Podcast #4 Ivana Ipša “Da bi bio uspješan, moraš imati određeni broj poraza”

 

Gošća četvrtog podcasta je Ivana Ipša, vlasnica VOP agencije i portala koju su do uspjeha dovela različita iskustva – život u inozemstvu, otkaz čim je saznala da je trudna, vijest da nosi blizance i nakon svega – odluka da više nikad neće raditi za druge.
Sve to rezultiralo je vlastitim biznisom koji toliko voli da veli – nikada ne želi prestati raditi, stvarati i doprinositi.
Kako da i vi izađete iz svoje zone komfora i zašto svaka uspješna osoba mora imati i određeni broj poraza – saznajte u podcastu.

U podcastu o uspjehu s Marinom Kolar “Od A do Žena” očekuje vas stvarni put do uspjeha sposobnih žena koje svojim djelima stvaraju pozitivan utjecaj na tuđe živote i zajednicu, žena koje žive svoju životnu i poslovnu svrhu, koje odlično rade svoj posao.

Donosim vam njihove stvarne priče koje nisu bile bez zapreka, njihove uspone i padove i uspjeh koji su postigle. Svaka gošća prenijeti će vam i puno savjeta s područja u kojem je najjača, a koje možete iskoristiti u svom životu i poslovanju.

Inspirirajte se, educirajte i – ostvarite svoj potencijal.

Što je podcast? Podcast je audio emisija koju možete slušati bilo kad, a distribuira se putem interneta.

Kako možete slušati podcast? Od Ivanine priče i brdo inspiracije za početak vaše bolje osobne i poslovne priče dijeli vas samo jedan klik na PLAY.

O autorici

Business, branding & success expert. Kroz edukacije, savjetovanja i Akademiju "Izgradi uspješan biznis" pomažem ti izgraditi uspješan biznis i brend u kojem imaš dovoljno vremena, profita i zadovoljstva. Biznis koji služi tebi, a ne ti njemu. E-mail za suradnje: marina@konekta.hr