Podcast #7 Ines Petričević “Uspjeh počinje sa zdravljem”

Gošća sedmog podcasta o uspjehu s Marinom Kolar “Od A do Žena” je Ines Petričević.

Ines Petričević je diplomirana inženjerka, instruktorica fitnessa i vlasnica fitness centra.

Njen put do uspjeha bio je poprilično grbav, a osim o tome kako joj je fitness promijenio život po prvi put otvoreno priča o temama “o kojima se ne priča” – psihičkom i seksualnom zlostavljanju djevojaka u sportu i u pretežno “muškim” tvrtkama koje je doživjela i svjedočila.

Zbog dijagnoze ženske kronične bolesti endometrioze proživljavala je stalnu bol, a zbog čega nije odustala od sebe i kako je kvalitetu svog života povećala s 1 na 10 dijeli s nama u novoj epizodi Podcasta o uspjehu s Marinom Kolar “Od A do Žena”.

Hvala Ines na gostovanju i na progovaranju, vjerujem da će se mnoge žene pronaći u ovoj epizodi, a nadam se da će neke od njih dobiti i poticaj da svoj život promijene na bolje.

 

U podcastu o uspjehu s Marinom Kolar “Od A do Žena” očekuje vas stvarni put do uspjeha sposobnih žena koje svojim djelima stvaraju pozitivan utjecaj na tuđe živote i zajednicu, žena koje žive svoju životnu i poslovnu svrhu, koje odlično rade svoj posao.

Donosim vam njihove stvarne priče koje nisu bile bez zapreka, njihove uspone i padove i uspjeh koji su postigle.

Svaka gošća prenijeti će vam i puno savjeta s područja u kojem je najjača, a koje možete iskoristiti u svom životu i poslovanju. Inspirirajte se, educirajte i – ostvarite svoj potencijal.  

 

Što je podcast?

Podcast je audio emisija koju možete slušati bilo kad, a distribuira se putem interneta.

Kako možete slušati podcast?

Od priče naše Ines i brdo inspiracije za početak vaše bolje osobne i poslovne priče dijeli vas samo jedan klik na PLAY.

O autorici

Business, branding & success expert. Kroz edukacije, savjetovanja i Akademiju "Izgradi uspješan biznis" pomažem ti izgraditi uspješan biznis i brend u kojem imaš dovoljno vremena, profita i zadovoljstva. Biznis koji služi tebi, a ne ti njemu. E-mail za suradnje: marina@konekta.hr