CH-Q edukacija: Teorija uspjeha. Ostvari svoje osobne i profesionalne potencijale (od 20.6.2020)

Spremni ste za korak naprijed u vašem osobnom ili poslovnom životu, samo još ne znate točno kamo ili kako?

Ključ uspjeha je naša sposobnost da iz sebe izvučemo, prepoznamo i koristimo ono najbolje, sve naše potencijale – u svim životnim i poslovnim okolnostima. 

Potencijal je kombinacija je naših kompetencija, sveg onog što mi jesmo i što možemo i želimo postići u životu.  Kada smo svjesni svojih potencijala, talenata, ciljeva i utjecaja – možemo ih razvijati i stvarati život ili pak naći/stvoriti posao kakav vjerujemo da zaslužujemo.

Radeći s ljudima primijetila sam obrazac ponašanja koji im onemogućava da promjene svoj život ili posao na bolje:

– ne vjeruju u sebe i da zaslužuju bolje

– okolina im ne pruža podršku i ne samo da im ne pomaže, već im često i odmaže

– ne znaju prepoznati svoje kompetencije i potencijale pa ne znaju u kojem smjeru krenuti

– već su dugo u zoni komfora pa svaka promjena izaziva strah

– nemaju dovoljno samopouzdanja da bi se usudili krenuti za velikim stvarima koje žele

– nemaju podršku, ne znaju od kud krenuti.

OK, okolina nas je tijekom odrastanja češće zaustavljala i obeshrabrivala nego obrnuto, ali sada smo odrasli ljudi i vrijeme je da svoj život uzmemo u svoje ruke.

CH-Q edukacija će vam pomoći da sebe i svoje kompetencije i mogućnosti napokon vidite pravim očima, da definirate smjer u  kojem želite ići te da isplanirate korake kako do svog cilja doći. 

Pridružite nam se na  intenzivu «Teorija uspjeha: ostvari svoje osobne i profesionalne potencijale» po CH-Q metodi koji se odvija 20.21. i 27.6.2020.

CH-Q metoda (Swiss career qualification program) je međunarodno priznat certifikacijski program upravljanja karijerom i kompetencijama.

Bilo da ste nezaposleni, želite promijeniti karijeru, razmišljate o pokretanju vlastitog posla ili tek tražite svoju poslovnu i životnu svrhu jer sami ne znate gdje ste, kroz ovaj proces dobiti ćete bistru sliku kamo želite ići i plan kako ćete do svog cilja doći.

U sklopu edukacije ćete duboko ispitati svoje osobne i profesionalne potencijale i postaviti temelje svog uspjeha.  Intenziv je kreiran po CH-Q metodi.

Sudjelovanje na CH–Q edukaciji koristiti će vam ako želite raditi na:

osobnim temama (gdje sam, tko sam i kamo idem?)

poslovnim temama (u čemu sam dobar, kako unaprijediti svoje potencijale, u kojem smjeru želim razvijati svoju karijeru, kakav posao trebam i želim)

promjeni koju želite (kako se motivirati, koje su moje opcije, kako upravljati osobnim i profesionalnim kompetencijama da stvorim život i posao kakav želim…)

Što ćete naučiti na ovoj edukaciji?

–  definirati svoje jake i razvojne strane, saznati svoje osobne i profesionalne vrijednosti i učiniti vidljivima vlastita postignuća i želje.

–  definirati svoje prioritete i vrijednosti

– naučiti kako planirati realne korake za daljnji osobni i profesionalni razvoj

– kako prepoznati mogućnosti za daljnje napredovanje i kako postaviti ciljeve tako da ih zapravo i ostvarite

– saznati u čemu ste do sada griješili predstavljajući se poslodavcima, donatorima i potencijalnim poslovnim partnerima i kako te greške više nikad ne ponoviti

– kako samostalno vrednovati, utemeljiti i dokumentirati vlastite vještine, kompetencije i kvalifikacije na sustavan način 

– stvorit ćete portfolio koji će objediniti sva vaša osobna i poslovna postignuća te dobiti vrijedne alate koje ćete čitav život moći koristiti u osobnom i poslovnom predstavljanju.

– kako uočiti, stvoriti i iskoristiti sve mogućnosti koje vam se pružaju

–  testirat ćete svoje ideje, kreirati akcijski plan i značajno ojačati vlastito samopouzdanje uz stručnu podršku.

– vidjet ćete sebe i svoj posao/život kroz potpuno druge naočale te ćete dobiti prijeko potreban vjetar u leđa da se pokrenete.

Naučenu metodu moći ćete koristiti kroz život svaki put dok vam zatreba – bilo na osobnom ili profesionalnom planu.

Rezervirajte svoje mjesto na vrijeme

Evo što polaznici kažu o edukaciji:

Suradnja s Marinom je iskustvo koje me nepovratno i izuzetno pozitivno promijenilo u privatnom i profesionalnom smislu! Uvijek je bila konkretna, jasna, dosljedna i izuzetno nadahnjujuća! Zahvalna sam što sam imala priliku sudjelovati na njezinoj CH-Q edukaciji i raditi s njom na jednom projektu, jer taj period života pamtim kao razdoblje intenzivnog osobnog i profesionalnog razvoja. Hvala, draga Marina!

Ana Tomašek

I was involved in guding Marina in becoming a CH-Q trainer. She was able to bring participants into an powerful empowerment process. She also showed herself as a determined and goal oriented person with a strong motivation to help weaker people in society. Marina passed the CH-Q trainer assessment, which shows she is able to develop and perform a CH-Q training on her own. In the world of profesional development and process guidance this means she is a top trainer at international level.

Peter Van Deursen
Consultatnt / Trainer/ CH-Q trainer / developer

Sve dok ne poduzmemo neke akcije, naša očekivanja se mogu, ali i ne moraju ostvariti.
Kroz CH-Q edukaciju naučila sam kvalitetnije iskomunicirati vlastite želje i namjere te sam do kraja osvijestila svoje kompetencije i jake strane. Naučila sam zadržati fokus i razraditi svaki i najmanji detalj kod postavljanja ciljeva.
Marina kao trener kroz cijeli proces vodi vas s osmijehom na licu. Usmjerava i potiče da sami sebe sagledamo iz perspektive promatrača. Upravo kroz taj svježi pogled otkriva nam se vlastita svrha, esencija života. Hvala ti Marina.

Suzana Kolarić

Kako prijava i intenziv «Teorija uspjeha: ostvari svoje osobne i profesionalne potencijale» izgleda?

  1. Prijavite se putem prijavnice. Nakon toga ćete mailom dobiti sve podatke vezane uz radionicu i plaćanje. Rezervirate svoje mjesto uplatom.
  2. Rješavanje nekoliko zadataka prije same edukacije (dobiti ćete ih na e-mail)
  3.  Zajednički interaktivan grupni na edukaciji 20,21. i 27.6. od 9.30 do 16.00 sati. (sub, ned, sub) u hotelu Castellum u Čakovcu (Sigurna i podržavajuća atmosfera garantirana)
  4. Rad kod kuće – izrada portfolia uz superviziju trenerice. Prezentacija akcijskog plana i predaja portfolia. 
  5. Certifikacijski proces – Level 1, Self management of competences (Foundation competence management, Nizozemska)
  6. Dodjela certifikata sudionicima za uspješno završavanje procesa
  7. Započnite novo razdoblje vašeg života.

(Potrebno je sudjelovanje na sva 3 navedena termina, prezentirati akcijski plan i predati portfolio kako bi se uspješno završila edukacija i dobio certifikat)

Kako izgleda certifikat možete pogledati ovdje.

Rezervirajte svoje mjesto na vrijeme

Prijavnica i kotizacija

Iznos koji ćete uložiti za sudjelovanje na intenzivu s uključenom certifikacijom CH-Q level 1, Self menagement of competences: 3.000 kn. 

(Iznos možete platiti u 2 obroka. Prvim rezervirate svoje mjesto, a rok zadnjeg obroka je nekoliko dana prije zadnje grupne edukacije).

Osigurani su vam radni materijali, rad trenerice, refreshment, certifikat i mentorstvo do certifikacije.

Broj sudionika/ca je ograničen, radimo interaktivno i u manjoj grupi.

Prijave se zaprimaju do popunjenja grupe.

PRIJAVNICA ZA CH-Q EDUKACIJU


Voditeljica edukacija: Marina Kolar, certificirana  CH-Q edukatorica treće razine (License NL-CHQ03-1114).

Više o mom radu, priznanjima kao i mišljenja o mom radu/reference pročitajte ovdje.

 

što kažu sudionici ch-q edukacije?

Prolazak kroz proces CHQ-a me definitivno dugoročno ojačao u smislu da mi je dao opipljivi i svakodnevno dostupan alat – protfolio u koji ću uvijek moći zaviriti kad ću imati potrebu osnažiti se ili trenutno ‘izbildati’ samopouzdanje. Osim dubokog i detaljnog introspektivnog pogleda prema unutra, benefit je što i sam proces nudi da vas pogledaju i prokomentiraju drugi, izvana. Teško da bismo ikada svojevoljno doveli u takvu ulogu, no saznanja do kojih se dođe su zbilja hvalevrijedna. Sama edukacija je dinamična, zanimljiva, a finalizacija zahtjevna i detaljna, no ovo je jedinstvena prilika da se izradi vlastiti porfolio koji je zbilja konkretan produkt CHQ-a koji nam dugoročno može itekako koristiti, kako na osobnom, tako i profesionalnom planu.

Iva Janežić

CH-Q metoda mi se sviđa jer se sastoji od jednostavnih vježbi koje postepeno dovode sudionika do saznanja o sebi, svojim kompetencijama i interesima. Sviđa mi se što je potpuno okrenuta sudioniku, bez gotovih savjeta trenera. Također, drago mi je da na kraju završava portfolijom, jer je to idealna prilika da se napravi reda u vlastitoj dokumentaciji, koliko god se to u početku čini kao zamoran i velik posao. Ova metoda je osvijestila meni samoj moje prednosti, jake strane i interese i pomogla u određivanju daljnjeg tijeka karijere. Dodatno, jako mi se sviđala atmosfera samih radionica, osjećala sam se opušteno i samopouzdano, prihvaćeno i sigurno. Hvala Vam na tom lijepom i vrijednom iskustvu!

Ksenija Ondrašek

Smatram da je CH-Q edukacija iznimno bitna ako osoba želi iskoristiti svoj potencijal i živjeti uistinu ispunjen život, privatno i poslovno. Pristup i sami alati koje pruža ova edukacija odlični su bez obzira na razinu znanja o sebi i svojim vrijednostima, koje sudionik posjeduje u tome trenutku. 
Osobno, puno radim na razvoju svojih kompetencija, no edukacijom naučila sam mnogo novih stvari, a u podržavajućoj atmosferi grupe, došla sam do vrlo bitnih poimanja. Uz sve to, Marina vodi edukaciju tako da to nimalo ne sliči na suhoparno slušanje teorije i zatim rad na nekim dosadnim vježbama, već naprotiv, atmosfera je vrlo ugodna i opuštajuća, a rezultati su viši od očekivanog. 

Petra Mesarić

CH-Q edukacija je meni osobno bila životna prekretnica 2012. godine.

Nakon edukacije, kao da mi je netko obrisao prljavo vjetrobransko staklo pred nosom.

Do tada nisam uopće bila svjesna svojih vrijednosti, svojih potencijala i mogućnosti.

Iako sam imala bogato i vrijedno radno iskustvo, nisam si znala odgovoriti na pitanja “što želim, koje su moje kompetencije, što bi ja zapravo mogla raditi, gdje bi mogla raditi, koja je moja svrha…”

Kada sam transformirala svoj život, odlučila sam postati i trenerica treće razine (License NL-CHQ03-1114) te stvoriti program koji će pomoći i drugima da učine isto (pročitajte njihova iskustva malo niže).

Stvari se neće promijeniti same od sebe, no ako ste spremni za zaokret, u sklopu ovog intenziva dobiti ćete sve što vam potrebno da ostvarite svoje osobne i profesionalne potencijale.

Osigurajte svoje mjesto na vrijeme.

Konekta. Edukacije koje mijenjaju život i poslovanje.

Odluka je na tebi. Vrijeme je.

Osiguraj svoje mjesto na vrijeme.
About the author

Certified business, branding & success expert. Posljednjih 19 godina stvaram uspješne osobne i poslovne priče. I vaša može biti jedna od njih. Imate pitanje, prijedlog ili tražite edukatoricu/predavačicu? Kontaktirajte me na marina@konekta.hr. Želim vam da ostvarite sve svoje potencijale. Marina