Podcast #8 Silvija Kolar-Fodor “Najbitnije je ostati vjeran sam sebi”

Silvija Kolar-Fodor

Gošća osmog podcasta o uspjehu s Marinom Kolar “Od A do Žena” je Silvija Kolar-Fodor.

Silvija Kolar-Fodor posljednjih 14 godina inspirira i educira vrtlare/ice i one koji to tek žele postati kako vrlo jednostavno, a uz puno radosti mogu sami uzgojiti obilje organske hrane.

Posve slučajno, mada ništa nije slučajno Silvija se “zarazila” vrtlarenjem.
U posljednjih 10 godina svoju ljubav i hobby je pretvorila posao, iako u to na početku nitko nije vjerovao. 

Danas ima veliko imanje Biovrt na kojem uzgaja preko 700 različitih vrsta voća, povrća, cvijeća i bilja, provodi edukacije i webinare, pokrenula je program Čuvara sjemenja, školske vrtove u čak 12 škola, napisala knjigu “Vrtlarenje u skladu s prirodom” i ove godine primila nagradu “Utjecajne hrvatske žene”.

“U životu moramo prvo biti vjerni sami sebi i slijediti svoje snove i živjeti svoju istinu” – kaže Silvija. 

Poručuje vam da ako imate ideju koja čeka u vašem srcu da je ostvarite – samo krenite i slijedite svoje snove i strast, jer za to se vrijedi boriti.

Čeka vas vrlo zanimljiv podcast u kojem također ima i puno savjeta kako i zašto pokrenuti svoj vrt, koja je razlika između vrtlarenje i biovrtlarenja, kako i zbog čega djecu uključivati u svakodnevne aktivnosti te zbog čega je danas više nego ikad važno zasaditi vrt.

U podcastu o uspjehu s Marinom Kolar “Od A do Žena” očekuje vas stvarni put do uspjeha sposobnih žena koje svojim djelima stvaraju pozitivan utjecaj na tuđe živote i zajednicu, žena koje žive svoju životnu i poslovnu svrhu, koje odlično rade svoj posao.

Donosim vam njihove stvarne priče koje nisu bile bez zapreka, njihove uspone i padove i uspjeh koji su postigle.

Svaka gošća prenijeti će vam i puno savjeta s područja u kojem je najjača, a koje možete iskoristiti u svom životu i poslovanju. Inspirirajte se, educirajte i – ostvarite svoj potencijal.  

Što je podcast?

Podcast je audio emisija koju možete slušati bilo kad, a distribuira se putem interneta.

Kako možete slušati podcast?

Od priče naše Silvije i brdo inspiracije za početak vaše bolje osobne i poslovne priče dijeli vas samo jedan klik na PLAY.

O autorici

Business, branding & success expert. Kroz edukacije, savjetovanja i Akademiju "Izgradi uspješan biznis" pomažem ti izgraditi uspješan biznis i brend u kojem imaš dovoljno vremena, profita i zadovoljstva. Biznis koji služi tebi, a ne ti njemu. E-mail za suradnje: marina@konekta.hr