Online programi

AKADEMIJA "IZGRADI USPJEŠAN BIZNIS"

akademija izgradi uspješan biznis

Upiši Akademiju “Izgradi uspješan biznis” i unaprijedi biznis, prodaju, vidljivost, organizaciju, produktivnost i svoju poziciju na tržištu u samo 8 tjedana.

Rezerviraj svoje mjesto u novoj grupi odmah.
“U Akademiji sam naučila efikasne metode kojima sam posložila zdrave temelje poslovanja, poboljšala organizaciju vremena i postala produktivnija. Značajno sam unaprijedila komunikaciju na društvenim mrežama i bolje se pozicionirala  idealnim klijenticama. Presložila sam usluge i već nakon kratkog vremena prodaja je znatno porasla.
Akademiju bih preporučila svakome tko želiti napredovati i podići poslovanje na višu razinu te naučiti sve o prodaji, brendiranju i uspješnom poslovanjuu u iznimno podržavajućoj atmosferi. To je  investicija koja se višestruko vraća na svim razinama.” Suzana Kolarić, aroma&hipnoterapeut, Amigdala aromaterapija

E-KNJIGE

RECENZIJE I OSVRTI: Kako ih zatražiti, dobiti i koristiti u svrhu pozicioniranja i povećanja prodaje? 

E-knjiga, radni listići i scenariji koje odmah možete koristiti. 

Kroz ovu e-knjigu i radne listiće na čak 72 stranice pomoći ću vam da korak po korak stvorite efikasan sustav prikupljanja recenzija, da dobijete prve recenzije kao i da dobijete kvalitetne recenzije koje će za vašu prodaju raditi čudesa.

 

 

MOJ IDEALNI KLIJENT: Stvori svog idealnog klijenta i marketinšku strategiju koja će napokon dati rezultate.

E-knjiga, radni listići i scenariji koje odmah možete koristiti.

E-KNJIGA IZLAZI USKORO!

VIDEO EDUKACIJE

Napravi svoju detaljnu osobnu i poslovnu analizu i kreni u pravom smjeru.

Kad planirate osobni ili poslovni zaokret, uvodite novi proizvod ili uslugu, ako se desila neka promjena na tržištu, želite promijeniti posao ili pak sami ne znate u kojem smjeru krenuti – najpametniji prvi korak uvijek je analiza. 

Čekaju vas: video lekcije (ukupno trajanje 1,5h), radni listići na 72 stranice 172 pitanja koja će vam pomoći da napravite analizu kako treba, primjeri osobne i poslovne analize, primjeri akcijskog plana i mnoge ideje za prilike koje odmah možete koristiti.