Podcast #2 – Lana Velimirović Vukalović

 


“Od A do Žena” – podcast o uspjehu s Marinom Kolar
Gošća drugog podcasta je Lana Velimirović Vukalović, ravnateljica Pučkog otvorenog učilišta u Varaždinu gdje je prošle godine pokrenula Akademiju za poduzetništvo, prevoditeljica i ambiciozna žena sa smislom za lijepo.
Lana nam otkriva kamo je odbjegla sa svog vjenčanja, kako je postigla sve što je do sada postigla, je li potrebno neke stvari žrtvovati želimo li postići velike stvari u životu, koliko je podrška važna kao i kako je nedavno donijela hrabru osobnu odluku.

U podcastu “Od A do Žena” očekuje vas stvarni put do uspjeha sposobnih žena koje svojim djelima stvaraju pozitivan utjecaj na tuđe živote i zajednicu, žena koje žive svoju životnu i poslovnu svrhu, koje odlično rade svoj posao.
Donosim vam njihove stvarne priče koje nisu bile bez zapreka, njihove uspone i padove i uspjeh koji su postigle. Svaka gošća prenijeti će vam i puno savjeta s područja u kojem je najjača, a koje možete iskoristiti u svom životu i poslovanju. Inspirirajte se, educirajte i – ostvarite svoj potencijal.

Što je podcast?

Podcast je audio emisija koju možete slušati bilo kad, a distribuira se putem interneta.

Kako možete slušati podcast?

Možete ga vrlo jednostavno slušati ovdje na mojoj web stranici. Kao što na Youtube pritisnete PLAY na bilo kojem videu, tako i na ovom audio zapisu jednostavno pritisnete play i uživajte.

Offline? Nema problema.

Možete skinuti datoteku i slušati ga poput bilo koje druge pjesme koju skinete s interneta (download).

Klikni na PLAY i slušaj 🙂

Muzika špice: Bensound.com

   

O autorici

Business, branding & success expert. Kroz edukacije, savjetovanja i Akademiju "Izgradi uspješan biznis" pomažem ti izgraditi uspješan biznis i brend u kojem imaš dovoljno vremena, profita i zadovoljstva. Biznis koji služi tebi, a ne ti njemu. E-mail za suradnje: marina@konekta.hr