O meni

Pozdrav 🙂 Jesmo li se imale prilike upoznati?  

Da pogodim, otvorila si svoj biznis puna entuzijazma jer znaš da tvoje usluge i proizvodi vrijede, no po putu si shvatila da baš i ne voliš prodaju i da se ne znaš kako istaknuti na tržištu tamo gdje znaš da zaslužuješ biti. 

Iako voliš svoj posao i nije ti teško, čini ti se da previše radiš, a premalo zarađuješ i kako taj level-up tvog biznisa presporo dolazi…

Ako želiš stvoriti uspješan biznis u kojem ćeš imati dovoljno profita, vremena i zadovoljstva, ali u ovom trenutku ne znaš kako to ostvariti dovoljno brzo, jednostavno i efikasno – onda dobro da smo se “našle”, jer ti u tome itekako mogu pomoći 🙂 

Moje ime je Marina Kolar. 

Stručnjakinja sam za izgradnju uspješnih biznisa i brendova, zaljubljenica u život, putovanja, knjige i prodaju.

Moj moto je “Ako je do mene, ne može ne uspjeti.”

 

Više od 20 godina razvijam organizacije, biznise i provodim edukacije. Prije poduzetništva radila sam kao izvršna direktorica, voditeljica prodaje, edukatorica, pisala sam i provodila (EU) projekte, kreirala marketinške aktivnosti i kroz taj period stvorila najefikasnije poslovne i prodajne metode. Nisam imala veze, privilegije ni “head start”, ali sam imala viziju i uporno gradila priču u koju sam vjerovala.

Na svom putu koji je sadržavao puno učenja na vlastitim greškama, puno testiranja i jedan burnout, naučila sam da poduzetništvo ne mora biti borba i put na kojem ćemo se „ubiti” od posla i/ili odustati. Izgradnja uspješnog biznisa je zapravo puno jednostavnija nego što misliš.

Vjerujem da nisi pokrenula svoj biznis da bi radila više nego prije, zarađivala manje nego prije i stalno bila pod stresom, zar ne?

Kroz edukacije, savjetovanje i Akademiju “Izgradi uspješan biznis” naučit ću te kako pojednostaviti svoj biznis kako bi stvorila više profita, vremena i zadovoljstva.  Zbog toga si i pokrenula svoj biznis, zar ne? 

 

Prenošenje znanja o izgradnji uspješnih biznisa, uspješnoj prodaji i brendiranju moja je strast. Rezultat mojih edukacija i savjetovanja su samopouzdanije poduzetnice koje razumiju vrijednost svog rada, koje znaju kako skalirati svoj biznis, koje uspješno i s ponosom prodaju svoje usluge i proizvode svojim idealnim klijentima.

Osnivačica sam i voditeljica Akademije “Izgradi uspješan biznis” koju je do sad prošlo 7 generacija poduzetnica (i pokojeg poduzetnika).

Već 4 godine sam kolumnistica Časopisa Poduzetnik gdje s vama dijelim savjete o izgradnji uspješnog biznisa i brendiranju.

Sudjelovala sam kao gošća stručnjakinja za prodaju/brendiranje u prvoj sezoni (emisija 8) projekta “Startaj Hrvatska” NOVA TV.

Predajem brendiranje na nekoliko učilišta, pokretačica sam Podcasta o uspjehu, organizatorica poduzetničkih konferencija, poduzetničkih konektaonica, gošća predavačica na raznim konferencijama (Superprodavač), dobitnica Priznanja Krunoslav Sukić, 2012.

Da bi stvorila biznis kakav želiš i zaslužuješ nije dovoljno samo dobro raditi svoju djelatnost i čekati da te svijet (i kupci) primijete.

Znam da su nas učili da moramo vrijedno raditi, ne isticati se, čekati da kupci dođu nama, da je prodaja „ljigava“, no netko ovo mora reći naglas: ako imaš biznis i radiš na ovakav način, nikad nećeš postići ono zbog čega si svoj biznis i pokrenula.

Nije li vrijeme za tvoj level -up?

Ja garantiram da s tobom dijelim alate i strategije koje stvarno “rade”, a ako ti garantiraš sebi da ćeš dobivene strategije i “prečace” primijeniti – rezultati neće izostati.

 

 

Želiš da ti pomognem izgraditi tvoj uspješan biznis i brend?

1) Upiši se na moj tjedni newsletter ovdje i u sandučić ti odmah stiže i besplatna e-knjiga “Kako definirati adekvatnu cijenu”. 

2) Zaprati me na društvenim mrežama (FacebookLinkedinInstagram).

3) Odmah dostupne online edukacije za početnice i iskustve poduzetnice možeš naručiti ovdje (Teme: Napravi svoju detaljnu osobnu i poslovnu analizu i kreni u pravom smjeru, Od postavljenog cilja do poslovnih rezultata, Kako kreirati idealnog klijenta i povećati prodaju?, Recenzije i osvrti: kako ih zatražiti, dobiti i koristiti u svrhu pozivioniranja i povećanja prodaje.)

4) Grupni mentorski program, Akademija za poduzetnice “Izgradi uspješan biznis” (Broj sudionica je ograničen, upiši se u listu interesa.)

5) Individualno (online) savjetovanje 1:1 

6) Ako me želiš angažirati kao vanjsku suradnicu, predavačicu isl javi mi se ovdje.

Biznis u kojem uistinu imaš sve ono želiš nije “nemoguća misija”.

To ti mogu potvrditi i iz vlastitog iskustva. Predano sam stvarala svoj biznis u kojem imam sve – i vrijeme/slobodu i profit i zadovoljstvo.

Danas biram što ću i s kim ću raditi. Putujem polovicu godine. Ulažem u sebe, svoje zdravlje i znanje i beskrajno uživam pratiti svoje klijentice kako vrijedno stvaraju svoje rezultate.

Koristeći metodologiju koju dijelim s tobom u Akademiji stvorila sam svoj uspješan biznis i svoju poslovnu, životnu i financijsku slobodu, a sada je red za tvoj level-up.

Naučit ću te efikasne strategije prodaje i poslovanja kako bi s manje rada postizala bolje rezultate, radila sa svojim idealnim klijentima i kako bi napravila svoj level-up (osim ako se baš ne uživaš vrtjeti u krug kao hrčak u kolu). 

IZGRADI BIZNIS KOJI ĆE SLUŽITI TEBI, A NE DA TI SLUŽIŠ NJEMU.

Ako si spremna zasukati rukave da stvoriš svoju promjenu, ja ti u tome svakako mogu pomoći.

(Ako očekuješ promjenu, a nisi spremna zasukati rukave , badava ti i najbolja edukacija i najbolji mentor na svijetu. #samokažem )

Ako želiš da te mentoriram u Akademiji Izgradi uspješan biznis, klikni OVDJE. 

Ako želiš vidjeti kako ti još mogu pomoći da izgradiš svoj uspješan biznis i prodaju, klikni OVDJE.

KLIJENTI/CE o mom radu

 • Marina mi je promjenila u potpunosti pogled na posao kojim se bavim! Kao privatnica koja vodi salon za masažu bila sam uvjerena da je dovoljno da budem dobra u onome što radim (masaže) i sve ostalo će doć kao rezultat toga! Istina nije mogla biti dalje od toga, a samim time i moje nezadovoljstvo financijama i razvojem posla. Odlučila sam poduzeti nešto i upisati Marininu akademiju..
  I mogu slobodno reći da je to najbolja odluka koju sam mogla donijet! Uz Marinu sam naučila na koji način moram počet razmišljat kao poduzetnica, koje metode moram počet primjenjivat u svom radu da bi postigla rezultat koji priželjkujem, a na putu učenja konstatno je bila podrška i puna korisnih savjeta koji su pratili gradivo, ali i naše aktualne dileme i probleme. Svojim savjetima uštedjela mi je novce koje bi sigurno uložila u krive stvari i pomogla da ponovo pronađem entuzijazam i podignem svoj posao na viši nivo.
  Marinina eduacija je životna investicija, a Marina je izuzetno profesionalna i stručna, a opet jako draga i topla osoba za koju se vidi da voli to što radi.
  Preporuke od sveg srca.

  Iva Brnčić
  Studio Positiva
 • S Marinom Kolar sam surađivala kao polaznica edukacije, individualnog savjetovanja te u sklopu projekta u kojem je educirala projektni tim. U svakoj od uloga je dala sve od sebe, a njena je posebnost ta što najkompliciranije termine prevodi na svima razumljiv jezik, te daje lako primjenjive alate koji brzo polučuju rezultate. Vjerujem da nam je ovo tek početak konkretnije suradnje. Hvala na profesionalnosti i uvijek ugodnoj suradnji.

  Elizabeta Milanović Glavica
  ravnateljica Turističke zajednice "Središnja Podravina"
 • U periodu kada više nisam znala kako organizirati tvrtku i srediti komunikacijske kanale koji su bili kaotični, a moje vrijeme na poslu je curilo na nepotrebne zadatke, odlučila sam kontaktirati Marinu. Rad s Marinom pomogao mi je da vratim fokus na ključne i bitne stvari u organizaciji tvrtke. Ukazala mi je kako doći na put u kojem sam i dalje dobar vođa, a i dalje tražim uspješne rezultate svojih kolega koji me cijene i poštuju još više.

  Petra Mesarić
  Direktorica SmartWay d.o.o., najperspektivnija poduzetnica 2018. godine, nagrada Women In Adria
 • Iako sam, nakon 20-tak godina radnog iskustva, mislila da točno znam što i kako trebam, ispostavilo se da si još trebam posložiti neke ključne „lončiće“, jer sam poslovno krenula totalno u drugu branšu naspram one u kojoj sam do tada radila.
  Marinina neiscrpna pozitivna energija, njena predanost radu i posvećenost klijentima, sva njena neumorna objašnjavanja jednostavnim „jezikom“ i svo preneseno znanje, definitivno ne može nikog ostaviti ravnodušnim. Nakon višesatnog sjedenja s njom u istoj prostoriji, jednostavno moraš p(r)ogledati na stvari drugačije.
  Sretna sam i zahvalna što sam imala priliku upoznati Marinu jer mi je dala veliki vjetar u leđa i objasnila kako „plivati među morskim psima“ u moru konkurencije, te kako opstati i ostati u u svijetu vlastitog biznisa.
  Hvala ti, Marina, na svemu!

  Mirela Simon
  M Grafik Studio
 • Nakon što sam posjetila Marininu Konektaonicu počela sam redoviti pratiti njezin YouTube kanal. Zainteresirala sam se za više, te sam s Marinom dogovorila individualno savjetovanje za moj obrt (modni atelje). Mi koji se bavimo nekom kreativnom ili umjetničkom djelatnosti smo često slabiji u organizacijskim sposobnostima. Da bi uspješno poslovali, posebno ako radimo sami, dobra organizacija je ključna. Marina je u vrlo kratkom roku shvatila što točno treba mojem poslovanju i otvorila mi oči. U jednom danu napravila je za mene plan aktivnosti i korake koje je nužno poduzeti za daljnji rast i napredak, te je slika cijele moje trenutne ali i potencijalne buduće situacije puno jasnija. Definitivno preporučujem svakom tko je na svom poslovnom ali i osobnom putu dostigao moment u kojem je malo “zapeo” da se s punim povjerenjem obrati Marini. Vrlo je kompetentna, stručna, ima ogromno znanje, a uz to je vrlo srdačna i topla osoba u čijem se društvu osjećate vrlo ugodno. I sad se u punom zamahu sa svježom energijom i vizijom bacam u realizaciju novog plana, korak po korak! Hvala Marina!

  Melita Kukec
  poduzetnica/dizajnerica, Kookabee dizajn, Varaždin
 • Marina mi je radila individualno savjetovanje u vezi osobnog brendiranja. Izuzetno profesionalna, stručna i ugodna usluga. Maksimalno savjetujem!

  Zoran Salopek
  poduzetnik i autor knjige "Neboder života" (Planetopija 2019.)
 • Na Marininoj radionici sam dobila više nego ikad na bilo kojoj drugoj i to uz opuštenu atmosferu punu podrške. Ja sam osoba koja teško izlazi iz svoje zone komfora, ali mi je bila pružena ruka, koja mi je pomogla prevazići strahove, pogledati svoju situaciju iz svježe perspektive, a uz to sam dobila i bezbroj savjeta i ideja kako poboljšati situaciju. Imala sam puno “aha” momenata i prvi put osjećam, da se stvarno mogu nositi se s izazovima svog posla. Ono, što sam odnijela od Marine, na slovenskom kažemo “neprecenljivo”. Više nego preporučujem svima, koji imaju slične probleme i dvojbe.

  Lidija Kreft
  prevoditeljica, Slovenija
 • Marina je pravi virtuoz i profesionalac!
  Ugodna, konstruktivna i puna znanja. Daje vjetar u leđa i postaje pravi oslonac u daljnjem radu.
  Sigurna sam da smo tek na početku divne suradnje!

  Vlatka Zamuda
  Ponder Concept
 • Marina je pravo osvježenje na poduzetničkoj sceni. Njezina srčanost i pristupačnost veliki su vjetar u leđa i zaista velika motivacija za osvijestiti najbolje od sebe. Hvala Marina!

  Nina Novinić
  Destinova, Holiday Home Međimurski ceker
 • S Marinom je tako lako raditi. Zapravo ni ne shvaćaš da radiš, jer Marina upravlja svim skretnicama koje bi me inače izbacile iz kolosijeka, a onda naravno i fokus ode. Za mene koja imam jako puno ideja, solidno znanje i iskustvo, ali slab fokus, Marina i njen način rada su spas i vraćanje na ono što je važno za mene osobno, moju obitelj i moj posao. Veselim se budućem radu s tobom Marina i hvala ti na svemu.

  Sandra Begović
  GitaZen
 • Edukacije u Konekti su ispred svog vremena. Interaktivne su, podržavajuće i potiču na samorazvoj. Da je više takvih edukatora sigurna sam da bi došlo do revolucije u poučavanju. Prošla sam u Konekti i individualna savjetovanja i grupne edukacije, a
  ono što je sigurno, više nikad ne možete biti isti nakon tih susreta, imate potrebu rasti na svim razinama. Marina svoj posao radi predano, strastveno, a njena znanja i podrška
  u procesu pravi su blagoslov. Ona čini razliku i svatko tko želi poslovno i osobno napredovati ovdje će dobiti vrijedne i progresivne alate za kreiranje vlastite budućnosti.

  Suzana Kolarić
  Amigdala aromaterapija
 • Surađujem s Marinom više od 15-tak godina i samo mogu reći da su mi njene edukacije stvarno pomogle napraviti velike i pozitivne promjene u životu i pokrenuti se u smjeru u kojem sam htjela ići. Biovrt danas ne bi bio ono što jeste u javnosti bez Marininih odličnih ideja i usmjeravanja. Upravo zahvaljujući njoj pokrenula sam i završila sam brojne projekte, poput moje knjige “Vrtlarenje u skladu s prirodom”. Stoga ako trebate profesionalne edukacije i poslovne savjete koji će stvarno imati učinka da napravite korak u pravom smjeru za vas, Marina&Konekta je najbolji izbor za vas.

  Silvija Kolar-Fodor
  autorica knjige, edukatorica, nagrađivana edukatorica
 • Ako imaš ideju ali ne znaš od kud krenuti? Posao ti stagnira? Jednostavno ti treba netko stručan da te uputi što i kako dalje u poslu i životu? Odgovor na sva pitanja je Marina Kolar i Konekta.
  Zašto?
  Zato što je Marina veliki stručnjak u svom poslu s dugogodišnjim iskustvom u stvaranju karijera, biznisa i brendova. A još je veća duša od žene, empatična, puna razumijevanja, open minded, strpljiva, jednostavno divna osoba. S njenih edukacija odlazite sigurni što želite raditi i još sigurniji da to možete i postići!!
  Marina, hvala ti na svemu!

  Marijana Šakić
  obrt Sretno dijete
 • Marinina predavanja i radionice na kojima sam sudjelovala bile su super korisne i poticajne! Svakom problemu i pitanju pristupa individulano s puno razumijevanja i kompetencije. Iskrene preporuke Marininih radionica svima koji su u bilo kakvoj poslovnoj dilemi, Marina će vas sigurno dobro usmjeriti.

  Jasna Lovrec
  Vina Lovrec
 • Oduvijek sam željela pokrenuti svoj posao, spojiti svo znanje i svo obrazovanje koje sam dosad stekla, ali uvijek je tu bila neka bojazan i mnogo neodgovorenih pitanja. Individualno savjetovanje „Pokreni pravi posao“ u Konekti razbistrilo je moje misli i uz sav strah koji je bio prisutan nekoliko godina. Odradile smo odlična individualna savjetovanja, gdje sam izbrusila svoje ideje i spojila ih u djelatnost koja obuhvaća sva moja znanja. Osvijestila sam svoje snage, prednosti, ali i nedostatke na kojima mogu poraditi i dobila vjetar u leđa koji mi je dao hrabrosti da kažem sebi, Jasmina ti to možeš.

  Jasmina Hadela
  Centar za rani razvoj u djetinstvu
 • Marinu Kolar upoznala sam tijekom jedne velike prekretnice u svome životu, kada sam završila fakultetsko obrazovanje i krenula u prve poslovne avanture. Tada sam sudjelovala i na CH-Q edukaciji, gdje sam dobila jasne putokaze kojim smjerovima ići dalje poslovno.
  Marinu prije svega smatram izrazito iskrenom osobom i velikom motivatoricom, ali i dobrom osobom, koja u svakom trenutku prirodno iznosi prave riječi, baš one koje su vam u tom trenutku potrebne.

  Andreja Rambrot Malenica
  Pisalica digitalna agencija
 • Preporuke za Marinu, tko želi napredovati u poslu svakako posjetite neku od njenih edukacija

  Darko Mareš
  Darko Mareš Portret Studio
 • Marinino veliko znanje, posvećenost i srdačnost su nešto što će dobro doći kako poduzetniku početniku tako i nekome kome je potreban sviježi kick u postojećem poslu.
  Marina je netko tko će vas stvarno nadahnuti.

  Nikolina Želežnjak
  Aromaterapija Scentic
 • Marina mi je pomogla da jasno vidim svoj cilj i kako mogu bez problema raditi što volim.

  Maja Sabolić
  CEO, Sana pomoć mami i bebi.
 • Sudjelovala sam na nekoliko Marininih edukacija koje su mi uvijek bile poticaj da radim na sebi. Kad osoba voli svoj posao i radi ga sa strašću u vas unese dio te motivacije i volje. Marina je osoba koja tako radi svoj posao. Baš kao što ona kaže, ništa se ne dešava ako stojiš na mjestu i ne izlaziš iz svoje zone komfora. Ako se nađete na raskrsnici i potrebna vam je motivacija i putokaz, definitivno preporučam Konektu.

  Nataša Šparavec
  Fitness trenerica
 • Molim te, nastavi raditi to što radiš jer svijetu nedostaje profesionalaca i entuzijasta kao što si ti.

  Mirjana Grbac
  sudionica CH-Q edukacije
 • Potaknuli ste me da svoje potencijale stavim u funkciju i otvorim novo poglavlje u svom životu.

  Tanja Horvat
  poduzetnica
 • Najbolji odabir Marinine edukacije za napredak u poslovanju. Bila sam prisutna na nekoliko edukaciji kod drage Marine i urodilo plodom.

  Viktorija Herman
  Satisfied salon
 • Marina je profesionalna i srdačna osoba. U potpunosti se posveti klijentu, pruža vrijedne informacije te snažno motivira. Sve preporuke, hvala Marina.

  Mirjana Vrdoljak
  fitoaromaterapeutkinja, Split
 • Very insightful and helpful information for your company.

  Nikola Medved
  MU-DRA obrt
 • When you finally decide to upgrade yourself and your business, Marina Kolar & Konekta have all answers and methods U will need

  design office ivana reic logo
  Ivana Reić
  CEO, Design Office
 • Marina je stručna, a istovremeno tako topla, pozitivna, domaća, prijateljska.

  Monika Hudin
  sudionica edukacije

AKADEMIJA "IZGRADI USPJEŠAN BIZNIS"

ODMAH DOSTUPNI ONLINE PROGRAMI

KONTAKTIRAJTE ME

  [recaptcha]