Vrhunske grupne, individualne i in-house edukacije za razvoj osobnih i poslovnih potencijala.

EDUKACIJE KOJE MIJENJAJU ŽIVOT I POSLOVANJE.

Zaposli se, promijeni karijeru, nađi svoju profesionalnu i životnu svrhu. Postavi i ostvari svoj cilj. Pokreni pravi posao ili pak unaprijedi poslovanje postojećoj tvrtki. Ostvari svoje osobne i poslovne potencijale.

Za vas provodim edukacije i savjetovanja kako bi ostvarili svoje potencijale i postigli željeni uspjeh. 

 

Izaberite temu i prijavite se na neku od edukacija u najavi.

Ako želite da za vas, vaš tim ili tvrtku provedem in-house edukaciju prema vašim specifičnim potrebama, javite mi se za više detalja.

ŽELITE LI DA ZA VAS PROVEDEM GRUPNU EDUKACIJU - KONTAKTIRAJTE ME OVDJE

ŽELITE LI INDIVIDUALNU EDUKACIJU ILI SAVJETOVANJE - KONTAKTIRAJTE ME OVDJE

Promocija i samopromocija

STVORI SVOJ BRAND

Sve što vi jeste, kako se ponašate, kako radite, kako izgledate i u što vjerujete, vizuali i način komunikacije – sve je to vaš brand. Htjeli mi to ili ne, ljudi imaju mišljenje o nama i našem proizvodu/usluzi. Možda smo na njemu radili, možda nismo – možda smo njime zadovoljni, možda nismo, ali ono postoji. Vašu priču ne može nitko ispričati bez vas, a znate li i vi koja je uopće? Stvorite kostur svoje branding strategije. Vrijeme je da naučimo koja je naša vrijednost i naučimo time upravljati, kako bi zauvijek maknuli nelagodu i nepotrebnu skromnost na putu do uspjeha.  NOVI TERMIN 6.3.2020 (petak) “Stvori svoj brand” u Hotelu Castellum Čakovec. 

NOVA GRUPA 6.3. SAZNAJ VIŠE

Edukacija po CH-Q metodi (level 1)

Teorija uspjeha: ostvari svoje osobne i profesionalne potencijale

Ključ uspjeha zapravo je naša sposobnost da iz sebe izvučemo, prepoznamo i koristimo ono najbolje, sve naše osobne i profesionalne potencijale – u svim životnim i poslovnim okolnostima. Edukacijski intenziv po CH-Q metodi, švicarskom modelu upravljanja karijerom i kompetencijama kreće 18,19 i 25.4. 2020.
Bilo da ste nezaposleni, želite promijeniti karijeru, razmišljate o pokretanju vlastitog posla ili tek tražite svoju poslovnu i životnu svrhu jer sami ne znate gdje ste, kroz ovaj proces dobiti ćete bistru sliku kamo želite ići i plan kako ćete do svog cilja doći. 

NOVA GRUPA KREĆE 18.4.2020

 

Što kažu sudionici/ce edukacija?

Marinu sam upoznala na Konektaonici u Varaždinu na kojoj me oduševila svojim znanjem i pristupom pa sam odlučila doći na njen seminar “Stvori svoj brand”. Seminar je nadišao moja očekivanja u svim aspektima. Bila sam polaznik mnogo radionica i seminara, a Marininu bih zaista stavila kao najbolju. Njezina organizacija i pristup su inovativni i iznimno kvalitetni te daju polazniku puno korisnih informacija i savjeta kako da ostvare svoje poslovne uspjehe. Seminar od 7 sati je preletio u trenu s punom koncentracijom svih sudionika koji su pozorno pratili i aktivno sudjelovali cijelo vrijeme. Hvala Marini na izvrsnoj edukaciji i osobnom pristupu.”

Jasna Škiljan
poduzetnica (Vila Sunčica), sudionica edukacije "Stvori svoj brend" i Poduzetničke konektaonice

Edukacija po CH-Q metodi je, rekla bih, početak jednog dugotrajnog procesa i to procesa osvještavanja sebe i vlastitih snaga, sposobnosti, ali prije svega, vlastitih ograničavajućih obrazaca. Radeći sa Marinom, dobila sam strpljivog i predanog navijača na raspolaganju kad god to zatreba ali prije svega vrhunskog profesionalca sa velikim iskustvom koji vas zna usmjeriti da osvijestite svoje slabosti ali i jake strane. Meni je najviše dobrobiti donijelo baš to, shvatiti gdje samu sebe ograničavam i ne prepoznajem i naučiti prepoznati svoju vrijednost na tržištu rada. Prolazeći kroz ovaj proces shvatila sam što je to zaista odredilo moj profesionalni put i zašto baš želim i trebam nastaviti tim istim putem. Marinin nepresušan entuzijazam, iskustvo i predanost čine ovo iskustvo (nije uvijek bilo lako – svaki rad na sebi zahtjeva posvećenost) posebnim te ga toplo preporučam svakome tko još nije siguran što želi biti kad odraste ili sumnja da je to uopće moguće i otkriti.

Mirjana Grbac
sudionica edukacije po CH-Q metodi "Teorija uspjeha - ostvari svoje osobne i poslovne potencijale", Slatina
Edukacija & networking

25.2. Poduzetnička konektaonica u Čakovcu

Pridružite nam se na Poduzetničkoj konektaonici 25.2.2020. (utorak) od 18 do 20 sati u galeriji Scheier Čakovec. Očekuje vas edukacija “5 načina kojima možete povećati svoju vidljivost na tržištu” i poduzetnička konektaonica. 
Događaj organizira Marina Kolar (Konekta) i namijenjen je prvenstveno poduzetnicima, vlasnicima ili osobama na vodećim pozicijama tvrtki, obrta i drugih pravnih oblika svih djelatnosti s područja Međimurske i Varaždinske županije. Sudjelovanje je besplatno, a prijave su obavezne.

REZERVIRAJ SVOJE MJESTO NA VRIJEME

 

Svaka godina može biti bolja od prethodne, ako mi tako odlučimo, isplaniramo i na tome radimo. Ove blagdane pokloni si najbolji mogući poklon – odluku da će sljedeća godina biti najbolja, jer ćeš je ti takvom učiniti. 

Na ovoj edukaciji dijelim sa vama novu metodologiju za upravljanje ciljevima koja će vam omogućiti da UBRZANO ostvarite vama najbitnije vezano uz posao i zaradu, zdravlje, odnose i postignuća. Osigurajte svoje mjesto na vrijeme ili poklonite poklon-bon za sudjelovanje nekome pod bor. 

DETALJI I PRIJAVA

Edukacija za pojedince i grupe.

Pokreni pravi posao

Razmišljate o pokretanju vlastitog biznisa i želite biti svoj šef, no sami ne znate od kuda krenuti? Imate previše ili premalo ideja ili pak smatrate su nedovoljno dobre? Uključite se u edukaciju brušenja poduzetničkih ideja i pokrenite posao u kojem ćete ostvariti sve svoje osobne i profesionalne potencijale. Život ima više smisla dok radiš posao koji voliš i kada voliš posao koji radiš.   

 

TRENUTNO SAMO KAO INDIVIDUALNA EDUKACIJA

 

Edukacija za pojedince i grupe.

CH-Q edukacija

Vjerujem kako svaka osoba ima svoju životnu svrhu i da svi možemo naći (ili stvoriti) posao u kojem uživamo i radi kojeg ujutro doslovno iskačemo iz kreveta. CH-Q metoda (Swiss career qualification program) je međunarodno priznat certifikacijski program upravljanja karijerom i kompetencijama. Bilo da ste nezaposleni, želite promijeniti karijeru ili tek tražite svoju poslovnu i životnu svrhu, kroz ovaj proces dobiti ćete bistru sliku kamo želite ići i plan kako ćete do svog cilja doći.      

VIŠE & NOVA GRUPA

Feedback na edukaciju

Oduvijek sam željela pokrenuti svoj posao, spojiti svo znanje i svo obrazovanje koje sam dosad stekla, ali uvijek je tu bila neka bojazan i mnogo neodgovorenih pitanja. Individualno savjetovanje „Pokreni pravi posao“ u Konekti razbistrilo je moje misli i uz sav strah koji je bio prisutan nekoliko godina. Odradile smo odlična individualna savjetovanja, gdje sam izbrusila svoje ideje i spojila ih u djelatnost koja obuhvaća sva moja znanja. Osvijestila sam svoje snage, prednosti, ali i nedostatke na kojima mogu poraditi i dobila vjetar u leđa koji mi je dao hrabrosti da kažem sebi “Jasmina ti to možeš”.

Jasmina Hadela
Vlasnica obrta za poboljšanje kvalitete života Life

Neizmjerno vam hvala na pomoći i potpori ove godine, bez vas ne bi mogla. Upravo na intervjuu su me čekala pitanja na koja ste me vi pripremali kroz svoju edukaciju, došlo mi je kao naručeno. 🙂

Jasna Benčić
sudionica edukacije "Bussiness Transformation"
Edukacija za pojedince i grupe.

Business Transformation - Osvoji taj posao

Tražite novi ili bolji posao? Dosta vam je posla kojeg radite, loše plaće, šefa i radnih uvjeta? Vjerujete da zaslužujete bolje i da možete dati više?  Business Transformation edukacija dati će vam znanja o novom pogledu na radne natječaje i gdje ste do sada griješili, na selekciju, pisanje CV-a i motivacijskog pisma, te ponašanje na razgovorima kako bi bili konkurentniji na radnim natječajima. Dođite i naučite kako svojom prijavom poslodavca izuti iz cipela.

 

TRENUTNO SAMO KAO INDIVIDUALNA EDUKACIJA. VIŠE

Edukacija za pojedince i grupe.

Put do uspjeha: Postavi i ostvari cilj

Svaki put ista priča. Toliko postavljenih ciljeva, neostvarenih novogodišnjih odluka, propuštenih prilika… Mislili ste da ste ovaj put sve napravili kako treba, ali rezultata nema. Postavljanje ciljeva vaša je putovnica za uspjeh, no ako i ostale korake ne isplanirate dobro, do cilja vjerojatno nećete doći. Priključi se edukaciji, nauči ovaj proces i isplaniraj ciljeve i put do njih koji će te napokon odvesti tamo gdje želiš ići i zaslužuješ biti.

TRENUTNO SAMO KAO INDIVIDUALNA EDUKACIJA. VIŠE.

Feedback na edukaciju

U periodu kada više nisam znala kako organizirati tvrtku i srediti komunikacijske kanale koji su bili kaotični, a moje vrijeme na poslu je curilo na nepotrebne zadatke, odlučila sam kontaktirati Marinu. Rad s Marinom pomogao mi je da vratim fokus na ključne i bitne stvari u organizaciji tvrtke. Ukazala mi je kako doći na put u kojem sam i dalje dobar vođa, a i dalje tražim uspješne rezultate svojih kolega koji me cijene i poštuju još više.

Petra Mesarić
CEO SmartWay d.o.o., najperspektivnija poduzetnica 2018. godine, nagrada Women In Adria

Potaknuli ste me da svoje potencijale stavim u funkciju i otvorim novo poglavlje u svom životu.

Tanja Horvat
poduzetnica

Edukacije za timove, tvrtke i organizacije

Organizacijski razvoj, Timski rad i suradnja, Brendiranje, Customer Experience, Organizacija kampanja i akcija, Povećanje produktivnosti, Employer branding…

zatraži ponudu, bez obaveze

Kontaktirajte me.

Postavi pitanje, dogovori sastanak, savjetovanje ili sudjelovanje na edukaciji. Uz moju pomoć, stvorite priliku koju ste oduvijek čekali.
Neki od predstavnika/ca tvrtki, institucija i organizacija sa kojima sam radila

REFERENCE

Pročitaj mišljenja o mom radu
Facebook
Instagram
YouTube
LinkedIn