EDUKACIJE KOJE MIJENJAJU ŽIVOT I POSLOVANJE.

Zaposli se, promijeni karijeru, nađi svoju profesionalnu i životnu svrhu. Postavi i ostvari svoj cilj. Pokreni pravi posao ili pak unaprijedi poslovanje postojećoj tvrtki. Ostvari svoje osobne i poslovne potencijale.
Edukacija za pojedince i grupe.

CH-Q edukacija

Vjerujem kako svaka osoba ima svoju životnu svrhu i da svi možemo naći (ili stvoriti) posao u kojem uživamo i radi kojeg ujutro doslovno iskačemo iz kreveta. CH-Q metoda (Swiss career qualification program) je međunarodno priznat certifikacijski program upravljanja karijerom i kompetencijama. Bilo da ste nezaposleni, želite promijeniti karijeru ili tek tražite svoju poslovnu i životnu svrhu, kroz ovaj proces dobiti ćete bistru sliku kamo želite ići i plan kako ćete do svog cilja doći.      

VIŠE & NOVA GRUPA

Grupna edukacija u Konekti

12.1. radionica «Učini 2019. svojom najuspješnijom godinom»

Svaka godina može biti bolja od prethodne, ako mi tako odlučimo, isplaniramo i na tome radimo. Ove blagdane pokloni si najbolji mogući poklon – odluku da će sljedeća godina biti najbolja, jer ćeš je ti takvom učiniti. Prva stanica prema tvom cilju: radionica 1.12.2019. «Učinite 2019. svojom najuspješnijom godinom» u Konekti. Osigurajte svoje mjesto na vrijeme ili poklonite poklon-bon za sudjelovanje nekome pod bor. 

DETALJI I PRIJAVA

Promocija i samopromocija

STVORI (OSOBNI) BRAND

Sve što vi jeste, kako se ponašate, kako radite, kako izgledate i u što vjerujete – sve je to vaš brand. Htjeli mi to ili ne, ljudi imaju mišljenje o nama i našem proizvodu/usluzi. Možda smo na njemu radili, možda nismo – možda smo njime zadovoljni, možda nismo, ali ono postoji. Vrijeme je da razbijemo mitove kako je (osobno) brandiranje samo za poslovne ljude ili za proizvode. Vrijeme je da naučimo koja je naša vrijednost i naučimo time upravljati, kako bi zauvijek maknuli nelagodu i nepotrebnu skromnost na putu do uspjeha.  Edukacija 12.2.2019. (sub) “Stvori (osobni) brand” u Konekti. 

OSIGURAJ MJESTO NA VRIJEME

Edukacija za pojedince i grupe.

Pokreni pravi posao

Razmišljate o pokretanju vlastitog biznisa i želite biti svoj šef, no sami ne znate od kuda krenuti? Imate previše ili premalo ideja ili pak smatrate su nedovoljno dobre? Uključite se u edukaciju brušenja poduzetničkih ideja i pokrenite posao u kojem ćete ostvariti sve svoje osobne i profesionalne potencijale. Život ima više smisla dok radiš posao koji voliš i kada voliš posao koji radiš.   

 

NOVA GRUPA U TRAVNJU 2019

 

Edukacija za grupe.

Happiness koncept - Stvori svoju sreću

Sreća je osjećaj koji nas obuzme kada znamo da nam je život dobar, no stvaranje sreće navika je koju sami moramo stvoriti. Dođi i nauči kako. Svi sudionici ove radionice dobivaju besplatno sudjelovanje u izazovu “Stvori svoju sreću u 21 dan.

 

DETALJI RADIONICE

Edukacija za pojedince i grupe.

Put do uspjeha: Postavi i ostvari cilj

Svaki put ista priča. Toliko postavljenih ciljeva, neostvarenih novogodišnjih odluka, propuštenih prilika… Mislili ste da ste ovaj put sve napravili kako treba, ali rezultata nema. Postavljanje ciljeva vaša je putovnica za uspjeh, no ako i ostale korake ne isplanirate dobro, do cilja vjerojatno nećete doći. Priključi se edukaciji, nauči ovaj proces i isplaniraj ciljeve i put do njih koji će te napokon odvesti tamo gdje želiš ići i zaslužuješ biti.

Nauči kako

Edukacija za pojedince i grupe.

Business Transformation - Osvoji taj posao

Tražite novi ili bolji posao? Dosta vam je posla kojeg radite, loše plaće, šefa i radnih uvjeta? Vjerujete da zaslužujete bolje i da možete dati više?  Business Transformation edukacija dati će vam znanja o novom pogledu na radne natječaje i gdje ste do sada griješili, na selekciju, pisanje CV-a i motivacijskog pisma, te ponašanje na razgovorima kako bi bili konkurentniji na radnim natječajima. Dođite i naučite kako svojom prijavom poslodavca izuti iz cipela.

DETALJI EDUKACIJE

Edukacije za timove, tvrtke i organizacije

Timski rad i suradnja, Komunikacijske vještine, Menadžment volontera, Organizacija kampanja i akcija, Aktivizam u zajednici, Prevencija govora mržnje, Prevencija nasilja u mladenačkim vezama, Obiteljsko nasilje, Ljudska prava, Edukacija vršnjačkih edukatora, Rad s mladima, Povećanje zapošljivosti, Osobno osnaživanje…

zatraži ponudu, bez obaveze

Kontaktirajte me.

Postavi pitanje, dogovori sastanak, savjetovanje ili sudjelovanje na edukaciji. Uz moju pomoć, stvorite priliku koju ste oduvijek čekali.
Neki od predstavnika/ca tvrtki, institucija i organizacija sa kojima sam radila

REFERENCE

Pročitaj mišljenja o mom radu