Online edukacije

Želiš svoj uspješan poduzetnički start ili poslovni/prodajni level up - samostalno i u svom tempu?

Razumijem te.
Odmah dostupne online edukacije omogućuju ti rast u tempu koji odgovara tebi - čak 365 dana.

Ako si poduzetnica početnica, uz ove online edukacije stvorit ćeš zdrave temelje za izgradnju svog uspješnog biznisa, bistru sliku tvoje pozicije i najboljeg smjera za tebe te se samopouzdanije otisnuti u svoju poduzetničku avanturu.

Ako si iskusna poduzetnica, ove edukacije će te “pomaknuti s mjesta”, promijeniti mindset i dati ti konkretan plan za level-up tvog biznisa kako bi mogla stvoriti željene poslovne rezultate, uspješnije prodavati i poslovati.

Nisi pokrenula svoj biznis da radiš više, a zarađuješ manje te da te tvoj posao s vremenom sve manje veseli.  Nauči poslovati pametnije tako da ti tvoje uloženo vrijeme i trud donose željene rezultate. 

Vrijeme je da stvoriš biznis koji služi tebi, a ne ti njemu.

Ovdje izaberi edukaciju i kreni odmah:

Za tebe je ako: pokrećeš biznis, mijenjaš karijeru,  u burnoutu si, ne znaš u kojem smjeru krenuti. Ovu analizu radiš svaki put kad želiš osobni i poslovni level-up.

Za tebe je ako: pokrećeš biznis, radiš level-up poslovanja, želiš svoje osobne i poslovne rezultate ostvariti bar 2x brže.

Za tebe je ako: želiš povećati prodaju,  pozicionirati se idealnim klijentima koji su spremni platiti adekvatnu cijenu, želiš ideje za stvaranje sadržaja na koji kupci reagiraju.

Za tebe je ako: želiš povećati prodaju, bolje se pozicionirati na tržištu, stvoriti kredibilitet, ako želiš stvoriti efikasan sustav prikupljanja recenzija koje prodaju umjesto tebe.

Za tebe je ako: želiš definirati vrijednost svog rada, gdje se pozicionirati na tržištu, definirati adekvatnu cijenu svoje ponude.

Za tebe je ako: želiš imati sve potrebne alate i znanja kojima ćeš svoj biznis, mindset i prodaju dići na novu razinu.

„Kod Marine stvarno nije komplicirano - imate BAŠ SVE korake napisane i vođeni ste od početka do kraja.
Na vama je koliko ćete zapeti i raditi zadatak po zadatak."
Ana Milek, Lunatum studio
Fizioterapeutkinja, stručlnjakinja za pokret i tijelo
"Draga Marina, moram ti se zahvaliti. Sad nam svaka moja objava donese nam najmanje jednog klijenta. Pravog klijenta kakvog smo oduvijek željeli. Zar to nije san svakog poduzeća? HVALA TI OD SRCA!"
Ana Stojanović
Royal Gym Split
Naučila sam tehnike i dobila alate kojima napokon znam istaknuti ključne vrijednosti svojih proizvoda, njihovu jedinstvenost na tržištu kako bi objava doprla do moje ciljane skupine odnosno idealnim klijentima. Sa svim stečenim znanjima sada se osjećam sigurno pa više nemam otpor prema prodajnim objavama."
Jasna Sačić
Raw sweets & edukacije

Ti imaš san da izgradiš svoj uspješan biznis od kojeg možeš dobro živjeti. Želiš svoje proizvode i usluge uspješno prodavati svojim idealnim klijentima i stvoriti biznis o kojem si maštala kad si ga pokretala.

Ja imam efikasne alate koje te korak po korak vode ostvarenju tvog cilja – puno lakše i brže nego si to ikad mogla zamisliti.
Zamisli samo koliko bi ti poduzetnički put mogao biti lakši i uspješniji bez nepotrebnih grešaka, bacanja novaca i truda.

Ne bi li željela da te netko korak po korak, uz pomoć pitanja i primjera UBRZANO vodi do tvog plana? Vrijeme je da stvari napraviš kako treba, da si olakšaš i da ubrzaš svoj uspjeh. Spremna za akciju?

Najčešća pitanja i odgovori

Na stranici edukacije koju biraš klikni na crveni gumb za narudžbu i ispuni narudžbenicu. 
 
Ako plaćaš karticom, nakon plaćanja ODMAH ti dolazi e-mail s korisničkim podacima i pristupom kupljenim edukacijama.
Nakon toga primit ćeš još jedan e-mail s računom.
 
Ako plaćaš transakcijski (uplata na račun), automatski ti na e-mail dolazi ponuda (provjeri sandučiće “Promocije” SPAM i smeće) , a meni obavijest o tvojoj narudžbi. 
 
Po vidljivoj uplati dobit ćeš e-mail s korisničkim podacima za pristup kupljenoj edukaciji, nakon čega odmah možeš krenuti u stvaranje svog uspješnog biznisa i prodaje.
 
Naknadno ćeš primiti još jedan e-mail od mene s računom.
 
I to je to, simple as that 🙂
 
 
Svom korisničkom računu imaš pristup 365 dana od kupnje, 0-24h.

Ako ćeš ih pogledati i primijeniti – DA.

Ako ćeš ih samo kupiti i čekati da se odrade same – ne 🙂

Efikasne strategije su efikasne strategije, a ove edukacije predstavljaju ključne teme koje svaki poduzetnik mora napraviti čime god da se bavio – naravno, ako želi uspješno poslovati.

Moji klijenti/ce su iz različitih djelatnosti, prodaju usluge i proizvode i mogu ti potvrditi da one koje koriste navedene alate i strategije, itekako postižu svoje rezultate.

Ne, ne trebaš. Po uplati ćeš dobiti pristup edukacijskoj platformi i odmah možeš koristiti sve edukacije. Potrebno ti je samo računalo i internet.

Ja garantiram da s tobom dijelim alate i strategije koje provjereno funkcioniraju.

Odgovorno tvrdim da moje (online) edukacije nisu samo “trla baba lan” već ti mogu pomoći da stvoriš ozbiljne rezultate.

Ti moraš sebi garantirati svoj dio posla i napraviti ih. Naravno da možeš!

Po vidljivoj uplati dobit ćeš e-mail s korisničkim podacima i možeš početi stvarati svoj level-up. Gledaš ih koliko god puta želiš, u vrijeme kad tebi odgovara i u svom tempu.

Svaki put kad si spremna za korak dalje, logirat ćeš se na edukaciju i ja te tamo spremno čekam da te korak po korak vodim prema novoj razini tvog uspješnog poslovanja.

Aladin je imao svog duha u boci, a ti imaš mene na online platformi koja ti korak po korak i uz primjere pomažem da dođeš do svojih rezultata.

Pismene materijale,  e-knjigu/radne listiće odmah možeš skinuti na svoje računalo i koristiš zauvijek.

Video edukaciju: godinu dana od trenutka pristupa edukaciji.

Gle, razmišljaj o tome kako ćeš ih čim prije napraviti i stvoriti svoj uspješan biznis.

Neka ova investicija u tvoj biznis budu najbolje potrošen novac ikad.

Možeš izabrati platiti transakcijski (uplatom na račun) ili karticom (sigurno plaćanje by MyPos).

Transakcijsko plaćanje: odmah nakon narudžbe prikazat će ti se na ekranu podaci za plaćanje i QR kod za brzo plaćanje. Također, na e-mail ćeš iste minute primiti sve podatke za uplatu.

 

Plaćanje karticom: upišite svoje podatke. Omogućeno je sigurno plaćanje pomoću MyPos sustava. 

Nema mogućnosti plaćanja na rate.

 

Zamisli, efikasne edukacije koje koristiš 365 dana kad god želiš i čitaš/gledaš/rješavaš radne listiće kad god želiš izbistriti svoj smjer, stvoriti level-up svog biznisa, povećati prodaju, kad si postavljaš svoje godišnje prioritete, kad se želiš bolje pozicionirati na tržištu i alati koji će funkcionirati za tvoj biznis ZAUVIJEK - a edukaciju si platila samo jednom.

Nego, a zašto bi o izgradnji uspješnog biznisa učila baš od mene?

Moje ime je Marina Kolar i stručnjakinja za za razvoj uspješnih, smislenih i profitabilnih biznisa. 

Privatno, zaljubljenica sam u putovanja, biljke i knjige (i dobre kolače :))

Poslovno, do sada sam kroz edukacije, savjetovanja, konferencije, članke u poslovnim časopisima, mentorske programe i Akademiju “Izgradi uspješan biznis” pomogla tisućama poduzetnika/ca da se pokrenu, izgrade čvrste temelje poslovanja, nauče se brendirati i pozicionirati, zavole prodaju i s lakoćom prodaju svoje top usluge/proizvode idealnim klijentima po adekvatnoj cijeni, bez da se “ubiju” po putu.

Kad radim sa svojim klijentima dajem im najveću moguću vrijednost – a ostatak vremena uživam u vremenu, profitu i zadovoljstvu koji su nusprodukt mog rada. 

To učim i tebe – kako stvoriti biznis koji služi tebi, a ne ti njemu.

Nemam čarobni štapić, ali imam dokazane strategije koje itekako funkcioniraju (ako ih primijeniš). 

Radeći sa mnom dobivaš koncentrat mog 20+ godina iskustva i puno prečaca kako bi brže i bezbolnije izgradila/o uspješan biznis.

Sebi sam kroz svoj biznis stvorila svoju osobnu, poslovnu i financijsku slobodu, a sad je red na tebi. Izaberi edukaciju i kreni u svoj level-up 🙂

Želiš kreirati svoju uspješnu prodajnu strategiju s kojom se osjećaš ugodno i pomoću koje ćeš moći samopouzdano prodavati svojim idealnim klijentima - bez da ikoga ganjaš?

GRUPNI MENTORSKI PROGRAM
USPJEŠNA PRODAJA ZA MALE PODUZETNICE

Copyright 2024 © Marina Kolar & Konekta