Podcast #6 Milka Đurić “Ostavi trag da te ljudi pamte”

Gošća šestog podcasta o uspjehu s Marinom Kolar “Od A do Žena” je Milka Đurić.

Gospođa Milka je arhitektica, sa suprugom je dugo vodila građevinsku tvrtku, a danas je u mirovini i bavi se multi level marketingom.

Svi vi koji se ne usudite krenuti u nešto novo, donijeti hrabre odluke, upisati neku edukaciju ili slično što bi vam moglo promijeniti život, samo se sjetite Milke koja je sredinom svog šestog desetljeća života završila i akademiju za Life coacha, danas drži i edukacije i ono što je najvažnije – ne prestaje učiti.

Je li stalna aktivnost i učenje ono što će nas dugo održati mladima, zašto je važno imati cilj i kako postati uspješan – saznajte u ovom podcastu.

U podcastu o uspjehu s Marinom Kolar “Od A do Žena” očekuje vas stvarni put do uspjeha sposobnih žena koje svojim djelima stvaraju pozitivan utjecaj na tuđe živote i zajednicu, žena koje žive svoju životnu i poslovnu svrhu, koje odlično rade svoj posao.

Donosim vam njihove stvarne priče koje nisu bile bez zapreka, njihove uspone i padove i uspjeh koji su postigle. Svaka gošća prenijeti će vam i puno savjeta s područja u kojem je najjača, a koje možete iskoristiti u svom životu i poslovanju.

Inspirirajte se, educirajte i – ostvarite svoj potencijal.

 

Što je podcast? Podcast je audio emisija koju možete slušati bilo kad, a distribuira se putem interneta.

Kako možete slušati podcast? Od Milkine priče i brdo inspiracije za početak vaše bolje osobne i poslovne priče dijeli vas samo jedan klik na PLAY.

O autorici

Business, branding & success expert. Kroz edukacije, savjetovanja i Akademiju "Izgradi uspješan biznis" pomažem ti izgraditi uspješan biznis i brend u kojem imaš dovoljno vremena, profita i zadovoljstva. Biznis koji služi tebi, a ne ti njemu. E-mail za suradnje: marina@konekta.hr