Podcast #1 – Ana Ude “Bitno je da se kotač vrti”

Podcast #1 Ana Ude


Gošća prvog podcasta “Od A do Žena” je Ana Ude – poduzetnica, make up artistica, influencerica na području ljepote, mode i lifestyle-a, majka male Eve i supruga poznatog olimpijca Filipa Ude.

Nakon probijanja leda bilo se teško zaustaviti u ovom vrlo zanimljivom razgovoru, a posebno je zanimljivo bilo čuti kako Ana briljira na društvenim mrežama, posebice Instagramu.

Priča ove mlade i sposobne poduzetnice nije bila jednostavna i bez zapreka, kao uostalom ni druge priče o uspjehu. Nekoć djevojčica koja je s majkom pobjegla od nefunkcionalne obitelji, preko vlastitih sumnji i strahova, ideja u koje okolina nije imala puno vjere, danas je uspješna poslovna žena koja polako i sigurno gradi svoje carstvo ljepote.

 

Ana u ovom podcastu otkriva što stoji “iza svega” – iza lijepih fotografija koje gledamo na njenim profilima i iza uspjeha ove male obitelji.

Kao jedna od najpoznatijih influencerica s područja sjevera HR otkriva nam kako je postigla uspjeh na društvenim mrežama, kako nikad nije platila nijedan oglas na društvenim mrežama, da su svi njeni Followeri “pravi”, a kako je to postigla i što je vama savjetovala ako želite ulagati u društvene mreže i uspješnije poslovati koristeći Instagram – poslušajte u prvom podcastu emisije “Od A do Žena”.

   

 

O autorici

Business, branding & success expert. Kroz edukacije, savjetovanja i Akademiju "Izgradi uspješan biznis" pomažem ti izgraditi uspješan biznis i brend u kojem imaš dovoljno vremena, profita i zadovoljstva. Biznis koji služi tebi, a ne ti njemu. E-mail za suradnje: marina@konekta.hr