Nego, tko je ta Marina?

Dobrodošla. Ako želiš stvoriti uspješan biznis u kojem ćeš imati dovoljno profita, vremena i zadovoljstva, ali u ovom trenutku ne znaš kako to ostvariti dovoljno brzo, jednostavno i efikasno – dobro da smo se “našle” jer ti u tome itekako mogu pomoći.

Moje ime je Marina Kolar. Stručnjakinja sam za izgradnju uspješnih, smislenih i profitabilnih biznisa i brendova.  I da, iako sam uvijek bila vrlo poduzetna, do prije 7 godina nije mi bilo ni u peti da ću postati poduzetnicom jer “biznise imaju oni neki važni ljudi, a ne obični kao ja”.

Zaljubljenica sam u život, putovanja, knjige i dobre kolače. Prehodala sam Portugalski i Engleski Camino de Santiago. 

Moja svrha je pomoći malim poduzetnicima/cama da dobro žive od svog posla koji rade sa srcem. Radeći sa mnom možeš stvoriti čvrste temelje poslovanja, zavoljeti prodaju, istaknuti se na tržištu, pozicionirati se idealnim klijentima i s lakoćom im prodavati svoje top usluge/proizvode po adekvatnoj cijeni. Zbog toga si i pokrenula svoj biznis, zar ne?

Učim te kako izgraditi biznis koji služi tebi, a ne ti njemu.

Više od 20 godina razvijam organizacije, biznise i provodim edukacije. 
Zadnjih 6 godina sam poduzetnica.

Prije poduzetništva radila sam kao izvršna direktorica, voditeljica prodaje, edukatorica, pisala sam i provodila (EU) projekte, kreirala marketinške aktivnosti i kroz taj period stvorila najefikasnije poslovne i prodajne metode. 

Nisam imala veze, privilegije ni “head start”, ali sam imala viziju i uporno gradila priču u koju sam vjerovala. Uvijek sam vjerovala da “ako je do mene, ne može ne uspjeti”.

Na svom putu koji je sadržavao puno učenja na vlastitim greškama, puno testiranja i jedan burnout, naučila sam da poduzetništvo ne mora biti krajnost gdje je s jedne strane “borba” i puko preživljavanje, a s druge strane „ubijanje” od posla i nezadovoljstvo. 

Kroz edukacije, savjetovanja i mentorske programe učim i tebe kako pojednostaviti svoj biznis i naći svoju “zlatnu sredinu” u kojoj imaš i vrijeme i profit i zadovoljstvo.

Nije li vrijeme i za tvoj level-up?

Rezultat mojih edukacija i savjetovanja su samopouzdaniji poduzetnici i poduzetnice koje razumiju vrijednost svog rada, koje znaju kako skalirati svoj biznis, koje uspješno i s ponosom prodaju svoje usluge i proizvode svojim idealnim klijentima.

Već 5 godina sam kolumnistica Časopisa Poduzetnik gdje s vama dijelim savjete o izgradnji uspješnog biznisa i brendiranju, gošća sam kolumnistica drugih poslovnih medija.

Sudjelovala sam kao gošća stručnjakinja za prodaju/brendiranje u prvoj sezoni (emisija 8) projekta “Startaj Hrvatska” NOVA TV.

Predavala sam brendiranje na nekoliko učilišta, organizirala poduzetničke konferencije i konektaonice, gošća sam predavačica na raznim konferencijama (npr.Superprodavač) i dobitnica nacionalnog Priznanja Krunoslav Sukić, 2012.

Klijenti mi najčešće govore da komplicirane stvari poput poslovanja, prodaje i brendiranja podučavam na “vrlo jednostavan način koji je svakome lako razumijeti” te da im je ulaganje u zajednički rad bio najbolje moguće uložen novac.

Da bi stvorila biznis kakav želiš i zaslužuješ nije dovoljno samo dobro raditi svoju djelatnost i čekati da te kupci primijete.

Znam da su nas učili da moramo vrijedno raditi i ne isticati se, da moramo čekati da kupci dođu nama, da je prodaja „ljigava“, ali moram ti ovo reći: ako imaš biznis i radiš na ovakav način, nikad nećeš postići ono zbog čega si svoj biznis i pokrenula.

Duboko vjerujem u to da je materijalno i duhovno itekako spojivo i da znanja i talente kojima stvaraš svoje proizvode i usluge imaš s razlogom, između ostalog i kako bi ih za novac razmijenila s ljudima koji ih trebaju, žele i jedva čekaju. 

Ja garantiram da s tobom dijelim alate i strategije koje stvarno “rade”, a ako ti garantiraš sebi da ćeš dobivene strategije i “prečace” primijeniti – rezultati neće izostati. 

Evo kako možemo surađivati kako bi i ti izgradila svoj uspješan biznis i brend
Biznis u kojem imaš sve što želiš nije “nemoguća misija”.

To ti mogu potvrditi i iz vlastitog iskustva. Koristeći metodologiju koju dijelim i s tobom stvorila sam svoj uspješan biznis i svoju poslovnu, životnu i financijsku slobodu.

Danas biram što ću i s kim ću raditi. Putujem dio godine. Ulažem u sebe, svoje zdravlje i znanje i beskrajno uživam pratiti svoje klijente/ice kako u zajedničkom radu transformiraju svoj mindset, prodaju i biznis, a time i živote.

Uz mene možeš naučiti efikasne strategije prodaje i poslovanja s kojima si u skladu, kako bi s manje rada postizala bolje rezultate, radila sa svojim idealnim klijentima i kako bi napravila svoj level-up  brže, lakše i jednostavnije, a opet – u svom tempu.

Ana Arapinec
Ana ArapinecAnatura holistički centar
Read More
Uz Marinino individualno mentorstvo osjećala sam se podržano i sigurno, kao da mi čita misli i da sam sam u pravim rukama osobe koja rastura upravo ono kaj meni treba – sve vezano uz jasnu komunikaciju usluga i prodaje.
Iva Brnčić
Iva BrnčićRelaxa, korporativne chair masaže
Read More
Sa Marinom radim zadnjih 3 godine i jedino mi je žao da ju nisam upoznala na početku svog biznisa jer bi mi uštedjela toliko puno vremena, novaca i energije. Sve što sam od nje naučila u ovo vrijeme, ako sam primijenila (a to je zlatno pravilo!) dalo je neopisive rezultate i to vrlo vrlo brzo!!
Eni Buljubašić
Eni BuljubašićRTT hipnoterapija
Read More
Marina je divna osoba, stručna i topla i vidi se da dijeli sve što zna bez suzdržavanja, i pokazuje sve svojim primjerom. Preporučam rad s njom i njezinu Akademiju svima koji žele posložiti temelje svog biznisa i biti zadovoljni dok ga izgrađuju.
Melita Kukec
Melita KukecKookabee design
Read More
Marina je u vrlo kratkom roku shvatila što točno treba mojem poslovanju i otvorila mi oči. Preporučujem svakom tko je na svom poslovnom i osobnom putu dostigao moment u kojem je malo “zapeo” da se s punim povjerenjem obrati Marini. Vrlo je kompetentna, stručna, ima ogromno znanje, a uz to je vrlo srdačna i topla osoba u čijem se društvu osjećate vrlo ugodno.
Irena Balen-Gorišek
Irena Balen-GorišekPaket riječi, lektorica
Read More
Suradnja s Marinom je inspirativna i poticajna zato što će svaki odrađeni zadatak popratiti konkretnim savjetom za poboljšanje. Oduševilo me što sam prvi put na nekoj edukaciji doživjela da mentorica zaista prati sve što radite te vas usmjerava dok god odrađujete zadatke i izazove. Mentorski pristup nije samo floskula, nego zaista ono što ćete i dobiti.

Ako si spremna stvoriti svoju promjenu, ja ti u tome svakako mogu pomoći.

(Ako očekuješ promjenu, a nisi spremna odraditi svoj dio posla, badava ti i najbolja edukacija i najbolji mentor na svijetu. #samokažem )

Želiš kreirati svoju uspješnu prodajnu strategiju s kojom se osjećaš ugodno i pomoću koje ćeš moći samopouzdano prodavati svojim idealnim klijentima - bez da ikoga ganjaš?

GRUPNI MENTORSKI PROGRAM
USPJEŠNA PRODAJA ZA MALE PODUZETNICE

SURADNJE

Što klijenti/ce kažu o rezultatima rada sa mnom?

Stvori više u svom biznisu.
1.
Javi se

Ako znaš da želiš level-up, a ne znaš od kud krenuti i koji program odabrati, javi mi se na e-mail. Napiši mi čime se baviš, koje izazove imaš u svom biznisu, što želiš unaprijediti i promijeniti.

2.
Naći ćemo najbolje rješenje

Ovisno o tome u kojoj si fazi poslovanja, način rada koji preferiraš i rezultate koje želiš postići, ponudit ću ti nekoliko opcija suradnje od koje ćeš izabrati onu koja ti najbolje odgovara.

3.
Stvaramo tvoje rezultate

Bez obzira da li ćeš koristiti moje online ili in-house edukacije, grupni mentorski program ili individualno savjetovanje, garantiram ti da s tobom dijelim strategije koje itekako funkcioniraju - ako ih primijeniš.

Napiši mi, čime se baviš, kakve izazove imaš i kakav rezultat bi htjela postići?

  Jasmina Bratičić
  Jasmina BratičićStudio za njegu lica i tijela Glam
  Read More
  Uz Marininu pomoć naučila sam voditi svoje društvene mreže na kvalitetan način, kako prodavati više i skuplje tretmane s ciljem da na kraju radim pametnije, a ne više.
  Monika Novak
  Monika NovakMONO Boutique Marketing
  Read More
  Mogu reći da puno brže i kvalitetnije odrađujem sve svoje poslove, nemam problema s prioritetima i jednostavno puno više uživam u svojem poslu nego li je to bio slučaj ranije. Oduševio me Marinin pristup, način na koji je edukacija osmišljena i svi materijali koje smo dobile.
  Petra Mesarić
  Petra MesarićSmartWay d.o.o., najperspektivnija poduzetnica 2018., WIA
  Read More
  Rad s Marinom pomogao mi je da vratim fokus na ključne i bitne stvari u organizaciji tvrtke. Ukazala mi je kako doći na put u kojem sam i dalje dobar vođa, a i dalje tražim uspješne rezultate svojih kolega koji me cijene i poštuju još više.
  Tatjana Liktar Elez
  Tatjana Liktar ElezMetar Milimetar, arhitekonski studi
  Read More
  Zahvaljujući Akademiji pod vodstvom Marine Kolar, dobila sam veliku motivaciju i brojne alate za unaprijeđenje poslovanja moje firme, ali i podizanje samopouzdanja mene kao poduzetnice. Nakon 5 god samostalnog rada i dosta tapkanja na mjestu, znam što trebam mijenjati i veselim se novim ciljevima i razvoju poslovanja.
  Zoran Salopek
  Zoran Salopekpoduzetnik i autor knjige "Neboder života" i Ego, ljubav, istina (Planetopija)
  Read More
  Marina mi je radila individualno savjetovanje u vezi osobnog brendiranja. Izuzetno profesionalna, stručna i ugodna usluga. Maksimalno savjetujem!
  SURADNJE