posao.

  Sandra Begović
  poduzetnica, Gitazen

Zbog čega raditi sa mnom?

Unatrag 20 godina stvaram uspješne poslovne i osobne priče na različitim pozicijama – kao direktorica, voditeljica (EU) projekata (osmišljavanje, pisanje, provedba), voditeljica prodaje za područje Hrvatske, koordinatorica marketinških aktivnosti, trenerica, mentorica i poduzetnica.

U individualnom radu nudim vam najbolje strategije za vaš biznis – proizašle iz stvarnih situacija i “živog znanja”.

Provela sam na tisuće sati edukacija i savjetovanja za ambiciozne pojedince, mikro i srednje biznise, ustanove i organizacije.

Moji klijenti su nakon edukacija/savjetovanja vratili motivaciju, poboljšali organizaciju, odnose, definirali procedure i efikasne poslovne strategije, stvorili snažne brendove, postavili i ostvarili zacrtane ciljeve, povećali vidljivost i prodaju, a samim time i zadovoljstvo osobnim i poslovnim životom.

Sve izazove s kojima se susrećete, ja sam ih vjerojatno već prošla i riješila osobno ili sa svojim klijentima i mogu pomoći i vama da postignete željeni rezultat.

 

Stalna sam suradnica časopisa Poduzetnik, predavačica na Akademiji za poduzetništvo Pučkog otvorenog učilišta Varaždin, bila sam suradnica u emisiji za poduzetnike NOVA TV “Startaj Hrvatska”.

Pokretačica sam online Akademije “Izgradi uspješan biznis”, programa Poduzetničke konektaonice, organizatorica konferencije “Novo lice poduzetništva” i autorica podcasta o uspjehu “Od A do Žena”.

Certificirana sam edukatorica Swiss career Qualification programa za razvoj kompetencija i karijere (CH-Q metoda).


Fotografija: Davorin Mance za SmartWay d.o.o.

 

Kako dogovaramo individualni rad?

1. Ispunite informativni upitnik za individualno savjetovanje/edukaciju

2. Odgovorit ću vam s neobvezujućim konceptom kako vam mogu pomoći

3. Definiramo termin i ostale detalje.

4. Šaljem vam službenu ponudu. Plaćanje je avansno nakon čega krećem pripremati savjetovanje.

5. Održavamo savjetovanje/edukaciju.

Radeći sa mnom možete biti sigurni da s vama dijelim najefikasnije strategije za vaš biznis, da su vaši izazovi, podaci i strategije sa mnom sigurni kao i da rezultati neće izostati – ako i vi odradite svoj dio dogovorenog posla.

Ništa se ne dešava preko noći, no uz dobro definiran cilj, efikasnu strategiju i vašu akciju, sve je moguće.

Ja vam u tome mogu pomoći.

 

Trebate dokaz?

Pročitajte samo neke od stotina osvrta mojih klijenata na ovoj web stranici i vidjet ćete sve o načinu na koji radim i o rezultatima koje smo zajedno postigli.