EDUKACIJE KOJE MIJENJAJU ŽIVOT I POSLOVANJE

Želite interaktivnu edukaciju uz koju ćete vi, vaša tvrtka i zaposlenici imati mogućnost stvoriti efikasne promjene i postići željeni uspjeh?

 

Sve što želite unaprijediti poput vidljivosti, odnosa, produktivnosti, organizacije ili prodaje – uz pravu podršku i efikasne strategije itekako je moguće postići. 

Unatrag 19 godina provela sam na tisuće sati uspješnih edukacija i savjetovanja za tvrtke, obrte, udruge, institucije, freelancere, ambiciozne pojedince kao i za različite projekte.

Svoje znanje gradila sam na stvarnom iskustvu i zbog toga vam danas mogu ponuditi efikasne strategije krojene upravo za vas, vaš biznis ili vaše zaposlenike.

Radeći sa mnom možete biti sigurni da s vama dijelim najefikasnije strategije za vaš biznis, da su vaši problemi, podaci i strategije sa mnom sigurni kao i da rezultati neće izostati – ako i vi odradite svoj dio dogovorenog posla.

Ako želite da za vas, vaš tim, tvrtku ili projekt provedem in-house edukaciju prema vašim specifičnim potrebama, javite se i poslat ću vam neobvezujući koncept.

Edukacije provodim osobno ili on-line, a teme možete pročitati niže u tekstu.

 

Od svih osoba koje sam upoznala zadnjih 5 godina, bez imalo preuveličavanja mogu reći da je Marina Kolar najznačajnija. Njeni savjeti su zlata vrijedni i neprocjenjiva su korist svim poduzetnicima koji traže učinkovite smjernice u poboljšanju svog poslovanja; bilo da ga žele postaviti na zdrave temelje, ispraviti učinjene pogreške ili učinkovitije upravljati resursima.

Vesna Bosanac, dr.sc.
Nutricionistkinja, autorica knjige "Prehrana mladih sportaša"

S Marinom Kolar sam surađivala kao polaznica edukacije, individualnog savjetovanja te u sklopu projekta u kojem je educirala projektni tim. Njena je posebnost ta što najkompliciranije termine prevodi na svima razumljiv jezik, te daje lako primjenjive alate koji brzo polučuju rezultate.

Elizabeta Milanović Glavica
Ravnateljica Turističke zajednice područja Središnja Podravina

Moja najbolja poslovna investicija je Marinina akademija “Izgradi uspješan biznis”, a rezultati njenih lekcija i savjeta su vidljivi odmah. Moj posao raste, ali sada na siguran i stabilan način, a Marina mi je uspjela vratiti entuzijazam i nadu u trenutku kad sam poželjela dići ruke od svega.

Iva Brnčić
Studio Positiva

ANALIZE BIZNISA I IN-HOUSE EDUKACIJE

STVORI SVOJ BREND

IZGRADI USPJEŠAN BIZNIS

OSTVARI SVOJE POTENCIJALE (CH-Q METODA)

UBRZAJ SVOJ USPJEH - POSTAVI I OSTVARI CILJ

ORGANIZACIJA I PRODUKTIVNOST

Zbog čega raditi sa mnom?

Unatrag 19 godina provela sam na tisuće sati edukacija i savjetovanja za ambiciozne pojedince, mikro i srednje biznise, ustanove, organizacije, zaposlenike tvrtki i pojedince. 

Radila sam kao direktorica, voditeljica (EU) projekata (osmišljavanje, pisanje, provedba), voditeljica prodaje za područje Hrvatske, koordinatorica marketinških aktivnosti, trenerica, mentorica.

Moji klijenti su nakon edukacija vratili motivaciju, poboljšali organizaciju, odnose, definirali procedure i efikasne poslovne strategije, stvorili snažne brendove, postavili i ostvarili zacrtane ciljeve, povećali vidljivost i prodaju, a samim time i zadovoljstvo osobnim i poslovnim životom.

Sve izazove s kojima se susrećete, ja sam ih vjerojatno već prošla i riješila osobno ili sa svojim klijentima i mogu pomoći i vama da postignete željeni rezultat.

Trebate dokaz?

Pročitajte samo neke od stotina osvrta mojih klijenata na ovoj web stranici i vidjet ćete sve o načinu na koji radim i o rezultatima koje smo zajedno postigli.

Naravno, za vaš uspjeh neće biti dovoljna samo moja edukacija, već i vaša primjena naučenog znanja.

Stalna sam suradnica časopisa Poduzetnik, predavačica na Poduzetničkoj akademiji Pučkog otvorenog učilišta Varaždin, bila sam suradnica u emisiji za poduzetnike NOVA TV “Startaj Hrvatska”.

Pokretačica sam online Akademije “Izgradi uspješan biznis”, programa Poduzetničke konektaonice, organizatorica konferencije “Novo lice poduzetništva” i autorica podcasta o uspjehu.

Certificirana sam edukatorica Swiss career Qualification programa za razvoj kompetencija i karijere (CH-Q metoda).

Trenutno otvorene pozive na grupne edukacije (ako ih ima) možete pronaći ovdje.

ŽELITE LI DA ZA VAS PROVEDEM GRUPNU EDUKACIJU - KONTAKTIRAJTE ME OVDJE

ŽELITE LI INDIVIDUALNU EDUKACIJU ILI SAVJETOVANJE - KONTAKTIRAJTE ME OVDJE

KLIJENTI/CE o mom radu

 • U periodu kada više nisam znala kako organizirati tvrtku i srediti komunikacijske kanale koji su bili kaotični, a moje vrijeme na poslu je curilo na nepotrebne zadatke, odlučila sam kontaktirati Marinu. Rad s Marinom pomogao mi je da vratim fokus na ključne i bitne stvari u organizaciji tvrtke. Ukazala mi je kako doći na put u kojem sam i dalje dobar vođa, a i dalje tražim uspješne rezultate svojih kolega koji me cijene i poštuju još više.

  Petra Mesarić
  Direktorica SmartWay d.o.o., najperspektivnija poduzetnica 2018. godine, nagrada Women In Adria
 • Iako sam, nakon 20-tak godina radnog iskustva, mislila da točno znam što i kako trebam, ispostavilo se da si još trebam posložiti neke ključne „lončiće“, jer sam poslovno krenula totalno u drugu branšu naspram one u kojoj sam do tada radila.
  Marinina neiscrpna pozitivna energija, njena predanost radu i posvećenost klijentima, sva njena neumorna objašnjavanja jednostavnim „jezikom“ i svo preneseno znanje, definitivno ne može nikog ostaviti ravnodušnim. Nakon višesatnog sjedenja s njom u istoj prostoriji, jednostavno moraš p(r)ogledati na stvari drugačije.
  Sretna sam i zahvalna što sam imala priliku upoznati Marinu jer mi je dala veliki vjetar u leđa i objasnila kako „plivati među morskim psima“ u moru konkurencije, te kako opstati i ostati u u svijetu vlastitog biznisa.
  Hvala ti, Marina, na svemu!

  Mirela Simon
  M Grafik Studio
 • Nakon što sam posjetila Marininu Konektaonicu počela sam redoviti pratiti njezin YouTube kanal. Zainteresirala sam se za više, te sam s Marinom dogovorila individualno savjetovanje za moj obrt (modni atelje). Mi koji se bavimo nekom kreativnom ili umjetničkom djelatnosti smo često slabiji u organizacijskim sposobnostima. Da bi uspješno poslovali, posebno ako radimo sami, dobra organizacija je ključna. Marina je u vrlo kratkom roku shvatila što točno treba mojem poslovanju i otvorila mi oči. U jednom danu napravila je za mene plan aktivnosti i korake koje je nužno poduzeti za daljnji rast i napredak, te je slika cijele moje trenutne ali i potencijalne buduće situacije puno jasnija. Definitivno preporučujem svakom tko je na svom poslovnom ali i osobnom putu dostigao moment u kojem je malo “zapeo” da se s punim povjerenjem obrati Marini. Vrlo je kompetentna, stručna, ima ogromno znanje, a uz to je vrlo srdačna i topla osoba u čijem se društvu osjećate vrlo ugodno. I sad se u punom zamahu sa svježom energijom i vizijom bacam u realizaciju novog plana, korak po korak! Hvala Marina!

  Melita Kukec
  poduzetnica/dizajnerica, Kookabee dizajn, Varaždin
 • Marina mi je radila individualno savjetovanje u vezi osobnog brendiranja. Izuzetno profesionalna, stručna i ugodna usluga. Maksimalno savjetujem!

  Zoran Salopek
  poduzetnik i autor knjige "Neboder života" (Planetopija 2019.)
 • Na Marininoj radionici sam dobila više nego ikad na bilo kojoj drugoj i to uz opuštenu atmosferu punu podrške. Ja sam osoba koja teško izlazi iz svoje zone komfora, ali mi je bila pružena ruka, koja mi je pomogla prevazići strahove, pogledati svoju situaciju iz svježe perspektive, a uz to sam dobila i bezbroj savjeta i ideja kako poboljšati situaciju. Imala sam puno “aha” momenata i prvi put osjećam, da se stvarno mogu nositi se s izazovima svog posla. Ono, što sam odnijela od Marine, na slovenskom kažemo “neprecenljivo”. Više nego preporučujem svima, koji imaju slične probleme i dvojbe.

  Lidija Kreft
  prevoditeljica, Slovenija
 • Marina je pravi virtuoz i profesionalac!
  Ugodna, konstruktivna i puna znanja. Daje vjetar u leđa i postaje pravi oslonac u daljnjem radu.
  Sigurna sam da smo tek na početku divne suradnje!

  Vlatka Zamuda
  Ponder Concept
 • Marina je pravo osvježenje na poduzetničkoj sceni. Njezina srčanost i pristupačnost veliki su vjetar u leđa i zaista velika motivacija za osvijestiti najbolje od sebe. Hvala Marina!

  Nina Novinić
  Destinova, Holiday Home Međimurski ceker
 • S Marinom je tako lako raditi. Zapravo ni ne shvaćaš da radiš, jer Marina upravlja svim skretnicama koje bi me inače izbacile iz kolosijeka, a onda naravno i fokus ode. Za mene koja imam jako puno ideja, solidno znanje i iskustvo, ali slab fokus, Marina i njen način rada su spas i vraćanje na ono što je važno za mene osobno, moju obitelj i moj posao. Veselim se budućem radu s tobom Marina i hvala ti na svemu.

  Sandra Begović
  GitaZen
 • Edukacije u Konekti su ispred svog vremena. Interaktivne su, podržavajuće i potiču na samorazvoj. Da je više takvih edukatora sigurna sam da bi došlo do revolucije u poučavanju. Prošla sam u Konekti i individualna savjetovanja i grupne edukacije, a
  ono što je sigurno, više nikad ne možete biti isti nakon tih susreta, imate potrebu rasti na svim razinama. Marina svoj posao radi predano, strastveno, a njena znanja i podrška
  u procesu pravi su blagoslov. Ona čini razliku i svatko tko želi poslovno i osobno napredovati ovdje će dobiti vrijedne i progresivne alate za kreiranje vlastite budućnosti.

  Suzana Kolarić
  Amigdala aromaterapija
 • Surađujem s Marinom više od 15-tak godina i samo mogu reći da su mi njene edukacije stvarno pomogle napraviti velike i pozitivne promjene u životu i pokrenuti se u smjeru u kojem sam htjela ići. Biovrt danas ne bi bio ono što jeste u javnosti bez Marininih odličnih ideja i usmjeravanja. Upravo zahvaljujući njoj pokrenula sam i završila sam brojne projekte, poput moje knjige “Vrtlarenje u skladu s prirodom”. Stoga ako trebate profesionalne edukacije i poslovne savjete koji će stvarno imati učinka da napravite korak u pravom smjeru za vas, Marina&Konekta je najbolji izbor za vas.

  Silvija Kolar-Fodor
  autorica knjige, edukatorica, nagrađivana edukatorica
 • Ako imaš ideju ali ne znaš od kud krenuti? Posao ti stagnira? Jednostavno ti treba netko stručan da te uputi što i kako dalje u poslu i životu? Odgovor na sva pitanja je Marina Kolar i Konekta.
  Zašto?
  Zato što je Marina veliki stručnjak u svom poslu s dugogodišnjim iskustvom u stvaranju karijera, biznisa i brendova. A još je veća duša od žene, empatična, puna razumijevanja, open minded, strpljiva, jednostavno divna osoba. S njenih edukacija odlazite sigurni što želite raditi i još sigurniji da to možete i postići!!
  Marina, hvala ti na svemu!

  Marijana Šakić
  obrt Sretno dijete
 • Marinina predavanja i radionice na kojima sam sudjelovala bile su super korisne i poticajne! Svakom problemu i pitanju pristupa individulano s puno razumijevanja i kompetencije. Iskrene preporuke Marininih radionica svima koji su u bilo kakvoj poslovnoj dilemi, Marina će vas sigurno dobro usmjeriti.

  Jasna Lovrec
  Vina Lovrec
 • Oduvijek sam željela pokrenuti svoj posao, spojiti svo znanje i svo obrazovanje koje sam dosad stekla, ali uvijek je tu bila neka bojazan i mnogo neodgovorenih pitanja. Individualno savjetovanje „Pokreni pravi posao“ u Konekti razbistrilo je moje misli i uz sav strah koji je bio prisutan nekoliko godina. Odradile smo odlična individualna savjetovanja, gdje sam izbrusila svoje ideje i spojila ih u djelatnost koja obuhvaća sva moja znanja. Osvijestila sam svoje snage, prednosti, ali i nedostatke na kojima mogu poraditi i dobila vjetar u leđa koji mi je dao hrabrosti da kažem sebi, Jasmina ti to možeš.

  Jasmina Hadela
  Centar za rani razvoj u djetinstvu
 • Marinu Kolar upoznala sam tijekom jedne velike prekretnice u svome životu, kada sam završila fakultetsko obrazovanje i krenula u prve poslovne avanture. Tada sam sudjelovala i na CH-Q edukaciji, gdje sam dobila jasne putokaze kojim smjerovima ići dalje poslovno.
  Marinu prije svega smatram izrazito iskrenom osobom i velikom motivatoricom, ali i dobrom osobom, koja u svakom trenutku prirodno iznosi prave riječi, baš one koje su vam u tom trenutku potrebne.

  Andreja Rambrot Malenica
  Pisalica digitalna agencija
 • Preporuke za Marinu, tko želi napredovati u poslu svakako posjetite neku od njenih edukacija

  Darko Mareš
  Darko Mareš Portret Studio
 • Marinino veliko znanje, posvećenost i srdačnost su nešto što će dobro doći kako poduzetniku početniku tako i nekome kome je potreban sviježi kick u postojećem poslu.
  Marina je netko tko će vas stvarno nadahnuti.

  Nikolina Želežnjak
  Aromaterapija Scentic
 • Marina mi je pomogla da jasno vidim svoj cilj i kako mogu bez problema raditi što volim.

  Maja Sabolić
  CEO, Sana pomoć mami i bebi.
 • Sudjelovala sam na nekoliko Marininih edukacija koje su mi uvijek bile poticaj da radim na sebi. Kad osoba voli svoj posao i radi ga sa strašću u vas unese dio te motivacije i volje. Marina je osoba koja tako radi svoj posao. Baš kao što ona kaže, ništa se ne dešava ako stojiš na mjestu i ne izlaziš iz svoje zone komfora. Ako se nađete na raskrsnici i potrebna vam je motivacija i putokaz, definitivno preporučam Konektu.

  Nataša Šparavec
  Fitness trenerica
 • Molim te, nastavi raditi to što radiš jer svijetu nedostaje profesionalaca i entuzijasta kao što si ti.

  Mirjana Grbac
  sudionica CH-Q edukacije
 • Potaknuli ste me da svoje potencijale stavim u funkciju i otvorim novo poglavlje u svom životu.

  Tanja Horvat
  poduzetnica
 • Najbolji odabir Marinine edukacije za napredak u poslovanju. Bila sam prisutna na nekoliko edukaciji kod drage Marine i urodilo plodom.

  Viktorija Herman
  Satisfied salon
 • Marina je profesionalna i srdačna osoba. U potpunosti se posveti klijentu, pruža vrijedne informacije te snažno motivira. Sve preporuke, hvala Marina.

  Mirjana Vrdoljak
  fitoaromaterapeutkinja, Split
 • Very insightful and helpful information for your company.

  Nikola Medved
  MU-DRA obrt
 • When you finally decide to upgrade yourself and your business, Marina Kolar & Konekta have all answers and methods U will need

  design office ivana reic logo
  Ivana Reić
  CEO, Design Office
 • Marina je stručna, a istovremeno tako topla, pozitivna, domaća, prijateljska.

  Monika Hudin
  sudionica edukacije

  [recaptcha]