Poduzetnička konektaonica i edukacija “Predstavi sebe i svoj biznis u 60 sekundi” 12.11.u Koprivnici

Pozivamo vas na edukaciju “Predstavi sebe i svoj biznis u 60 sekundi – stvori pobjednički pitchu utorak 12.11.2019. u organizaciji Marine Kolar & obrta Konekta te Poduzetničkog inkubatora Enter Koprivnica.

Mjesto održavanja: Inkubator kreativnih industrija, Trg Žarka Dolinara 18, Koprivnica, u prizemlju zgrade u coworking prostoru.

Predviđeno trajanje: 18 – 19.30 sati

Sudjelovanje je besplatno, prijave su obavezne, prijavnica se nalazi na dnu teksta.

Kad se nađete u poziciji u kojoj trebate kratko i uspješno predstaviti sebe, svoj rad, posao ili tvrtku, znate li kako ostaviti pravi dojam u 60 sekundi i osigurati da vas sugovornik zapamti?

Prisjetite se, među stotinama ljudi koje ste do sad upoznali samo nekolicina vam se učinila toliko zanimljivima da ste odmah poželjeli surađivati s njima. Oni su imali dobar “pitch” – znali su dobro pojasniti tko su, što rade i zašto to rade, a na ovoj edukaciji ćete to naučiti i vi.

Vaš brend (sveukupnost vašeg dojma, vizuala, predstavljanja, kvalitete isl) razlog je zbog čega netko bira upravo vas i ono što nudite, iako budimo realni, ima na tisuće sličnih ponuda na tržištu.

Možda vjerujete kako nije bitno da se znate dobro predstaviti jer na događaju gdje se nalazite ne prodajete svoju uslugu ili proizvod?

Varate se, mi uvijek prodajemo – svojom pojavom, stavom, svojim predstavljanjem, svojim brendom.

Na ovoj edukaciji kreirati ćete svoj pitch kako biste nadalje bili spremni efikasno se i upečatljivo predstaviti.

Edukaciju vodi Marina Kolar, vlasnica obrta za edukaciju i savjetovanje Konekta koja posljednjih 18 godina stvara uspješne osobne i poslovne priče.

Certificirana je edukatorica Swiss career Qualification programa za razvoj kompetencija i karijere (CH-Q metoda), profesionalna savjetnica i stručnjakinja za organizacijski razvoj.
Pomaže ambicioznim pojedincima razviti kompetencije, karijeru i biznise kako bi ostvarili svoje potencijale i postigli željeni uspjeh. Malim tvrtkama pomaže vratiti fokus, istaknuti se i ostvariti rast.

O autorici

Business, branding & success expert. Kroz edukacije, savjetovanja i Akademiju "Izgradi uspješan biznis" pomažem ti izgraditi uspješan biznis i brend u kojem imaš dovoljno vremena, profita i zadovoljstva. Biznis koji služi tebi, a ne ti njemu. E-mail za suradnje: marina@konekta.hr